Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים

התקנתי מערכת חדשה לפני כמה ימים

hu .. pioneer deh 7750

מגבר kenwood 75RMS *2

7X10 KENWOOD 75RMS

קומפוננט אינפיניטי 90RMS 6.5 INCH

מגבר ROCKFORD PUNCH 100A2

2 סאבים ROCKFORD PUNCH 200RMS EACH

מגבר לסאבים צריך החלפה SABA 600RMS @2 OHM

האם יש משהוא שאני יכול להחליף לשיפור הסאונד

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

נשמע כמו אחלה מערכת (חוץ מהמגבר של הסאבים אבל אתה כבר עלית על זה לבד)

אם חסר לך משהו בשמיעה אז נוכל להמליץ לך על דרכים לשיפור

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אם המגבר מרים טוב את הסאבים אז למה להחליף.....כאלו השיפור בסאונד לא יהיה כזה גדול

ככה אני חושב......אם הוא נותן להם את ההספק שצריך ולא עושה בעיות כמו קצרים והתחממויות אז

אני הייתי משאיר או שאם אתה מוצא מגבר מציאה יד שניה הייתי שוקל את זה שוב :)

פורסם

מצאתי מגבר של באזוקא מונובלוק

300 RMS ב4 אום

400 RMS בשני אום

מישהוא מכיר את המגבר הזה

הוא מוצע במשהוא כמו 400 ש"ח

כדאי לקחת?

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

אז אני מבין שהמגבר ירים לי שני סאבים של רוקפורד 200RMS כל אחד??

• תוכן חדש...