Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט אונו, מתאים לי???!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל רכב שתבחר מתאים לך כל עוד יש לך תקציב להחזיק אותו... אני לא ממליץ לך על אונו כי הרכב בלתי אמין בצורה מפחידה! (מניסיון אישי של מספר אונואים ושל חברים על רכבים דומים) כמובן שגם אותה הג'אסטי שנחשבת לאמינה ביותר בקטגוריה יכולה להיתקלקל לך על הדקה הראשונה שתעלה לכביש... אני אישית ממליץ לך על קליאו האוטו מהנה לנהיגה אמין ונוח בצורה מדהימה, הוא אומנם עולה כמו 2 אונואים אבל נותן תמורה לרכב בתקציב הזה... בכל מקרה כל רכב שתבחר תחקור עליו (ואותו) תשאל וכאשר תגיע למצב שאתה יודע מה אתה רוצה], תלך לראות את הרכב עם מבין עניין ואפילו קח אותו לבדיקה, אבל כאשר אתה הולך לראות רכב כל דבר קטן שאתה רואה תשחט את המוכר במחיר כי כל כמה שקלים שתחסוך יעזרו לך אחר כך ביישור קו שלו.

ועוד טיפ קטן: אם אתה הולך לראות אוטו אתה חייב להחליט על המקום אם מתאים לך או לא כי אם תלך, תחזור, תלך, תחזור, זה ישמש נגדך... אתה בא, רואה, מחליט!

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

משיחה עם עובד במוסך מורשה רנו - ניסן עלתה העובדה שהקליאו שנחשבת להכי אמינה מכולן היא זו משנתון 94 , לא יודע עד כמה אפשר לסמוך על פסיקה זו אבל...

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
זה לא מחייב ולא תמיד נכון, הוא יכול ליפול על מציאה טובה...

(או שיותר נכון, היא תיפול עליו)...:mm_wink:

מתי פעם אחרונה ראית אונו טורבו שמורה, לא שחוטה ובלי פגיעות שאסי במחיר נורמאלי?

ושלא נדבר על למצוא בכלל רכב כזה ועוד למכירה. ידידי היקר אתה טועה. על כמה אונו טורבו למכירה שמעת בזמן האחרון? אם יש לך המון מזל אז על אחת או שתיים. אופק.

פורסם

" פיאט אונו, מתאים לי???! "

פיאט אונו לא מתאים לאף אחד!!! לך על ה106/סוויפט/שרייד/פיאסטה/205

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

106 רעיון מצוין אך הרכב מאוד מבוקש וקשה למצוא רכב במצב טוב, במידה ותמצא מה טוב.

עוד אלטרנטיבות 205 וקליאו.

ומהפחות מהנות פיאסטה , שרייד , ספיווט.

• תוכן חדש...