Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערפל וטל היום בלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני האטתי! מהרגע שהתחיל הערפל נסעתי בסביבות 70! התכוונתי שנסעתי 100 ואז פתאום נכנסים לקיר של רואים יותר כלום אחריו!

קצת הבנת הנקרא... זה לא כזה קשה.. תקרא שוב, ותבין שהנסיעה בלי האורות היא רק בתוך השכונה שלי. רחוב וחצי מהבית. ב5 לפנות בוקר. אין שף אחד. ויש המוןןןןןן פנסי רחוב. אז רואים הרבה יותר טוב בלי אורות. וד"א, זה היה במהירות ששואפת ל20!

לא יודע... אני חושב שמשרד הרישוי? למה? מי נתן לך?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

כשאני נהגתי הביתה(מרחק של 10 ק"מ, אולי) לא היה ערפל כזה קשה. שעה 3 בבוקר. איזור נתב"ג.

שעה 4 בבוקר ואני יוצא ללכלך את הריאות, במרפסת שלי.

היה ערפל כל כך צפוף שהיה אפשר להרגיש את זה בנשימה.

פעם אחרונה שראיתי מחזה כזה היה בערך לפני שנתיים-שלוש, ואז היה יותר גרוע.

צילמתי קצת תמונות(אתמול בלילה), יותר נכון השתעשעתי קצת עם המצלמה.

תמונה אחת בלי פלאש - העץ הזה במרחק 10 מטר מהמצלמה. פנס תאורה מאחוריו.

עוד שתי תמונות עם פלאש, אחת עם פלאש יחיד, ועוד אחת עם פלאש קצת יותר רציני. ה-"לכלוך" הזה הוא בעצם טיפות הלחות שבאוויר.

ד"א, מחזה יותר מרהיב הוא להסתכל מאחורי המצלמה כשמצלמים עם הפלאש. פתאום כל נקודה קטנה של לחות באוויר נדלקת באור לבן.

PB180008.JPG

PB180029.JPG

PB180033.JPG

פורסם

X plane תן לי את הטלפון שלך אני התקשר כול פעם לפני שאני יוצא מהבית לבדוק שאתה לא על הכביש.

אתה נוסע 100 קמ"ש כשאתה לא רואה כלום?? אתה פשוט טיפש ובדברים שאתה כותב רק מוכיח כמה.

לא צריך ללמד נהג שהוא צריך להוריד מהירות כשהוא לא רואה מטר קדימה רק אידיוט גמור ימשיך ליסוע במהירות של תנאי דרך רגילים בערפל כזה.

אתה סכנת נפשות אני מקווה שאבא שלך יקח לך את המפתחות ומהר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

נסעתי אתמול ב 5 לפנות בוקר באיזור רעננה/כפר סבא, לא היה אפשר לראות ממטר, גם האורות ערפל הקידמיים לא ממש העילו.

שמתי לב שנוסעים בערפל אז מרגישים שנוסעים יותר לאט משום מה, מרגישים כאילו שלא מתקדמים :?

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

ספי, גם אם תנהג בחושך מוחלט (ללא אורות) תרגיש שאתה נוסע יותר לאט מהמהירות האמיתית שלך.

פשוט יש לך פחות נקודות ייחוס ביחס למיקומך הרגעי (שלטים, עמודים, מבנים ושאר עצמים דוממים שאינך יכול לראות עקב התנאים), כך שיותר קשה להעריך את מהירותך ללא מבט בלוח מחוונים.

ול-X plane:

תעשה טובה ותרים טלפון לגלגל"צ כל פעם שאתה עולה על הכביש, שיזהירו את שאר הנהגים התמימים שדווקא רוצים לחיות.

פורסם

בהחלט אתמול זה היה אחד מהלילות היותר מפחידים על הכבישים. נסעתי מהמרכז לעפולה וחזרה והמהירות הממוצעת היתה 60... :?

בימים כאלה בגלגלצ ובכל תחנות הרדיו צריכים להיות תשדירים על נהיגה בערפל.

