Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפח מנוע לא יותר מ -1400 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לקנות רכב חדש, תיבת הילוכים אוטומטית. נפח מנוע לא יותר מ -1400 סמ"ק. חשבתי על פז'ו 206 XLINE 1.4 או Yaris sol או דייטסו SIRION. אני מחפש רכב זול חסכוני ואמין (לא יונדאי GETS).

אני אודה מאד לכל אדם שיוכל לתת לי מידע מסויים על אחד הרכבים הנ"ל שיעזור לי להגיע להחלטתי.

ואם יש הצעות לרכבים אחרים בסגנון המיני בעלות המנועים הקטנים, עם תיבת הילוכים אוטומטית.

תודה רבה.

פורסם

תקציבי הוא 110,000~115,000 .חשוב לי שהמזגן יהיה חזק ושמעתי שהמזגן ב- YARIS אוטומט לא מספיק חזק. אולי עדיף לחפש רכב במכיר כזה עם נפח 1600 סמ"ק? אם כן איזה?

תודה רבה על תשובתכם.

פורסם

עדיין לא כתבת מה הצרכים: רווק, זוג צעיר, משפחה?

לדוגמה: לרווק או זוג צעיר (שלא מתכנן ילד בשנתיים-שלוש הקרובות) הייתי ממליץ על היאריס הספורטיבית. היא אמנם ידנית ועם 3 דלתות, אבל אני בטוח שעם מנוע של 1.5 לא תהיה לך בעיית מזגן... אם אתה רוצה משהו סטנדרטי יותר - אפשר את הסיריון (לא ניסיתי אישית, אבל שוה בדיקה).

למשפחה עם ילדים - הונדה ג'אז או סיטרואן c3.

אפשרות נוספת - לחכות קצת עד שיגיעו הדגמים החדשים של פונטו, קליאו ויאריס.

בכל מקרה, התקציב שלך גבוה יחסית לסופרמיני. תיהנה קצת. אתה יכול אפילו לעלות ל307 ידנית.

פורסם

אני מעוניין רק בתיבת הילוכים אוטומטית. שמעתי שצרפתיות לא אמינות.

honda jazz עולה החל מ117,000

פורסם

הונדה ג'אז עולה החל מ111,400 ש"ח. מי שלא מסוגל ללחוץ עם רגל שמאל במקביל להפעלת יד ימין מקבל קנס של 3000 ש"ח נוספים.

http://www.honda.co.il/Index.asp?CategoryID=99&ArticleID=55

השמועה ש"צרפתיות אינן אמינות" היא אכן שמועה - ותו לא.

אני יכול להבין אם מישהו אומר שדגם מסויים הוא לא אמין, אבל הכללה כזו גסה היא שטות מוחלטת.

ולבסוף - אם אין ילדים (ולא מתוכננים בזמן הקרוב) - ואתה יכול להוציא סכום של 115K, לך על משהו כיפי - אמנם ספורטיביות לא מתאימות לך, כי אתה מתעקש על אוטומט (למה בעצם?), אבל נניח 206 עם מנוע 1600 יכולה להיות מהנה.

פורסם

תשובה לבעל אוהב. לגביי JAZZ, כמו שרשמתי אני מחפש רק אוטומט. מחירו של JAZZ אוטומט הוא כמו שרשמתה אבל המחיר אינו כולל מס בולים ואגרת רישוי ופה אני גולש מהסכום הרצוי.

חשבתי על פיז'ו 206 עם נפח 1600 סמ"ק, רכב נוח, שקט אבל תתפלא לדעת שאלה שמייבאים אותם לארץ ומוכרים אותם, לא רוצים לקנות כאלו לעצמם וקונים יפניות. בנוסף גיר אוטומטי וצרפתיות לא כל כך מסתדרים. חשוב לציין שאני לא מומחה בתחום ולכן אני הולך ובודק אצל המומחים, וזה מה שנאמר לי. בנוסף אחזקה של צרפתיות קצת יותר יקרה. האם אני צודק?

פורסם

תיסע על סיריון - הרגשה כמו של קורקינט - האוטו לא מסיבי -

תיסע על פולו - אתה מרגיש שזה אוטו יותר מסיבי, יושב טוב, והכי חשוב שהוא בטיחותי

תנסה לנהוג במספר דגמים, 206, פולו, סיריון, טויוטה,אתה משלם 100 אלף שקל וצריך לצאת מרוצה

פורסם

תנסה לנהוג במספר דגמים, 206, פולו, סיריון, טויוטה,אתה משלם 100 אלף שקל וצריך לצאת מרוצה

הפולו יותר בטיחותית מהסיריון?!

הפולו קיבלה 4 כוכבים במבחני הריסוק http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=1&id2=114

והסיריון? הממ... בדיוק אותם 4 כוכבים. (אמנם ציון נמוך במעט בריסוק חזיתי, אך הגנה טובה יותר על ילדים) http://www.euroncap.com/images/results/superminis/car_231_/Sirion%20Datasheet.pdf

פורסם

נסעת\נהגת בסיריון החדשה???

ולמה הכוונה מסיבי? כבד?

haters will hate

• תוכן חדש...