Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיון מדהים לשולחן סלוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פאנטום זה הרוד-סטאר האולטמטיבי!

הפאנטום לא יכול להיות Roadster, כי אין לו גרסה עם גג פתוח....

המועמד שלי הוא דווקא הסטירמן - הרבה יותר מתאים לקונצפט - יש רעש מטרטר מהמנוע, הרוח קורעת לך את הקרקפת, מכניקה פשוטה, והרבה חוטי ברזל לחיבור חלקים רופפים.

STEARMAN.gif

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
הפאנטום לא יכול להיות Roadster, כי אין לו גרסה עם גג פתוח....

אבל הוא המטוס קרב היחידי שהיה מותר להסיע עם חופה פתוחה... זה גם משהו... :wink:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
אירית, לדעתך ניתן לדבר עם טרנר שישחרר לי איזה קורנס לחצר?

עידן עם טרנר אפשר לדבר על הכל, כולל על מדריכות רן, מה אתה נטפל למדריכות רן סובל מחסכים?

מנועי טורבו (סילון) - שמספקים הנעה אחורית

ומשקל נוצה של 14 טון...:-D

וכאשר מפעילים מבערים ה- KICK שמרגישים שווה לחצי מהנאה אחרת שהס מלקרוא בשמה כאן...

קובי, שעות הטרנר שיש לסטירמן חבל"ז

אירית

פורסם
וכאשר מפעילים מבערים ה- KICK שמרגישים שווה לחצי מהנאה אחרת שהס מלקרוא בשמה כאן...

קובי, שעות הטרנר שיש לסטירמן חבל"ז

אירית

לא ממש.... אבל אהבתי את המסורת והתעוזה שלהן וחשבתי להעביר את המורשת הלאה לחילות אחרים...

לתובלה אולי?.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
איש שלולית

עזוב אותם, בכל מקרה היית מוצא יותר מועמדות לצילום ביב"א....יש שם הרבה "קציצות"

אירית

יב"א המכונה יב"אלה.

ליד הבסיס ששירתתי בו היה בסיס כזה.

לפי השמועות (ומה שראינו באוטובוס) 80% בנות!!!

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
יב"א המכונה יב"אלה.

ליד הבסיס ששירתתי בו היה בסיס כזה.

לפי השמועות (ומה שראינו באוטובוס) 80% בנות!!!

קרוב קרוב , אבל היית צנוע מאד עם השם...

אירית

פורסם

סליחה, אתם כותבים פה על מותרות. אבל בלי לחרבן אי אפשר!

ואם השרותים נסתמים אפשר לפנות את הסתימה עם פומפה 6 הילוכים

40121.jpg

פורסם
קרוב קרוב , אבל היית צנוע מאד עם השם...

אירית

השם המפורש נישא היום לשווא על כל יב"א. אבל ג'בל ק. האורגינלי בסיני היה המקום היחיד שגם היו בו 90% בנות וגם הן היו מאוווווד רחוקות מהבית...

והקורנס, אהההה הקורנס. אין ולא יהיה רכב שרירים כמו קורנס. הבזים והעייטים דהיום נראים נשיים ורכים לעומת הבהמה רחבת הכתפיים הזו.

פורסם
השם המפורש נישא היום לשווא על כל יב"א. אבל ג'בל ק.
וואלה

זה היה השם הנרדף ליבא"לה.

(רק חסרות 2 אותיות:wink:)

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
השם המפורש נישא היום לשווא על כל יב"א. אבל ג'בל ק. האורגינלי בסיני היה המקום היחיד שגם היו בו 90% בנות וגם הן היו מאוווווד רחוקות מהבית...

והקורנס, אהההה הקורנס. אין ולא יהיה רכב שרירים כמו קורנס. הבזים והעייטים דהיום נראים נשיים ורכים לעומת הבהמה רחבת הכתפיים הזו.

איש שלולית הרשה לי לתקן אותך

הייתה גם אחת על הצפרא (שארם), אבל ירדה משם לבח"א כי חטפה טיל קלט (מטוס טופולב לא מאוייש שמתביית על מכ"מ) והיו אבדות רבות, היינו רחוקות מאד מהביית, אבל לאיזון היה החתול ששמר על החלב בדמות יחידת ההוקים דאז, שהיו רק גברים, ומצאו סיבה למסיבה כל יום, מסיבת סטייקים, מסיבת חריימה, מסיבת ניגובים - הייו שולחים את הריו החביבים אוספים כל בת חסודה ומחזירים מנוסה.

ואכן הקורנס האגדי, בשנת 69 שעלה לארץ ואני חלמתי להיות טייסת פאנטום, 13 שנים אחרי הגשמתי החלום וטסתי BACK SEAT בטייסת 201 , בשנה שעברה בדצמבר נפרדנו סופית מה - AGING ANIMAL, השברולט של חיל האוויר, כמובן לא הייתי ממעיטה בערכם של הבזים והראמים, הנכון הוא שמאז לא יוצר מטוס קרב רב תכליתי כמו הקורנס.

אירית

• תוכן חדש...