Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיון מדהים לשולחן סלוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רעיונות בהחלט יצירתיים, מעניין רק איך האישה תתייחס לאומנות הזאת.

1200-table.jpg

Bentley-Mulsanne-V8-Table.jpg

TopView3.jpg

Engine-Block-coffee-table.jpg

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחרי לא מעט חיפושים, הצלחתי לפני שנה וחצי להשיג בלוק אלומיניום V6

ולהגשים חלום קטן לשולחן כזה.

השולחן יושב במרפסת והוא גם יפה וגם אופה (פרקטי).

DSC_6823a.jpg

DSC_6827a.jpg

פורסם
אחרי לא מעט חיפושים, הצלחתי לפני שנה וחצי להשיג בלוק אלומיניום V6

ולהגשים חלום קטן לשולחן כזה.

השולחן יושב במרפסת והוא גם יפה וגם אופה (פרקטי).

יפה אני גם מחפש עכשיו לעשות משהוא דומה

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים, ראיתי כאן בפורום שמיהשהו מתייעץ לגבי זה.. אני רוצה לבנות שולחן מבלוק מנוע עדיף לV6 או 8, רציתי לדעת מאיפה יוכל להשיג כזה. אמרו לי לגשת למוסך ולבקש "בלוק מנוע פסול" השאלה גם עם הוא ייתן לי אני יכול לסחוב אותו לבד? אני מאד רוצה לעשות את הפרויקט הזה, השמח מאד עם תעזרו לי ותיתנו לי עצות. כי אני נתחיל מ0 ובלי הרבה ידע טכני..

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

פורסם

גם אני תמיד לטשתי עיניים בשולחן של החברה מטופ גיר..... אבל אני עוד רחוק מהיום בו יהיה לי סלון משל עצמי לתקוע בו אחד כזה ..

המשקל של בלוק כזה אמור לנוע באזור ה120~200 קילו... אז צריך לפחות חבר אחד שיעזור לך, וכדאי להניח אותו על פלטה מעץ כדי לא להחריב את הבלטות

פורסם

עכשיו אני חושב על זה שאם הזכוכית תהיה דבוקה חזק לבלוק המנוע, אז המשקל יהפוך אותו לאחלה מעמד לפטיפון

פורסם

כל ליאור ראיתי כבר הרבה רעינות. ניראה לי שאני יתפשר על מנוע "רגיל" ולא של אמריקאית V6-V8 בגלל המישקל הגדול שלהם.

עוד מישהו יכול לתת לי עצות? או טיפים? אך אני מתחיל לבנות שולחן כזה.

בזה בצידי הדרך

פורסם

אמרו לי "שבלוק פסול" עולה בסביבות ה400. השאלה אם בכל מוסך אמור להיות אחד כזה, או רק בחלקי חילוף

בזה בצידי הדרך

• תוכן חדש...