Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העבודה עושה את זה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם נקודה למחשבה.

אתם מכירים את כל אנשי השליחויות,הסוכנים למינהם, נהגי ההסעות (טרניזטים) ועוד...

רוב רובם נוהגים כמו מטורפים בכבישים, חותכים,מזגזגים ועושים מה שבראש שלהם.

עכשיו לנקודת מבט אחרת, אתם יודעים שבדרך כלל בחורות נוהגות "בזהירות" וברוגע, אולי יש מקרים בודדים שהם קיצונים אבל הם רק בודדים.

למה אני מעלה את זה ?

בדרכי למשכני הצנוע, אני עוצר ברמזור באחד הצמתים הראשיים, לצורך העניין צומת הגבעה הצרפתית. פתאום אני קולט בחורה בפיאט דובלו עם איזה לוגו על הרכב שמעיד על חברה מסוימת, חותכת מכוניות , נעמדת לה אחרי המכונית הראשונה בצמוד למכונית השנייה. אני קולט שהיא מסמנת לנהג שלצידה שייתן לה להשתחל (יש לציין שהיא הייתה בחורה מאוד נאה) אך הנהג הגיב בשלילה וסימן לה עם היד "למה מה קרה?".

רמזור ירוק , הבחורה (שאמורה להיות רגועה ונוהגת "בזהירות") לוחצת חזק, חותכת את הנהג, משתחלת לה בחוצפה ומאיצה בכח.

עכשיו לשאלה שבכותרת, עבודות מסוג אלו אכן גורמות לנהגים להשתולל ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני יכול לומר בבירור ש:כן!!!

כשאתה נוסע במכונית מצ'וקמקת(מזכיר לך מישהו NIRTZI?) כל היום אתה מתחיל להתעצבן על כל העולם ואתה מרגיש שהנהגים על הכביש חייבים לך משהו.

באיזשהו שלב אתה פשוט שם זין על כולם...

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

פורסם

דובלו אתם אומרים? חכמולוגים! אז היום נסעתי לי באילון, והייתה בחורה מאוד עצבנית על מיצובישי לאנסר.. כן, גם לאנסר זה לא שיא האושר, אבל זה לא דובלו, אלא פרייבט ממוצע... אני משתלב לתוך איילון, עובר לנתיב השמאלי כי יש את כל אלה שבדיוק יוצאים לחולון וזה מפריע, 80 קמ"ש - 90 קמ"ש, עוד טיפה, הלאנסר מאחוריי... עובר לנתיב הימני, הלאנסר מאיץ... הכביש ריק חלוטין, ואני מחליט שבא לי להאיץ - 110 - 120 - 140 (על השעון), והלאנסר מאחורה בנתיב השמאלי כל הדרך רק מאיצה...

מקדימה יש עגלה ישנה, עובר לנתיב השמאלי לעקיפה, פונטו בקושי זוחלת, מאותת עם האורות - לא שמה קצוץ, עוקף מימין עם מרווחי בטיחות גדולים, והלאנסר אחריי! מגיע לרמזור - ונחשו מה, בחורה! לקחה את העיקולים כמו גדולה, טסה כל הזמן בקצב שלי... והרכב מטופח... מגיע לה ח"ח! :D

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
דובלו אתם אומרים? חכמולוגים! אז היום נסעתי לי באילון, והייתה בחורה מאוד עצבנית על מיצובישי לאנסר.. כן, גם לאנסר זה לא שיא האושר, אבל זה לא דובלו, אלא פרייבט ממוצע... אני משתלב לתוך איילון, עובר לנתיב השמאלי כי יש את כל אלה שבדיוק יוצאים לחולון וזה מפריע, 80 קמ"ש - 90 קמ"ש, עוד טיפה, הלאנסר מאחוריי... עובר לנתיב הימני, הלאנסר מאיץ... הכביש ריק חלוטין, ואני מחליט שבא לי להאיץ - 110 - 120 - 140 (על השעון), והלאנסר מאחורה בנתיב השמאלי כל הדרך רק מאיצה...

מקדימה יש עגלה ישנה, עובר לנתיב השמאלי לעקיפה, פונטו בקושי זוחלת, מאותת עם האורות - לא שמה קצוץ, עוקף מימין עם מרווחי בטיחות גדולים, והלאנסר אחריי! מגיע לרמזור - ונחשו מה, בחורה! לקחה את העיקולים כמו גדולה, טסה כל הזמן בקצב שלי... והרכב מטופח... מגיע לה ח"ח! :D

וואו בחיים לא הייתי חושב שבחורה תסע כמו איזה מטורפת באמת מגיע מגיע לה ח"ח אפילו 2 ח"ח

וואו זה היה הודעה ברמה בין לאומית כל הסיפור הזה ו פפפפפפפפפפפפפפ ....

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בהתחלה חשבתי שאולי מדובר בידידה שלי (יש לה לנסר כסופה והיא נוהגת כמו במירוצים) אבל אחריי שאמרת רכב מטופח, פה כבר התחלתי לחשוב פעמיים כי הרכב שלה לא הכי סביר שבעולם (חיצונית נראה סביר אבל ג'יפה וזה) אולי יצא לך לראות את האחורה של הלאנסר אם יש שם מדבקה צהובה כזאת של סוסים משהו או מדבקה זוהרת ורודה כזאת ? אם יש אז זאת היא!

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...