Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עונש על עבירת תנועה - אף שבור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איגור אני היתי רוצה לראות שוטרים עם פחות כוח, יודע למה? כי הם נטפלים אלי בגלל סוג הרכב שיש לי!

ולא ממש מעניין אותי איפה אתה גר, מעניין אותי ששוטרים יהיו הגונים ולא יחפשו נהגים צעירים כדי למלא את הפנקס שלהם ולקבל בונוס בסוף חודש ובטח ובטח שלא יתנו לי או לכל אחד אחר מכות. אני לא צריך לקבל איומים משוטר שהוא יתן לי זימון למשפט בגלל שלטענתו חתכתי מישהו ונסעתי מהר. במיוחד לא איך שהוא רדף אחרי, אני מבטיח לך שאם הית איתי הית מדבר אחרת עכשיו. חכה יומך יגיע

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר אל תערבב בין היתקלויות אלימות (בין עם פיסית ובין עם מילולית) בין שוטרים ואזרחים, לבין דוחות תנועה.

הדיון היה על אלימות, ועל חוצפה של חלק מהאנשים.

לא דיברנו על דוחות תנועה והאם הם מוצדקים ואיך הם ניתנו.

• תוכן חדש...