Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי בעיה כזאת ברשותי פונטו 1.6 שנת 95 בזמן האחרון הופיעה רעש מוזר (הרעש נשמע כמו בריחת לחץ אויר או דומה או אבל לא נקישות ולא לחץ אויר בגלגל ) מכיוון גלגל ימין הרעש מופיעה רק כאשר אני במהירות מעל 40 קמש ורק בזמן פניה שמאלה כשמשקל הרכב על הצד הנ"ל (לדוגמא יציאה מכביש ראשי וכדומה) בהתחלה הרעש היה רק כשהרכב נכנס לבורות או מיפגעי כביש אחרים וחשבתי שזה הבולם שנדפק ואני שומעה את רעש הכיווץ שלו אבל עכשיו הרעש נהיה קבוע בכל פניה. לרכב הוחלפו רפידות ודיסקים האם יש קשר מכיוון שהרעש הופיעה כמה זמן אחרי ההחלפה. או שאולי זה המיסבים. מה דעתכם?

פורסם
שלום. יש לי בעיה כזאת ברשותי פונטו 1.6 שנת 95 בזמן האחרון הופיעה רעש מוזר (הרעש נשמע כמו בריחת לחץ אויר או דומה או אבל לא נקישות ולא לחץ אויר בגלגל ) מכיוון גלגל ימין הרעש מופיעה רק כאשר אני במהירות מעל 40 קמש ורק בזמן פניה שמאלה כשמשקל הרכב על הצד הנ"ל (לדוגמא יציאה מכביש ראשי וכדומה) בהתחלה הרעש היה רק כשהרכב נכנס לבורות או מיפגעי כביש אחרים וחשבתי שזה הבולם שנדפק ואני שומעה את רעש הכיווץ שלו אבל עכשיו הרעש נהיה קבוע בכל פניה. לרכב הוחלפו רפידות ודיסקים האם יש קשר מכיוון שהרעש הופיעה כמה זמן אחרי ההחלפה. או שאולי זה המיסבים. מה דעתכם?

לפי איך שזה נשמע זה מייסב או ציריה (בתור אחד שהחליף את שניהם בחודשיים האחרונים)

אני חושב על ציריה כי אתה אומר שזה בזמן פניות...

אצלי שנידפק המייסב זה היה רעש קבוע מהגלגל.

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

אכן נשמע כמו מיסב או צירייה, אך למען הסר ספק חבר, אנא

הוצא את הגלגל ממקומו ותן בדיקה במבט על המקום לראות שהכל תקין,

ששום דבר לא שבור או עקום או סתם מנותק :twisted: ,בטיחות מעל לכל ,

קבל דוגמא : אני פרקתי גלגלים ע"מ לראות מצב רפידות וגיליתי שמגשר אנטי רול אחד לא מחובר

והיה זקוק להחלפה. גם סתם מידי פעם טוב להציץ :wink: .

עניין של מיסב זה שטויות, ממש בקטנה כ-200-300 ש"ח...

בברכת נסיעה בטוחה ומהירה.

פורסם

אם אתם אומרים שזה מיסב או ציריה אז למה זה לא עושה רעש גם בנסיעה ישרה וגם בפניות לכיוון השני

אני צריך עצה כי חבל לי ללכת עכשיו למוסך ולהתחיל להחליף את כל המיכלולים

פורסם

כדי לך להכנס למוסך ושיבדקו אם אחד הפינים של הרפידות לא ברח.יש נטיה בדגם שלך

לשיכחה להכניס חזרה ולסובב את ההבטחה של הפין.התופעה מרעיש בנסיעה.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

• תוכן חדש...