Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עונש על עבירת תנועה - אף שבור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כתבו מה הייתה עברת התנועה. אם הם נסעו בנתיב השמאלי במהירות נמוכה אני מצדד בשוטר :twisted:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עוד דוגמא של שוטר שלוקח את החוק לידיים.

או שממש מפריע לו שעושים עברות חנייה :)

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

כמו כל חקירה שמגיעה למח"ש גם התיק הזה יסגר, יעלם ולא יעשה דבר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שוטרת לשעבר... וכן ראיתי הרבה מאוד תיקים שנסגרים על אלימות של שוטרים, וכן ראיתי שוטרים שמכים ולא נעשה להם דבר, אבל מי אני שאגיב כנראה שלך יש ניסיון רב ממני.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תקראו את מה שכתוב:

המחלקה לחקירות שוטרים הגישה בעקבות המקרה כתב אישום נגד הראל, שייחס לו תקיפה בנסיבות מחמירות וגם עבירות הדחה בחקירה, שיבוש הליכי משפט והפרת אמונים,

פורסם

נהגת שודים- בגלל אנשים כמוך המדינה נראת כמו שהיא נראת עכשיו .

אני כתושב הדרום רואה איך מתחצפים לשוטרים והשוטרים לא עושים כלום וככה העבריינים מרשים לעצמם יותר!

כשתשאלי שוטר למה הוא לא מגיב בתוקפנות כלפי החוצפה, הוא יגיד לך שהוא מפחד לקבל תלונה וכך גם עיקובים לעלות בדרגה וכך המשכורת לא תעלה.

אין חכם כבעל ניסיון!!

פורסם

קודם כל אל תתעצבן, ובגלל אנשים כמוני יכולת לישון בלילה כששמרנו עליכם.

שנית כפי שכבר קראת אני מניחה, בעבר שלי הייתי שוטרת במשך שנתיים, ויש לי הכרות עם המערכת.

יש דרך וצורה לעבוד מול ציבור, ועם כל הכבוד לשוטרים שיש לי הערכה לעבודה שלהם חלק מהנימוסים שלהם "נעלמים" להם בדרך.

ל'

פורסם

הנושא של השוטרים נידון כבר כמה וכמה פעמים בפורום.

אני אכתוב שוב את דעתי.

בכל קבוצת אנשים, קיימים אנשים טובים ואנשים טובים פחות, לכן אי אפשר להכליל.

שוטרים זה קבוצת אנשים, ולכן קיימים שוטרים טובים ושוטרים טובים פחות.

עדיין, הן האנשים שמסכנים את התחת שלהם מידי יום בשביל ביטחוננו, ולכן צריך להביא להם להם את כל הכבוד.

אנשים שלא מביאים להם כבוד, צריכים לשלם על זה.צורת התשלום זה כבר תלוי...

לא יודע מה היה בדיוק בכתבה,כי היא לא עולה אצלי,אבל יכול להיות שהגיע לו לחטוף.

לסיכום, צריך להביא לשוטרים בארץ כוח כמו שיש לשוטרים בארה"ב.

פורסם

לסיכום, צריך להביא לשוטרים בארץ כוח כמו שיש לשוטרים בארה"ב.

ידידי איגור,אני נאלץ לא להסכים איתך.

אין שום סיבה וצורך לתת לשוטרי הארץ יותר כוח מאשר יש להם עכשיו.. והמקרה בכתבה זו דוגמא מצויינת לזה שאפילו צריך לקזז להם.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

איגור לא צויין למה הוא היכה את האנשים, רק כתוב שהוא עצר נהגים והיכה אותם.

גם אם הם דיברו בצורה לא מנומסת זה לא מצדיק שום אלימות. אלימות מצד השוטר צריכה להגיע רק כאשר הוא נמצא בסכנה כשמישהו תוקף אותו, לא קיימת שום סיבה אחרת שתצדיק שוטר שמכה אנשים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כל הכבוד לשוטר .כי ממה שקורה היום או שלמשטרה לא אכפת בכלל והם רואים אנשים עוברים על החוק ולא עושים להם כלום, וגם כשה הם מנסים לעשות משהו בנידון בתי המשפט ממש לא עושים כלום לעבריני תנועה. לן חוץ מנסות מאוד גדולים או החרמת הרכב (מה שכרגע לא קיים) זה העונש הכי חינוכי שיכול להיות

פורסם

שוטר בכיר במשטרת ראשון לציון הורשע אתמול באלימות קשה כלפי שני אזרחים שעצר כדי לרשום להם דוח תנועה.

המקרה אירע לפני כארבע שנים. רב סמל ראשון מיקי הראל בן 28, שימש כרכז סיור של משטרת ראשון לציון. באזור התעשיה הישן של העיר, על פי כתב האישום, עקפה את הניידת שבה נסע הראל מכונית שבה היו שני צעירים, וחסמה את נתיב נסיעתו.

בתגובה הורה השוטר לנהג המכונית לעצור בצד. על פי העדויות שהוגשו לבית המשפט, כשהחל השוטר לרשום דוח, התפתחה קטטה בין שני האזרחים שהיו במכונית לבין חברו של השוטר ומתנדב של המשמר האזרחי שהיו בניידת.

המשפטו של רס"ר הראל ובחקירת מח"ש שנעשתה בעניין התברר גם כי השוטר הפך את הסיור בניידת המשטרה לחוויה מיוחדת במינה לקרוביו. בשעת המקרה נסעו בניידת השוטר, אשתו לעתיד, מתנדב, וחברו מילדות.

בהכרעת הדין כתבה השופטת: " לא יעלה על הדעת שממגע עם אנשי משטרה בעקבות עבירת תנועה יצאו המתלוננים חבולים באופן שבו נחבלו, כאשר לכל אחד מהם מעבר לשטפי הדם נגרם גם שבר".

מאז המקרה הראל מושעה מפעילות במשטרת ראשון לציון. גזר הדין יינתן בימים הקרובים.

"מעריב"

17-10-05

ל'

פורסם
איגור לא צויין למה הוא היכה את האנשים, רק כתוב שהוא עצר נהגים והיכה אותם.

גם אם הם דיברו בצורה לא מנומסת זה לא מצדיק שום אלימות. אלימות מצד השוטר צריכה להגיע רק כאשר הוא נמצא בסכנה כשמישהו תוקף אותו, לא קיימת שום סיבה אחרת שתצדיק שוטר שמכה אנשים.

תומר כמו שכתבתי בכל קבוצת אנשים יש יוצאי דופן.

לכן יכול להיות שהשוטר הזה ספציפית התנהג לא כראוי ואז מגיע לו להיענש.

ו Bear, לשוטרים בארץ לדעתי אין מספיק כוח.

אני גר באזור לא הכי תמים, השתתפתי לצערי וראיתי כמה וכמה היתקלויות עם המשטרה.

בהרבה מקרים אנשים מרשים לעצמם להתייחס לשוטרים כמו זבל, והשוטרים לא יכולים לעשות הרבה.

הייתי רוצה לראות אותם מתייחסים ככה לשוטר בארה"ב.

• תוכן חדש...