אגב, בחלק מהמקומות הכביש היה ממש רטוב, שזה עוד יותר מסוכן...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב גם אני נסעתי בערפל הזה.

הבעיה היא שזה כביש חדש שנקלעתי אליו בטעות, יצאתי מרמות לכביש מספר 443 לכיוון ת"א

הייתי אמור להגיע לכביש מספר 1 לכיוון ירושלים, אבל הגעתי כמעט לת"א.. באסה לאבד את הדרך בתנאים האלה.

הרגשתי כאילו יש קיר לפני.. פשוט נסעתי על "עיוור".

בקיצור, היה מפחיד.

פורסם

הכביש שבין אזור לראשון ולצומת חולון היה אחד המסוכנים פשוט קיר -

בחיים לא נסעתי 60 בכביש מהיר וריק.

היתי מופתע לטובה מכך שכל הנהגים שנסעו בכביש לא עשו שטויות ונסעו רגוע ועם אורות מצוקה מהבהבים

אפילו איזה פציאנט עם ג'אסטי מפוצצת בבניות (מאוד משעשע).

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

ואי נסענו אתמול מכיוון ראשון לאשדוד ובכביש המהיר לא ראו כלום נסענו על 50 קמ"ש בכביש של 100

ואפילו יצאנו לעקיפה ב60:-)

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם
אני האטתי! מהרגע שהתחיל הערפל נסעתי בסביבות 70! התכוונתי שנסעתי 100 ואז פתאום נכנסים לקיר של רואים יותר כלום אחריו!

קצת הבנת הנקרא... זה לא כזה קשה.. תקרא שוב, ותבין שהנסיעה בלי האורות היא רק בתוך השכונה שלי. רחוב וחצי מהבית. ב5 לפנות בוקר. אין שף אחד. ויש המוןןןןןן פנסי רחוב. אז רואים הרבה יותר טוב בלי אורות. וד"א, זה היה במהירות ששואפת ל20!

לא יודע... אני חושב שמשרד הרישוי? למה? מי נתן לך?

חבל ששנגמר לך המלווה. בעצם חבל שעברת טסט בכלל...

גלגל"צ - המשתמש הנ"ל הוא מפגע בטיחותי ויש לשדר אזהרה כל פעם שהוא מתחיל לנהוג. !!!

אני עשיתי בחוכמה - ראיתי את הערפל בחוץ והלכתי לישון בפוך...:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

פעם ראשונה בחיי שנהגתי בערפל.באיזור המפרץ בחיפה זה היה סיוט-דומה מאד לתמונות שהועלו פה.נסעתי לאט ועם אורות ערפל,לא התקרבתי לאורות הגבוהים...לפחות אפילו הערסים נסעו לאט...

זה היה ממש לא נעים.10 מטר מהאף לא רואים כלום."פתאום"יוצא לך בניין מהערפל,"פתאום"מופיע לך בכביש רמזור...כמו במשחקי GTA,שהרקע מופיע במרחק מסויים ממך(למי שמכיר)...מפחיד.

אגב,בכזו סיטואצייה מומלץ להביט הרבה יותר במראות,לנסות ליקלוט אנשים שלא רואים אותך........

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הנסיעה בלי האורות היא רק בתוך השכונה שלי. רחוב וחצי מהבית.

בשם כל משתמשי פורום זה-אנא ספר לנו היכן אתה גר, ע"מ שנוכל להמליץ לכל מכרינו לא להתקרב לאזור.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

היה לילה מפחיד לנהגים.

נהגתי מת"א ובאזור וולפסון היה פשוט ערפל הכי סמיך והכי חזק שאני זוכר. לא רואים כלום אחרי מטר ממכסה המנוע. נהגתי עם אורות ערפל קדמיים ואחוריים, ובמראה ראיתי פוקוס עם אורות גבוהים ואיתות מצוקה שכמעט לא נכנסו בו מאחור. היה מפחיד ונסעתי ממש לאט, פתאום במקום מסוים הערפל פשוט נגמר...

זה פשוט כמו להיות עיוור. תהיו זהירים במקרים כאלה.

• תוכן חדש...