Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע בערך התחיל הרעש בעת בלימה חזקה, כאשר אני נוסע לא במהירות גבוה (30-50) ואני בולם באגרסיביות למצב של עצירה מוחלטת הרכב נעצר, אבל יש מן רעש חורק, החריקה נשמעת מהחלק הקידמי ימני (מכיון הצד של הנוסע שלייד הנהג) יכול להיות שהרעש מגיע מהבולם?

לא יודע אם זה קשור אבל באותו יום שהחלו החריקות שטפתי את הרכב ובגלגלים קדימה שטפתי בזרם חזק בין הרווחים שיש בג'אנט לכיוון הצלחת של הברקסים.

דבר נוסף יצא לי השבוע להתסכל על הצלחות של הברקסים ועל שתי הצלחות הקידמיות יש מן מיגרעת\ חריטה דיי עמוקה על הצלחות בחלקם העליון.

הרכב מיצובישי סופר לאנסר 95.

תודה לעוזרים

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

אני חושב שלא הבנתם אותי נכון הרכב נעצר (בהתאם לבלימה) אין שריקה מהצלחות בעת בלימה ואין לו בעייה בעצירה כלומר הבלמים מגיבים טוב.

מה שאני שואל אם אם אפשר להמשיך לנסוע ברכב כי אין לחריטה הזו חשיבות והיא לא נגרמה מבעייה כלשהי או שישנה בעייה?

ומה בקשר לחריקה ?

אני ינסה להסביר את הבעייה עוד פעם

כאשר אני נוסע לא משנה באיזו מהירות ואני צריך לעצור לשם חנייה, ואני לוחץ די חזק על הבלמים הרכב נעצר בסדר גמור אבל כשהוא מגיע למצב של עמידה מוחלטת הוא מלווה ברעש של מן חריקה.

פורסם

יתכן שמה שאתה מתאר הוא "מדרגה" בדיסק, אז בהחלט יכולים להגרם רעשים למיניהם. במצב כזה, אם יש מספיק "בשר" (עובי) על הדיסק, אפשר לחרוט אותו ולשים רפידות חדשות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עכשיו לאחר נסיעה עם הרבה לחיצות ברקס חזקות הרעש מתחיל קצת להיעלם, יכול להיות שהרעש נגרם מכך שהרפידות היו נקיות והתחיל להצטבר אבקה מהרפידות?

*הרכב בולם מאוד טוב לא נראה לי שהדיסקיות של הברקסים "עשו את שלהם"

תודה

פורסם
עכשיו לאחר נסיעה עם הרבה לחיצות ברקס חזקות כך לא בודקים ולא פוטרים בעיות בלמים. !! תן לבדיקה במוסך אמין..

*הרכב בולם מאוד טוב לא נראה לי שהדיסקיות של הברקסים "עשו את שלהם"

תודה

55555

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• תוכן חדש...