Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי העמידה:

גם בטרקטורים וגם באופנועים יש מצבים בנהיגה שצריך או נוח הרבה יותר לעמוד ,אני מאמין שאין חוק נגד זה .

מה נהית מאמין גדול פתאום?

119. נסיעה באופנוע (תיקון; תש"ל, תשל"ג, תשל"ה, תשל"ט, תש"ם, תשמ"א,

תשנ"א, תשנ"ט, תשס"א)

(א) לא ינהג אדם אופנוע או תלת-אופנוע אלא כשהוא יושב על מושב הקבוע באופנוע והמיועד לנוהג בו.

תקנות ה תעבורה תשכ"א 1961

dirty old man

need love too

פורסם

אסור גם לעשן סיגריה תוך כדי נהיגה ואסור גם לשחק ברדיו תוך כדי נהיגה, למה ? כי אם אני לא טועה, כתוב בכל ספר תאוריה בתור בסיס שהנוהג באוטו חייב להתעסק בזמן הנהיגה אך ורק בנהיגה ולא בדברים אחרים.

לדוגמא, 2 ידיים חייבות להיות כל הזמן על ההגה אלא אם הדבר (נהיגה עם יד אחת) נדרש לנסיעה תקינה ולפעילות הרכב (לדוגמא להעביר הילוכים, לאותת, להפעיל את הווישרים).

לא נראה לי שתוכלו למצוא שוטר שיזמין נהג למשפט בגלל שהעביר תחנה ברדיו, אבל זהו החוק היבש. וכמובן שהכל תלוי במצב רוח של השוטר באותו הרגע.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לכן באה התקנה הזאת:

28. חובה להחזיק בהגה או בכידון (תיקון: תש"ל, תשנ"ד, תשנ"ח)

(א) נוהג רכב חייב להחזיק בידיו את ההגה או הכידון כל עוד הרכב בתנועה; אולם רשאי הוא להסיר יד אחת מן ההגה או הכידון אם עליו לעשות בה דבר להבטחת פעולתו התקינה של הרכב או לקיום כללי התנועה.

שיתכן וניתן להרחיבה גם לתפעול רדיו, נניח, בעת הצורך.

אגב, ספר התיאוריה אינו מחייב כלל, הוא רק מלמד אותך את חוקי התנועה הבסיסיים. החוק מחייב.

dirty old man

need love too

פורסם
אופיר, אני לא בא כנגד הטענה, אני בא נגד המושג הארכאי הזה.

"תקנת זהירות כללית".

מה זה אומר?

כל שוטר יכול לפרש אותה כרצונו.

הרעיון של חוק הא שהוא יפעל שווה, על כולם, ואמור להיות מוגדר בברור ככל האפשר.

החוק הזה, הא בדיוק ההפך.

אור.

נכון מאוד

כל שוטר שלא יודע לרשום דו"ח

ירשום דו"ח על עבירה של חוסר זהירות

ירון מאיר

פורסם
מה נהית מאמין גדול פתאום?
מאמין גדול אני לא, וחוק נגד עמידה בטרקטור יש?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אין חוק שמחייב לנהוג בטרקטור בישיבה על הכיסא, כמו שיש לאופנוע.

מצד שני, יש חוק שמחייב לנקוט את כל אמצעי הזהירות כדי למנוע סכנה. תגיד שזה לא מספיק.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...