Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עופר הסט הזה נשמע על הפנים לא יודע אם זה לטעמי או משהו אחר...

עופר לגבי התקנה אני מבטיח לך שזו התקנה לפי הספר אתה מכיר את האוטו ששמעתי אתה אולי מאוד מתלהב מהרכב עם הסט הזה אבל לטעמי ודעתי הוא סט על הפרצוף...

הייבריד לטעמי סט בהרבה יותר טוב ממנו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
גרין מונסטר כשאמרתי שאני מעדיף את הרוקפורד על פני המורל התכוונתי לכך שלאור העובדה שלא שמעתי את שני הסטים הייתי מסתמך על שם מכובד כמו "רוקפורד" ולא על מורל שהם בלי לזלזל לא חזקים בשוק עדיין לעומת רוקפורד שעוסקים בתחום כבר שנים אז לכן במצב הזה הייתי קונה רוקפורד מעצם העובדה שהם ידועים ולא בתור חברה של זבל מהמזרח וזה דעתי אם היא לא מוצאת חן בעיניך אני מצטער מאד זה מה יש!

אם היית קצת מבין משהו, היית יודע שרוקפורד כבר מזמן איבדו מהשם הטוב שנוצר להם.

אני חושב שזה קשור לכמה דברים.

1.הם ירדו ברמה.

2.קהל הלקוחות התחיל להתעניין יותר, ולהבין יותר.

דבר שני, אם אתה לא מכיר את מורל, ולא שמעת בכלל את הסט הנ"ל , אין לך מה להסתמך על שם כמו "רוקפורד פוסגייט", כי מורל "רק" 30 שנה מייצרים רמקולים וסתם בשביל הויכוח, תחפש מידע על כמות היחידות קומפוננט שנמכרו בארץ מול כמות הקומפוננטים שמורל מכרה בארץ בשנה האחרונה, תגלה שמורל מאוד חזקים בשוק.(רמז דק----> הרבה יותר מרוקפורד.:))

וסתם בשביל העניין, גם רוקפורד מיצרים במזרח, ותתפלא יש מפעלים בסין שמייצרים את רוב הסחורה שאתה מגדיר אותה כ"מכובדות" , זה לא מוריד משום גדולה של שום חברה לדעתי, אבל בכל מקרה.

שאתה לא מכיר\לא יודע על מה מדובר, אל תתן סתם המלצה.

כי זה סתם מטעה אחרים שמבקשים את אותה המלצה.

under construction..

פורסם
עופר הסט הזה נשמע על הפנים לא יודע אם זה לטעמי או משהו אחר...

עופר לגבי התקנה אני מבטיח לך שזו התקנה לפי הספר אתה מכיר את האוטו ששמעתי אתה אולי מאוד מתלהב מהרכב עם הסט הזה אבל לטעמי ודעתי הוא סט על הפרצוף...

הייבריד לטעמי סט בהרבה יותר טוב ממנו...

שמע , אני מקבל את זה שאתה לא אוהב סט מסוים ואני גם ממש לא מנסה לשכנע אותך או מישהו אחר שזה סט טוב . אבל , לדעתי אי אפשר להגיד על סט כזה , או על סטים אחרים באותה רמה , שהוא על הפנים. אפשר לא לאהוב , אפשר לא להתלהב , אבל בטח שהוא לא סט על הפרצוף ...

למען האמת האלייט לא כל כך שונה מסטים או רכיבים אחרים מהסדרות הגבוהות של מורל .

אני עדיין חושב שאם הוא נשמע לך כל כך רע , זה לא בגלל הסט , אלה בגלל משהו אחר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...