Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט אונו, מתאים לי???!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:roll:שלום לכולם....

אני מעוניין לרכוש אוטו מגרסת "הקטנות" ואני מתלבט בין פיאט אונו או 106 של פי"גו , כמובן אני עדיין לומד בתיכון ואתם יודעים שאני חייב לחסוך כל שקל מיותר.

אשמח לקבלת עזרתכם.

חולה על VOLVO וחולם על בימר!

פורסם

טוב לראות שאתה לא קופץ מעל הפופיק ובא לבקש עזרה איך לשכנע את אבא לקנות גולף GTI.

אני הייתי ממליץ על ה-106, יותר קל למצוא אחת שמורה מאונו ולפי דעתי יותר מהנה לנהיגה.

~If you cant lower heaven, raise hell~

פורסם

אם אתה רוצה לחסוך כל שקל ,ואתה מתכוון להחזיק את הרכב לטווח רחוק,אז אני ממליץ לך לשנות כיוון לסובארו גאסטי , מבין הקטנות הוא הכי אמין בהפרש ניכר מאוד,אין טיימינג,קרבורטור פשוט,תחזוקה מינימלית וזולה ,טיפולים בזמן ובלי בעיות מיוחדות,כמובן גיר רגיל(כל מוסך יוכל לומר לך את זה בוודאות וכנ"ל כל מי שיש לו גאסטי ).עם הגאסטי אתה באמת תוכל "לחסוך" המון כסף לעומת האונו וה106.

אם בכל זאת אתה נעול על אונו או 106, ה 106 הרבה יותר מהנה לנהיגה והרבה יותר כיפית.

פורסם

באיזה סכום אתה מתכוון לרכוש את הרכב?

כמו שכבר אמרו, אם אתה רוצה לחסוך, לך על אוטו אמין וזול לאחזקה, כמו סובארו ג'סטי, דייהטסו שרייד.

פורסם

וסובארו ג'אסטי ודייהטסו שרייד בחיים לא מיתקלקלות,אין להם בלאי?

מה שקובע יותר מכל הוא מצבה של המכונית שאתה עומד לקנות.

אם תמצא אונו(בייחוד 60S)שמורה,תהנה ממנה.

לעומת זאת,אם תיפול על ג'אסטי או שרייד מוזנחות,ההוצאות יגיעו גם יגיעו,בדיוק כמו בכל מכונית אחרת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כמובן שזה מה שיקבע, מצבן של המכוניות, ומה שהן עברו. במידה ולא הוזנחו, הג'סטי מציגה אמינות מצויינת, אחזקה זולה (חלקים זולים), צריכת דלק נמוכה.

פורסם

כמה שהגאסטי תהיה מוזנחת, עדיין היא תיסע כמו גדולה להבדיל.....

אל תקנה גאסטי מוזנחת, קנה גאסטי שמורה.

וכן,הגאסטי והשרייד גם הם מתקלקלות, בדיוק כמו כל רכב אחר, רק שהתקלות שלהם פשוטות למדי במרבית המקרים זולות לתיקון יחסית, ובהשוואה לרכבים אחרים(לא יפניים), הם מתקלקלות הרבה פחות , אבל הרבה!!!

פורסם

במחיר של 106 פשוטה ( דורות ראשונים, אין לי שום דבר נגד פג'ו חלילה וחס) אתה יכול לקנות אונו שנת 95/6 ואתה יכול למצוא במצב שמור אם אתה יודע איפה לחפש!

Suzuki Jimny

פורסם

תן לי להסביר לך משהו על אונו

הייתה לי אחת 1.4 s70 שנת 95

האוטו הזה בלתי יציב בצורה ממש מפחידה

פעמים איבדתי שליטה על ההגה (לא מדובר על מהירויות גבוהות)

כולה בסביבות 80 קמ"ש

למזלי הפעמיים האלה נגמרו בנזקים קלים מאוד

פחדתי שפעם השלישית לא יהיה לי מזל כל כך אז העפתי אותההה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

עם כל הכבוד, נראה לי שזה אתה ולא האוטו.

אני נוהג על האונו שלי כבר מעל שנה ואני יכול לומר שאולי אי אפשר להגדיר אותה במכונית ספורטיבית אבל בעית יציבות חמורה?

לא היתה פעם אחת שאיבדתי איתה יציבות וזה כולל פניות מהירות סיבובי פרסה זריזים וטוד שטויות של נהגים חדשים.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

לאונו יש בעיית יציבות אבל ממש לא חמורה. צריכים לדעת איך לנהוג ברכב הזה. אם תיקח פנייה של 90 מע' ב- 80 קמ"ש בטח שהרכב ייאבד יציבות ואף יתהפך.

מניסיון נהיגה של שנה וחצי ברכב הנ"ל אני יכול להעיד שלא איבדתי שליטה אפילו פעם אחת ואפילו לא שרטתי את הרכב בכלל.

מה שכן בעייתי אצל האונו הוא שאם מזניחים אותו, לא עושים טיפולים בזמן, מתעלמים מרעשים ובעיות זה חוזר אליך כמו בומרנג, ואח"כ צריכים להשקיע אלפי שקלים בתיקונים שונים.

שנה שעברה השקעתי 6800 ש"ח בתיקונים בלבד בגלל ההזנחה של הבעלים הקודמים. עכשיו אין איתו בעיות.

קנה אונו שמורה, קח לבדיקה, בקש ספר טיפולים ובדוק את היסטוריית הטיפולים במוסך.

פורסם

האונו הרבה יותר חסכוניות מה-106, ואני מאמין גם שהחלקים והטיפולים זולים יותר...

השאלה היא אם אתה מחפש את הריגוש שבנסיעה ?!

כאן אני יכול אפילו לייעץ לך ללכת על 205GTI...כיף לא נורמלי...

אבל, מצד שני, אם אתה רוצה לשלב אחזקה זולה, חסכון...וכיף...הרבה כיף, לך על האונו טורבו !!!

קשה למצוא, אבל שווה את החיפושים...ותבדוק אותן טוב טוב...

פורסם

לא ניראה לי שעם מחירי האחזקה (ועוד לא דיברנו על דלק בימנו) הוא יוכל להרשות לעצמו אונו טורבו. הוא אמר שהוא רוצה לחסוך כל שקל. אונו טורבו זה הרבה דם יזע ודמעות למצוא אחת ואז גם להחזיק אותה. אם יש לילד את הזמן, התקציב,הכסף וכמובן את האהבה אני הראשון שימליץ!

פורסם
.אונו טורבו זה הרבה דם יזע ודמעות למצוא אחת ואז גם להחזיק אותה.

זה לא מחייב ולא תמיד נכון, הוא יכול ליפול על מציאה טובה...

(או שיותר נכון, היא תיפול עליו)...:mm_wink:

• תוכן חדש...