Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקפיצות בסל"ד סרק (550 - 800) נמשכו. היום מצאתי זמן והלכתי למוסך. אומנם לא מורשה רנו אך הבחור שטיפל באוטו עבד ברנו לפני כן. אני לטומי חשבתי שצריך לעשות ניקוי בית מצערת והופתעתי לגלות שלא כך הדבר. הבעיה במנוע צעדים. שום כיוון של המכונאי במנוע הצעדים לא עזר.

בסופו של דבר הגענו למסקנה שצריך להחליף. מחירו בערך 600 ש"ח לפני מע"מ ואין תחליפי.

יש אפשרות לקנות את מנוע הצעדים ממוסך מורשה רנו ? (לא להתקין שם אלא רק לקנות)

יש לי עוד אופציות ? מדובר על מגאן קופה 1.6 ידנית 2002 עם 90,000 ק"מ.

אני אשמח אם מישהו יענה בהקדם כי מחר בבוקר אני חייב לטפל בבעיה...

*רפי לין - עוד רעיונות ?

איציק ?

Veni Vidi Vici

פורסם

הייתה לאבא שלי אותה בעיה,פירקתי חצי מנוע ושום דבר לא עזר.

בסופו של דבר הגעתי לחבר שעובד במוסך המרכזי בחדרה,התחברנו למחשב והוא עשה איפוס תקלות,אם לא ניסתה עדיין שווה לנסות לפני החלפת מנוע צעדים.

אגב לא ממליץ לך לקנות אותו במוסך מרכזי,עולה המון כסף,אפילו חבר שלי שהוא מוסכניק שמה המליץ לי לא לקנות שמה.

פורסם

SKYLINER:

אז מה שאתה בעצם אומר שרצוי להתחבר למחשב ולראות ?

הבעיית סל"ד נובעת בגלל המנוע צעדים... זה בדקנו היום במוסך...

יכול להיות שהמחשב עושה את הבעיה ?

* האם אפשרי לנסוע ברכב עוד יום יומיים עד שאמצא זמן לבדוק הכל ?

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...