Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישבתי וחיפשתי בהמון טרדים ישנים וחדשים סאב וופר איכותי שיתאים לתקציב שלי אבל לא מצאתי משהו מתומצת שעזר לי להתמקד על דרייבר מסויים ולמען האמת לא כל כך פשוט ללכת ולשמוע את כל הסוגים וכל המינים עקב העובדה שזה דורש לקרוא לאנשים שיבואו עם הרכב שלהם וגם הרבה פעמים הציוד שלהם שונה משלך וכו'. אני מתכנן לבוא למפגש הבא כדי להתרשם מהמערכות אבל בינתיים טוב שיש פה אנשים מקצועיים שיכולים לתרום מהידע והנסיון שלהם וזה אחת הסיבות שבגללן הפורום הזה מתקתק כל כך טוב.

הרבה שואלים שאלות דומות ונראה לי מעניין לתמצת את זה לטרד אחד מסודר - מה דעת הקהל הרווחת לגבי הסאב שהם הכי אוהבים בעלות של עד 2500 ש"ח - נראה לי מספק לציבור שרוצה יותר אבל לא להשתגע. במקרה שלי אני מאזין לרוק, ג'אז, בלוז, אלטרנטיב ולפעמים גם מוזיקה שחורה ואלקטרונית ויש לי כ-500 וואט RMS ב-2 אום ממגבר KICKER לספק לסאב שאקנה, אז איזה סאב אתה חושב שהכי משתלם לקנות ויספק את הסחורה הכי טובה (שוב אני מדגיש - SQ לא SPL!)

המחירים יכולים להתייחס למחירים של הארץ או למחירים של חו"ל, אבל אם בחו"ל עסקינן תכניסו גם עלויות משלוח ומכס בחבילה - וכן eBay הוא גם מקור מהימן להשוואה (מנסיון).

בין היתר נראה לי שנכון לציין את החברות האלו Rainbow/Phase/Foca/MTX/Image Dynamics/Kicker/Cerwin Vega/Dyna Audio/Infinity/JL Audio/Alpine/Phoenix Gold/Orion ואחרות. יכול לעיות שערבבתי קצת HI-END עם Middle ואולי אפילו Low-End אבל לכל חברה שנקבתי בשמה יש מוצרים זולים ויקרים יותר ולכן אפשרי להסתכל על כולם כמשתתפות בכל הדרגים, אולי Rainbow קצת פחות.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

RAINBOW ו-FOCAL כמובן!

לא ממש שייכות לרשימה מאורח וכל היצרנים שציינת הינם יצרי LOW END.

בכל מקרה, אין לי ספק שהבחירה צריכה להיות בין 2 השמו הללו.

לטעמי ה-RAINBOW איכותי יותר אין ספור מונים.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

focal לא נכללת ברשימה?

שמעת פעם סאב של פוקאל?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לגבי הסאבים של רינבוו ....אני לא חושב שהם איכותיים כמו הקומפוננטים....ולא ראיתי הרבה ביקורת לגבי הסאבים של רינבוו...(אם אני לא טועה הם לא היו מייצרים סאבים בכלל )

לגבי סאבים ....ל SQ :

infinity perfect 12.1D

image dynamics idq 12 /idmax

focal kx

וכמובן JL AUDIO W6V2/W7 (אבל יש בעייה ....המגבר שלך לא ממש מתאים ...התנגדות של הסלילים היא 3 אום)

POLK MOMO

רוב הסאבים לא שמעתי .....אבל אלה שפירטתי יש לגביהם ביקורות טובות....

חוץ מזה מאוד חשוב לבחור תיבה מתאימה.....זה אחד הפרמטרים היותר חשובים....ב-SQ

פורסם
לגבי הסאבים של רינבוו ....אני לא חושב שהם איכותיים כמו הקומפוננטים....ולא ראיתי הרבה ביקורת לגבי הסאבים של רינבוו...(אם אני לא טועה הם לא היו מייצרים סאבים בכלל )

לגבי סאבים ....ל SQ :

infinity perfect 12.1D

image dynamics idq 12 /idmax

focal kx

וכמובן JL AUDIO W6V2/W7 (אבל יש בעייה ....המגבר שלך לא ממש מתאים ...התנגדות של הסלילים היא 3 אום)

POLK MOMO

רוב הסאבים לא שמעתי .....אבל אלה שפירטתי יש לגביהם ביקורות טובות....

חוץ מזה מאוד חשוב לבחור תיבה מתאימה.....זה אחד הפרמטרים היותר חשובים....ב-SQ

אתה טועה.

ו ב ג ד ו ל

לא רק שיש ל-RAINBOW סאבים, ברגע שתשמע אחד, הלסת שלך תיפול לרצפה.

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם

אתה נסחףףףףףףף

יש להם סאבים יותר לSPL מאשר לSQ

ואני מדבר משמיעה של אחד שנמכר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
אתה נסחףףףףףףף

יש להם סאבים יותר לSPL מאשר לSQ

ואני מדבר משמיעה של אחד שנמכר...

MDMA ידידי,

לא שמעת שום סאב של החברה הנ"ל, מאחר ולא נמכר אחד אפילו ע"י היבואן אלא אם כן הגיע מחו"ל.

בחודש הבא הם מתחילים לשווק את המותג מעבר לעובדה שהוא מופיע כבר בצ'יפר וגם שם לא נמכר אפילו אחד.

מעבר לעובדה שאכן יש להם סאבים SPL מעבר ל-150DB.

