Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אתמול אבא שלי דיבר איתי על החלפת הסוזוקי בלנו בגלל שאח שלי שקטן ממני בשנה עבר טסט.

אז אמרתי לו שיש סיאט איביזה למכירה ברחוב והוא אמר לי לבדוק אבל אם זה טורבו אז אין מצב.

איך אני ישכנע אותו שלמרות שזה טורבו זה עדיף מסיאט איביזה 1.6 פשוטה?

תודה על העזרה...מקווה שאני בסוף ישכנע אותו

תומר

פורסם

אתה בטח לא רוצה לשמוע את זה אבל אבא שלך צודק , אח שלך רק עבר טסט אתה כבר רוצה לסכן אותו ולתת לו לנהוג ברכב טורבו?

פורסם

אתה לא משכנע אותו.

אתה אמור להבין שאיביזה ספורטיבית, "עם טורבו", תסכן את החיים שלך ושל אחיך הקטן.

אם כבר להחליף את הבאלנו, אז אפשר ללכת לכיוונים אחרים לגמרי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה יכול לומר לו שהבלאנו זה הרכב הכי לא בטיחותי שקיים כיום (וזה נכון).

חוץ מזה אין שום דבר רע בטורבו חוץ מהאחזקה, אם מעבירים הילוכים בזמן אתה לא מכניס אותו ובעקיפות הכנסת טורבו יכולה לעזור.

פורסם

יש לכם הצעות למכוניות אחרות במחיר של 60-65 אלף שקל?

אני מחפש במכונית שתהיה 1.8,אמינה,ידנית,ספורטיבית כמה שניתן,3 דלתות,טיפולים לא יקרים ועדיפות למכונית עם סאנרוף...

פורסם

מצטרף לשאלה.

גם אני הייתי באותה בעיה כמוך לא מזמן.. חשבתי בכיוון של אולי איביזה ספורט 100 כ"ס זה אמנם לא 1800 אבל על כל שאר הדרישות שלך הוא עונה

פורסם

אני מחפש במכונית שתהיה 1.8,אמינה,ידנית,ספורטיבית כמה שניתן,3 דלתות,טיפולים לא יקרים ועדיפות למכונית עם סאנרוף...

איזה שנה?

בקיצר, רנו קליאו ספורט תעשה את העבודה.

בכל מקרה, בעבר אבא שלי רצה לקנות S80, אבל לא טורבו. ללא סיבות מיוחדות למעט הרגילות, דלק, אחזקה וכ'ו

יפה מאוד שכנעתי אותו

1: נתתי לו לנהוג בשניהן (והוא ממש לא משתולל)

2: בלבלתי לו את המוח - "אם תצטרך כוח זמין, הוא יהיה שם, אתה לא חייב להשתמש בו", "יותר קל למכור", "יותר הנאה בנהיגה", והתירוץ הטוב ביותר "בגלל שזה טורבו, בנו את הרכב שיהיה יותר בטיחותי ויותר חזק מהדגם הרגיל".

זהו, הוא קנה. (והוא לא טיפש).

תנסה את מזלך. (ואל תשכח לאיים שאם הוא לא ייקנה, אתה תקנה אופנוע או 205GTI שמועדת לפורענות - שבסופו של דבר קניתי את שניהם...)

פורסם

אם תמתח קצת את התקציב אולי תוכל להשיג יאריס Tספורט ממודל מוקדם.

אומנם לא 1.8 אבל הרכב בהחלט מספיק מהיר וספורטיבי לנהג חדש...

אין סאן רוף(בארץ... בחו'ל זה מגיע סטנדרטי....) אבל אם זה כלכך קריטי תמיד אפשר להוסיף בעצמך.

יותר אמין מזה קשה לי להאמין שתמצא...

אגב, הקטע של 3 דלתות יכול להפוך למטרד כשאתה מסיע איתך חברים כל הזמן... לי כנהג זה לא מפריע אבל לחברים לפעמים כן...

פורסם

אני כבר לא נראה לי ילך על האיביזה טורבו למרות שאהבתי את התירוץ האחרון...קליאו ספורט בטוח שלא כי אבא שלי לא אוהב צרפתיות מניסיון שלו.

בעיקרון אם לא נלך על הסיאט אז כנראה שנחכה עוד כמה חודשים...ואז כבר המחירים יהיו אחרים ואני יפתח תרד חדש לגבי הקנייה...בכל מקרה אני היום ידבר עם שכן שלי שזה חבר שלו ההוא עם האיביזה ואני יברר קצת פרטים...אני ינסה להשתמש בתירוצים למרות שאצלך זה שונה כי אבא שלך היה זה עם האוטו ואצלי אני ואח שלי אמורים להיות עם האוטו ולהגיד שלא חייבים להשתמש בזה מבחינתו זה לא אומר כלום אבל אני ינסה את מזלי.

פורסם

מה שנקרא בעברית "מכרז תפור". שכחת להוסיף גם דרישה שהיא תיוצר בספרד.

אבל ברצינות, במקומך הייתי יורד מהאיביזה. היא באמת חזקה מדי לנהגים חדשים. זאת עובדת חיים, לא העברת ביקורת על כישורי הנהיגה של מישהו. תתחילו עם מכונית פחות חזקה ותתקדמו בעתיד.

כל סופר-מיני ידנית חזקה, איביזה ופולו 100 כ"ס, 206 עם 90 או 110 כ"ס, קליאו 110 כ"ס (לא ה-RSI, אלא ה-1.6 הידנית של הדור הנוכחי) תיתן לכם שילוב טוב בין הנאה, ביצועים, ועלויות אחזקה סבירות. ואיביזה טורבו זו לא מכונית להחזיק כשליטר 95 עולה 6.23 שקל.

פורסם

:shock:

בוא'נה , זה רכב של אבא שלך !

זה כסף של אבא שלך !

אתה חוצפן , רוצה רכב ספורט אז לך לעבוד ובכסף תקנה משהו ספורטיבי , אתה ואחיך...

שנעזור לך לשכנע את אבא שיקנה לכם רכב ספורט ?

כנראה שאני שייך לדור עתיק יותר .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...