Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קירור לפולו 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי כולם,

ראיתי עד כמה אתם יעילים ואדיבים עם השאלה הקודמת שלי אז אני מעלה פה עוד נושא בתקווה שזה לא הופך למטרד...

אתמול בערב גיליתי שנורת חום המנוע שלי מהבהבת (למרות שהמחוג נשאר ברמות התקינות) כאשר בדקתי את רמת נוזל הקירור היום בבוקר כשהמנוע היה קר, ראיתי שחלק מהנוזלים פשוט נעלמו וכרגע הנוזל נמצא מתחת לרמה המומלצת שלו.

הלכתי לאוטו דיפו (טעות של צעירים?) ושם המליצו לי על נוזל קירור של קאסטרול שלטענתם אמור להתאים לי (כפי שציינתי בכותרת, פולו 96 רגילה). בבדיקה של ספר הרכב כאשר חזרתי הביתה, ראיתי שאני צריך חומר שנקרא

G11 V8 B

ואילו על בקבוק הנוזל שמכרו לי אני לא רואה שום איזכור באשר לסוג תוסף כלשהו. הדבר היחיד שאני יודע הוא שמדובר בנוזל קירור וורוד ושוב, באוטו-דיפו טענו שזה מה שאני צריך.

אחרי שאני לא רואה שום איזכור לסוג התוסף ואחר שהבנתי ששימוש בתוסף הלא נכון עלול לגרום נזק רציני למנוע, רציתי לדעת האם אני סתם דואג או שמא יש מקום לחשש...

תודה! :roll:

פורסם

שלום רב,

מעשה נבון שחזרת להתייעץ איתנו.

נוזל הקירור G11 הירוק של קונצרן VW הוחלף על-ידי נוזל הקרור G12 PLUS בצבע וורוד בעל תכונות משופרות כגון:הגנה בפני קורוזיה,אורך חיים (LONG LIFE),יציבות כימית,תכונות הגנה על משאבת המים ושאר מערכת הקירור.

מותר לערבב G11 עם G12 PLUS אבל לא עם נוזלי קירור של יצרנים אחרים.

במידה ותערבב עם נוזל קירור לא מומלץ על-ידי VW אתה עלול לפגוע במערכת הקירור (צבע מי הקירור יהפוך לחום במידה ותערבב עם נוזל קירור לא מומלץ).

** במידה ואתה מעוניין להשתמש עם נוזל קירור איכותי אחר, כגון של חברת Prestone עלייך תחילה לרוקן את כול הנוזל הקיים ממערכת הקירור ואז למלא.

מצורף צילום של נוזל הקירור שאני משתמש איתו.

G12-plus-pm.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם
מותר לערבב

G11 עם G12 PLUS אבל לא עם נוזלי קירור של יצרנים אחרים.

במידה ותערבב עם נוזל קירור לא מומלץ על-ידי VW אתה עלול לפגוע במערכת הקירור (צבע מי הקירור יהפוך לחום במידה ותערבב עם נוזל קירור לא מומלץ).

שורה תחתונה, אם הבנתי נכון, אני יכול לערבב כרגע הי הנוזל הוורוד שבידי הוא בעצם הנוזל החדש?

חושב לציין שהתקשרתי עכשיו שוב לאוטו דיפו עצמם והם חזרו ואמרו שהנוזל הזה מתאים גם לפולו 96

פורסם

עוד תמונה של הבקבוק.

המחיר עבור 1.5 ליטר הוא 38 שקל.

במידה ותקפיד להשתמש בנוזל קירור המקורי כפי שרשמתי, מערכת הקירור של הרכב שלך תחזיר לך חיוך......

מנסיון של 15 שנים עם נוזל הקירור של VW אני יכול להגיד לך בוודאות שבעוד שנתיים או 5 שנים שתחליף נוזל קירור ותפתח את הצנרת אתה תגלה שהצנרת כמו חדשה !!

שוב פעם זה תלוי אם תמיד השתמשו בנוזל קירור מקורי או איכותי אחר.

G12-plus-pur-pm.jpg

פורסם

מרק, בספר הרכב בפולו 2002 שלי כתוב בפירוש שאסור בשום פנים ואופן לערבב בין ג'י 11 לג'י 12!

הג'י 11 הוא למנועים רגילים, והג'י 12/12 פלוס הוא למנועים עם רדיאטור וראש מאלומניום (כתוב בפירוש על האריזה!)

אחי הגדול ניסה לערבב בניהם בסיאט איביזה 95 שלו, וכמעט הרס לעצמו את האוטו, כיוון שהאוטו שלו התחמם והמאורר לא פעל, הוא הלך למוסך (מורשה), רוקנו את נוזל הקירור ושם ג'י 11 כמו שהיצרן ממליץ, החליפו שמן ומסנן (האוטו התחמם) ונסע לשלום, מאז טפו טפו טפו אין בעיות חימום.

ולפותח השרשור, עזוב אותך אוטודיפו, בשביל עוד כמה גרושים לך למוסך המורשה ותקנה מהם. (הפרש של גג 10 ש"ח)

איתמר ג'ורג'.

פורסם

לא !!

תכולת החומרים בנוזל שקנית אינו מתאים לערבוב עם נוזל הקירור של קונצרן VW.

הצבע שלו וורוד אבל זה לא אומר שמבחינה כימית הוא דומה לוורוד G12 PLUS של VW.

במידה ותרצה הוראות של היצרן בשפה האנגלית אני הצרף לך אותם.

תחזיר את נוזל הקירור בחזרה לאוטו דיפו או שתחליף את כול הנוזל במערכת הקירור.

דרך אגב הנציגים של אוטו דיפו/תחנות דלק לא ממש מבינים.

• תוכן חדש...