Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לשים שמן קנולה בשביל ההרגשה הכללית, נו באמת, אין הוקוס פוקוס בדברים האלה, אין תרופות פלא.

פורסם

נו רציני נשמה *******רח' הנשמות הטהורות זה בחלונות הגבוהים , לא בפורום*****

שמעתי שיש שמן סיבים שתופס את הגיר ומקנה לו אטימה טובה .

זה כמו השמן דבש ששמים במנוע שהראש שלו גמור או החומר שנקרא : ונדלון שעושה את פעולת האטימה בין הצילנדרים לתא השרפה .

פורסם

אני לא מבין גדול בגירים

אבל אני יכול לספר לכם מהנסיון שלי על רכב עם גיר אוטומטי (60000 ק"מ) שעשה בעיות כמו ההילוך הגבוה לא נכנס עד שהמנוע לא התחמם או רוורס לא נכנס בימים קרים

לפני שרצתי למוסך עשיתי המון קריאה באינטרנט והמליצו לי לנסות תוסף לשמן הגיר (אחרי החלפה של השמן+פילטר)

התוסף הוא של חברת BG אלו שמיצרים את K44 המפורסם...

מחירו 80-100 ש"ח

אחרי יומיים הכל נעלם והמשכנו לנסוע ברכב עוד 3 שנים בלי זכר לבעיות

התוסף מנקה מעברים ומשפר גמישות של גומיות בגיר וכמו כן משפר את היציבות הטרמית של השמן

הוא כמובן לא פותר בעיות של שבר או בלאי... או חיישן פגום

מחיר החלפת שמן + פילטר + תוסף היא כ300 ש"ח שזה בערך 5 אחוז מעלות מינימלית של שיפוץ גיר

ולכן לפני שרצים למכון כדאי לשקול את הדבר.

ATC1.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...