Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GMC ספארי שידרוג מנוע ל-V8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחפש להחליף מידע ל-GMC ספארי\שברולט אסטרו שיפורים שידרוג מנוע ל-5.7LV8

וכו'...

.......

In torque we trust

פורסם

פעם תהיתי בנושא, אבל לדעתי אין מקום בתא המנוע, צפוף שם נורא ולדעתי אין מקום שם בכלל, לעומת זאת סוואנה מגיעה עם מנועי בנזין עד 8.1 ליטר, יש יותר מקום להחלפות מנועים...

פורסם

מעניין כמה דלק ספארי כזאת תצרוך אחרי השדרוג...או יותר נכון לשאול:

האם צריכת הדלק תהיה 1 ל 4 או 1 ל 5 ?

פורסם

אבל אם אני לא טועה הספארי שבתמונה הוא 4X4 ואולי שם בגלל שהוא יותר גבוה יש יותר מקום.... צריך לבדוק...

חוץ מזה להחליף קפיצים? בולמים? ואז גם האוטו יהיה מסוכן מאוד בסיבובים, שגם ככה הוא מחליק יופי יופי בסיבובים.

פורסם

כלל:"מנוע יותר גדול =פחות מאמץ!".....

בחו"ל משדרגים למנוע V8 ומנמיכים את הרכב ב-2" 3" .............כך שהרכב בתמונה אינו מוגבה!

In torque we trust

פורסם

אם כבר לשדרג ספארי,עדיף להתמקד במערכת המיתלים.

להרכיב מוט מייצב אחורי(במידה ואין),בולמי גז שמשפרים מאד את נוחות הנסיעה המבחילה,להוריד עלה מהקפיץ האחורי ולהרכיב צמיגים רחבים.

במנוע אין טעם לגעת,מאחר והוא חזק דיו,מה גם שהוא הנקודה החזקה באוטו הזה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לכן רשמתי כאן :"מחפש להחליף מידע........" ולא:"אני זקוק לחוות דעת של מומחים......"

In torque we trust

פורסם

יש 3 סוגי ספארי GMC\אסטרו שברולט.

מנוע 4.3L עם מ150HP, זה רוב המכוניות שיש בארץ, יש דגמים של 4.3L עם 198HP שבאים עם גלגלים הרבה יותר רחבים, ויש 3 שראיתי בארץ אחד 4.7L גם עם 198HP ו2 הנעה כפולה. מנוע

5.7L אני לא בטוח כמה כוחות סוס. אבל בסביבות ה220HP.

אם יש לך בספארי מנוע 4.3 150HP, ואתה רוצה יותר כוח ואם אתה רוצה אפשר להחליף ל5.7 במידה ותימצא מנוע כזה, זה אותם תושבות. אם יש לך 4.3 עם 198HP לא שווה לך להחליף התוספת לא תהייה משמעותית.

לאמא שלי יש את ה4.3L 198HP גלגלים 245 רוחב חתך 60 15 אינץ האוטו הזה ממש מהיר וחזק יחסית לטנק, אבל יציבות על הפנים.

לא הייתי מנסה לשפר רכב כזה רק אם זה לרייסים בקו ישר, יתרון מנוע ענק והנעה אחורית.

תמיר

פורסם

אוקי תמיר אני לא יודע מאיפה הבאת את כל הנתונים האלה אבל ככה:

בהתחלה נכרו עם מנועי 3.8

אחר כך היו עם מנועי 4.3 ליטר ו170 סוסים.

אחרי זה בא מנוע 4.3 ליטר 190 סוסים.

בערך משנת 95. קצת נסחפת עם "מבחר" המנועים שיש לGM

מנוע ה5.7 ליטר היה בכמה גרסאות. פעם בתחילת שנות ה90 הוא היה עם 170 כ"ס והיה על ונדורות.

וביוקון נמצא מנוע הVORTEC כמו ה4.3 רק 5.7 עם 255 כ"ס.

זה "המבחר"... כולם מנועי נגמ"שים......:lol:

ואם אני מצליח לחשוב נכון וההגיון אינו מטעה אותי, רוחב הגלגלים קשור לרמת הגימור.

פורסם

לא חיפשתי באנטרנט,

פגשתי בחור עם ספארי הוא אמר לי הרכב שלו 150HP מנוע 4.3 ובאמת שהוא נסע האוטו לא זז.

אפילו לא פירפר "בלחיצה"

בספר הרכב באוטו של אמא שלי רשום 198HP. יש לה את הספרות המקורית עדיין. רשום V6.

אבזור הרכב שלנו רמה 4 ניראה. אולי בכלל זה הצמיגים רחבים. בעיקרון לא ממש בדקתי את המידע

אבל אף פעם לא היה לי מושג שמכרו את הרכב עם מנוע 3.8,

והרכב של אמא שלי זה שנת 94.

תמיר

• תוכן חדש...