Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת איזה סט נחשב חזק\איכותי יותר, ובנוסף עם איזה מגבר מומלץ להגביר כל אחד מהסטים.

Rockford Type RF

Morel Elate 6

תודה מראש.

פורסם

לא יצא לי לשמוע את הסטים הנ"ל אבל אני הייתי הולך על הרוקפורד ועוד במיוחד שזה מהסדרה הגבוהה שלהם... אני מתאר לעצמי שרב החברה בפורום יגידו לך ללכת על המורל אני אישית מעדיף את הרוקפורד

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

פורסם
לא יצא לי לשמוע את הסטים הנ"ל אבל אני הייתי הולך על הרוקפורד ועוד במיוחד שזה מהסדרה הגבוהה שלהם... אני מתאר לעצמי שרב החברה בפורום יגידו לך ללכת על המורל אני אישית מעדיף את הרוקפורד

אם לא שמעת את הסטים הנ"ל איך אתה יכול להגיד "אני אישית מעדיף את הרוקפורד"??????

אם אין לך בסיס לתת המלצה תשמור אותה לעצמך.

מנסיון עם שני הסטים הללו, לטעמי ולדעתי המורל אלייט עדיף על הרוקפורד מכל בחינה שהיא.

המלצה למגבר?

מגבר שנותן 4*75 וואט RMS, בחיבור בי-אמפינג.

under construction..

פורסם

נשווה מחירים בארה"ב...

בארה"ב הרוקפורד עולים כמה? 350-400 דולר?

והמורל נחשבים "מציאה" אם משיגים אותם ב 800-900 דולר!!!

תהנה מהייתרון הביתי, מורל.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

גרין מונסטר כשאמרתי שאני מעדיף את הרוקפורד על פני המורל התכוונתי לכך שלאור העובדה שלא שמעתי את שני הסטים הייתי מסתמך על שם מכובד כמו "רוקפורד" ולא על מורל שהם בלי לזלזל לא חזקים בשוק עדיין לעומת רוקפורד שעוסקים בתחום כבר שנים אז לכן במצב הזה הייתי קונה רוקפורד מעצם העובדה שהם ידועים ולא בתור חברה של זבל מהמזרח וזה דעתי אם היא לא מוצאת חן בעיניך אני מצטער מאד זה מה יש!

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

פורסם

ואוו, למורל אין שם?

ולרוקפורד יש שם?

אתה חי לפני 20 שנה... השם של מורל בתחום ההי אנד טוב משל רוקפורד ללא עוררין. לפחות בתחום הקומפוננטים.

אופל קורסה 2003

פורסם

לטעמי האלייט חרא סט זה עניין של המון טעם...

ואגב שיבי מחיר לא קובע את טיב הקומפוננט היה לי קומפפוננט ב1000 שקל שלפי דעתי היה טוב גם מהרבה קומפוננטים של 1500 ויותר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מן הסתם! זאת לא הטענה שלי...

פשוט מבחינת רמה בקטע קצת יותר גלובאלי מאשר ארצנו הקטנה האליט נחשב טוב בכמה רמות מהRF בכל הקשור לSQ.

הרי בארץ בכל מקרה המצב הפוך, הRF יותר יקר והאליט כפי שנאמר לי נקנה בפחות מ3K

אופל קורסה 2003

פורסם

האלייט רחוק מאוד מלהיות חרא של סט.

יש כאלו שאוהבים יותר סט כזה או אחר , אבל שמישהו שומע סט ברמה כזאת והוא טוען שהוא "חרא" זו בודאות בעיה בהתקנה או בכיוונים וכו .

לגבי השם , כיום למורל מבחינת דרייברים בארץ ובחול יש שם לא פחות טוב , אם לא יותר טוב מרוקפורד . מעבר לכך , לשתי החברות אין שם בתחום ההיי-אנד כמו שנרשם , שניהם חברות עם ליינים נרחבים של מוצרים , אבל לא היי-אנד.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

וגם ניתן לקנות בפחות בארץ...

אני אמרתי בחו"ל!

לגבי הייאנד, אתה צודק (עופר) אבל הכל יחסי כמו שיש פררי ויש פגאני, הכל עניין של ייחודיות ושאר ירקות.

ניתן להגדיר הייאנד צרכני והייאנד אודיופילי

אופל קורסה 2003

פורסם
800-900 דולר עולה האליט?? מוזר אני דווקא ראיתי אותו בהרבה פחות בארץ:

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1625168

3460 שקל

ברור הריי הוא מיוצר בארץ

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

א. דבר אחד טוב במורל - הם מייצרים בארץ, האחריות בארץ, המחיר הוא של מוצר ישראלי-יותר זול מחו"ל! ממש תענוג...

וגם נוסיף את זה שמדובר במוצרים טובים מאוד למחירים שמשלמים עליהם...

ב. אני מתנגד בכל תוקף להשוואה בין שני הקומפוננטים האלה. הם בעלי אופי שוני, מדובר בחומרי

יצור שונים וצורות יצור.

ההשוואה נוצרת על בסיס מחיר בלבד, והמחיר בארץ. ברור שהוא יהיה גם יותר יקר לטובת הרוקפורד.

אז לא. כשמשווים שני מוצרים כשהנושא השוואה היחידי הוא מחיר, משווים את המחיר של שניהם או

בארץ נייטראלית שלא מייצרת אף אחד מהדרייברים, למשל נגיד אנגליה.

למרות שזה לא מקצועי במיוחד לעשות השוואה כזו.

בכל אופן, בארה"ב הRF יעלה באיזור ה300-350$ לעומת האלייט ב800-900$,

עכשיו תגידו אתם, מי יקר?

שני הסטים האלה שונים לחלוטין, גם ברמה שלהם וגם באופי הצליל. רוקפורד RF נוטים לצליל מתכתי יותר,

וזאת בעקבות שימוש בחומרים קשיחים יותר ומתכתיים יותר, גם בטוויטר וגם במידבאס, לעומת מורל אלייט

שנותנים צליל "שקוף" ואודיופילי יחסית, יותר רך ונעים לאוזן בעקבות שימוש בחומרים יותר גמישים ואלסטיים.

Race Smart

פורסם
האלייט רחוק מאוד מלהיות חרא של סט.

יש כאלו שאוהבים יותר סט כזה או אחר , אבל שמישהו שומע סט ברמה כזאת והוא טוען שהוא "חרא" זו בודאות בעיה בהתקנה או בכיוונים וכו .

לגבי השם , כיום למורל מבחינת דרייברים בארץ ובחול יש שם לא פחות טוב , אם לא יותר טוב מרוקפורד . מעבר לכך , לשתי החברות אין שם בתחום ההיי-אנד כמו שנרשם , שניהם חברות עם ליינים נרחבים של מוצרים , אבל לא היי-אנד.

לרוקפורד, אין שם בתחום ההיי-אנד, ולטעמי, גם לא מכוונים לשם. לעומת זאת, למתכנן המגברים המפלצתיים שלהם (האפלר) יש.

למורל, שני זוגות (שאני יודע) שמכוונים להיי-אנד, הביתי דווקא.

האילייט לדעתי סט מצוין, ונשמע מעולה. מבחינתי אין מקום להתלבטות.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...