בכל מקרה הכל מופיע באתר שלהם.

אז בלי קשקושים בבקשה, כולנו כאן כדי ללמוד ולעזור- לא לספר מעשיות.

אני כן שמעתי סאב שלהם , את דגם ה-PROFI והנ"ל סאב SQ מובהק.

אתה מוזמן להגיע אלי ולשמוע בעצמך ביום ד' הבא.

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם

אני שמעתי אחד כזה...

גם מהPROFILE וזה סאב SPL לפרק מושבים נטו...

לא מעבר לזה...

לא סאב פאנצ'י לא סאב מוזיקלי לא סאב שעוקב אחרי המוזיקה סאב לפי דעתי מגעיל...

פורסם
RAINBOW ו-FOCAL כמובן!

לא ממש שייכות לרשימה מאורח וכל היצרנים שציינת הינם יצרי LOW END.

בכל מקרה, אין לי ספק שהבחירה צריכה להיות בין 2 השמו הללו.

לטעמי ה-RAINBOW איכותי יותר אין ספור מונים.

אתה טוען שמלבד שתי החברות הללו כל שאר החברות שהוא ציין הן LOW END?! לא רק שהחברות הן לא LOW END לחלק מהן יש סאבים שנחשבים בין הטובים ביותר.

פורסם
אני שמעתי אחד כזה...

גם מהPROFILE וזה סאב SPL לפרק מושבים נטו...

לא מעבר לזה...

לא סאב פאנצ'י לא סאב מוזיקלי לא סאב שעוקב אחרי המוזיקה סאב לפי דעתי מגעיל...

לא עוקב אחרי המוזיקה... ענק!

אם שמעת PROFILE אז - I REST MY CASE.

מאחר והסאב המדובר נקרא PROFI.

לפרק מושבים?

אין לי ספק ששמעת סאב אחר ואתה מתבלבל.

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם
אתה טוען שמלבד שתי החברות הללו כל שאר החברות שהוא ציין הן LOW END?! לא רק שהחברות הן לא LOW END לחלק מהן יש סאבים שנחשבים בין הטובים ביותר.
נחשבים?

אולי בעיניך.

אני מאד מכבד את דיעותיך, אך למען האמת ובעיני אתה ממש לא אוטוריטה או אפילו בכיוון של להיות כזה... מבלי לפגוע כמובן.

הכל יחסי, ואין לי ספק שיש חברות מהמוזכרות שמייצרות יופי של סאבים... אך כאשר מדברים על המאפיינים של יצרן מסויים (לכן הדיון- בעקבות השאלה מה הכוונה במושג HIGH END) רק שני יצרנים עונים להגדרה יצרן HIGH END.

FOCAL

RAINBOW

זה הכל...

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם

אח, פגעת בי כמו שלעולם לא תדע :lol: (ההערה שלך מגוחכת מכיוון שלא טענתי או רמזתי לכך שאני אוטוריטה).

כנראה שלא שמעת מספיק אם אתה חושב שרק שתי חברות עונות להגדרה שלך. כתוב זאת בפורום אחר בחו"ל, אני מעוניין לראות אם יהיה אדם אחד שיגבה את דעותייך.

פורסם
אח, פגעת בי כמו שלעולם לא תדע :lol: (ההערה שלך מגוחכת מכיוון שלא טענתי או רמזתי לכך שאני אוטוריטה).

כנראה שלא שמעת מספיק אם אתה חושב שרק שתי חברות עונות להגדרה שלך. כתוב זאת בפורום אחר בחו"ל, אני מעוניין לראות אם יהיה אדם אחד שיגבה את דעותייך.

לומר שאני טוען שרק שני חברות עונות להגדרה הנ"ל זו בדיחה.

אם היית קורא את דברי הייתי מבין שכוונתי היא לרשימה שפותח השירשור ציין.

לא שמעתי מספיק?

אינני מכיר אותך ואתה לא מכיר אותי... אבל אתה הוא זה שרושם דברים ללא כיסוי, הראשון הוא על RAINBOW והשני עלי.

דעתי האישית, או לפחות זה מה שאני עושה, דברים שאינני מבין בהם או לא יודע בעניינם מאום - לא מביע דעתי בהקשרם.

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם

Sti05 - סלח לי יקירי אך אתה טועה.

לפחות לשתי אלו: JL, Image Dynamics יש סאבים שנחשבים לטובים בעולם.

לומר שפוקאל ו- Rainbow בלבד, מהרשימה שצויינה, יהיו מגודרות כ-High End זו שטות גמורה.

מדברייך - ברור שלא שמעת אותם.

לך ללמוד דבר אחד או שניים לפני שאתה מתפרץ על אנשים, שבין אם תרצה ובין אם לווא, הם אכן אוטוריטה בתחום אף על-פי שהם לא מתיימרים להיות כאלו.

אם לא באודיו לרכב, קצת ענווה ודרך ארץ כן תוכל ללמוד מהם.

פורסם

התכוונתי לשתי חברות מהרשימה הזו. DYNAUDIO למשל כבר לא מספיק טובים?

לא רשמתי שום דבר על RAINBOW ולכן לא יתכן שרשמתי דבר ללא כיסוי. עלייך כתבתי דברים רק על פי מה שרשמת כאן. אם אתה מביע את דעתך רק בנושאים שאתה מבין בהם אתה לא ממש יכול לקבוע (זה לא ממש אובייקטיבי ;) ).

• תוכן חדש...