Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הפנטזיה שלי זה איביזה טורבו...

וליאשה...הבלנו שלי מהכסף שלי...עכשיו אח שלי הצטרף ורוצה להוסיף כסף ואבא שלי גם מוסיף כסף כדי שיהיה לנו אוטו יותר טוב..כי אח שלי יכול להוסיף רק 10 אלף..נוסיף את הבלנו שנמכור ב30 ככה אז אבא שלי מוסיף משהו כמו 20...עדיין אני שמתי את הרוב.

סליחה על הבורות אבל אם רשום מאחורה 20VT או משהו כזה זה 1.8 טורבו?

פורסם

סליחה על הבורות אבל אם רשום מאחורה 20VT או משהו כזה זה 1.8 טורבו?

כן. 20 שסתומים טורבו.

מה הפנטזיה של אנשים שנוהגים במאתייםחמש ?
אנשים שנוהגים במאתימחמש הם אנשים שכבר הגשימו את הפנטזיות שלהם. לרוב מדובר בפנסיונרים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מה הפנטזיה של אנשים שנוהגים במאתייםחמש ?

אמינות ? :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
יש לכם הצעות למכוניות אחרות במחיר של 60-65 אלף שקל?

אני מחפש במכונית שתהיה 1.8,אמינה,ידנית,ספורטיבית כמה שניתן,3 דלתות,טיפולים לא יקרים ועדיפות למכונית עם סאנרוף...

פיאט פונטו HGT?

קליאו ספורט אתה לא תמצא בתקציב כזה טובה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מישהו יכול להסביר לי על הטורבו...לדוגמא מתי הוא נכנס לפעולה,האם יש דרך כלשהי למזער כמה שיותר את ההשתמשות בו...כאלה דברים...מצטער שאני לא מבין כל כך הרבה פשוט בחיים שלי לא חשבתי שיהיה לי תקציב למשהו עם טורבו...

פורסם

לא צריך להתייחס ברצינות לכל הלצה שהאיש שבתמונות אומר:

(הצילום הראשון צולם ע"י טארק עזיז. השני ע"י מוטי).

(אם כבר השרשור הזה מקבל אוירת מתנ"ס)

h_background.jpg

Shemer.jpg

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
מישהו יכול להסביר לי על הטורבו...לדוגמא מתי הוא נכנס לפעולה,האם יש דרך כלשהי למזער כמה שיותר את ההשתמשות בו...כאלה דברים...מצטער שאני לא מבין כל כך הרבה פשוט בחיים שלי לא חשבתי שיהיה לי תקציב למשהו עם טורבו...
למזער שימוש בטורבו ? קנה 1.6 רגילה.

הטורבו אולי נראית טוב, עם ג'אנט גדול, צמיגים בחתך נמוך וסאן רוף, אבל התחזוקה והשימוש בה תמיד יהיו יקרים יותר, גם אם תמזער את השימוש בטורבו, ותעביר הילוכים ב-1500 סל"ד.

תחזוקה יקרה (בלמים וצמיגים יקרים), בלאי גבוה יותר, ויתור על נוחות בנהיגה, הצקות משוטרים משועממים ועוד אחרים, הם דברים שתצטרך להתמודד איתם בקניית רכב כזה.

אז אם כבר אתה משלם את המחיר וקונה כזו - אז תן לטורבו לעבוד, אחרת לא תהנה מכלום.

לסיכום - אם אתה לא מתכוון להשתמש בטורבו, קנה קורולה. תן לעצמך להרגיש נאהב.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

גולף דור 4 1.8 20V גיר רגיל, אם תמצא מהראשונות שיובאו לארץ בשנת 98.

מספיק חזקה , משפחתית(5 דלתות) , נוחה, ללא טורבו, בטיחותית(4 כריות אויר) ונראית ממש טוב.

עלויות אחזקה ממוצעות, צריכת דלק משתנה לפי הנהיגה.

בהצלחה.

:king:

פורסם
מה שנקרא בעברית "מכרז תפור". שכחת להוסיף גם דרישה שהיא תיוצר בספרד.

אבל ברצינות, במקומך הייתי יורד מהאיביזה. היא באמת חזקה מדי לנהגים חדשים. זאת עובדת חיים, לא העברת ביקורת על כישורי הנהיגה של מישהו. תתחילו עם מכונית פחות חזקה ותתקדמו בעתיד.

כל סופר-מיני ידנית חזקה, איביזה ופולו 100 כ"ס, 206 עם 90 או 110 כ"ס, קליאו 110 כ"ס (לא ה-RSI, אלא ה-1.6 הידנית של הדור הנוכחי) תיתן לכם שילוב טוב בין הנאה, ביצועים, ועלויות אחזקה סבירות. ואיביזה טורבו זו לא מכונית להחזיק כשליטר 95 עולה 6.23 שקל.

מצטרף להמלצה על קליאו 1600 או 206 1600. או יאריס TS אם אפשר בכלל להשיג בתקציב.

מכוניות אמינות יחסית עם עלויות אחזקה נורמליות ועם ביצועים טובים אבל לא ברמה שמפתה לעשות שטויות כל היום.

פונטו HGT גם יכול להיות נחמד, לא יודע אם יש בתקציב.

איביזה טורבו בשום אופן לא הייתי ממליץ לנהג חדש שרק עכשיו קיבל רשיון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...