Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני אשמח לקבל המלצה לסאב איכותי שמוציא צליל

נקי נטו ולא שובר חלונות,סדקים בדש וכו.

אני לא שומע בווליום גבוה ולא מעוניין בפיגוזים.

אני מעוניין בסאב טוב ומדויק בסכום של עד 1000 שח.

שמעתי היום את הרוקפורד פאנץ 300 ואט ולא בדיוק התרשמתי.

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

Clif Designs CD120W

נכנס לך בתקציב.

סאב SQ אודיופילי אמיתי, מהיר ומדהים.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

בסוף יהיה לו מגבר קליפורניה ואז כולכם תשתקו חכו לתגובה איזה מגבר ואז תזרקו איזה סאב לתת...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
פייז.. אחד הסאבים האיכותיים ביותר ששמעתי..

יש להם דגמים.. תחפש את הדגם שיתאים לך למחיר

ואתה לא תצטער

זה ששמעת סאב אחד והוא איכותי לא אומר שכל הסאבים שלהם כאלו...

ו"לחפש סאב שמתאים למחיר" זו לא הדרך להמליץ, כי זה בעצם מה שהוא שואל.

הסאבים היחידים שניתן להגדיר אותם כאיכותיים ומדוייקים ונוטים לSQ של פייז זה המולטיאוהם והאליאנט.

והם הרבה מעבר לתקציב שלו...

ועכשיו לעניין.

סאב במחיר הנ"ל שנוטה לדייק ומתאים למגבר זה הV-MAX של סרווין, כן אני יודע שהוא עולה יותר, אבל ניתן למצוא את הגירסה עם הסליל הבודד והוא קצת יותר זול.

בכל מקרה הוא לא חזק בצורה מטורפת (350וואט RMS) אך זה מספיק גם אם תרצה "לפוצץ" וגם אם תרצה צליל נקי ומדוייק, זה באמת סאב איכותי לעומת מחירו.

בכל מקרה , ניתן למצוא אותם גם יד שניה ביותר זול, תנסה למצוא , אם לא תתגמש קצת במחיר.

אם אתה לא מוצא , אני יכול להמליץ על סאב של פיניקס גולד הZR הוא 300 וואט RMS והוא נהדר.

בכל מקרה את הZR קצת קשה למצוא , אך אתה יכול לפנות אליי לפרטי אני יעזור לך.

בברכה .

G.Mr

under construction..

פורסם

אני יכול להמליץ על סאב כמו שיש לי....זהו סאב של DRAGSTER דגם DEE-121 כולל תיבה מקורית (אגב מדהימה) קנית ב- BOMBBASS ב- 1200 ש"ח...

זהו סאב מאוד מדוייק ולא מפוצץ בכלל...אבל חזק....הוא דורש הגברה בין 200-250W RMS לא יותר כי חבל לשרוף כזה סאב...:wink:

ו 200 שקל הפרש אני מאמין שזה כלום אלה אם אתה בן 13 שמנצלים אותך בעבודה כמו חמור...(למה לעבוד מגיל כלכך צעיר..? לא חבל על החיים?)

בהצלחה...

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

המגבר לא חזק כל כך אבל...

בכל אופן אם אתה עדיין נשאר עם המגבר פוקאל אקסס או אינפינטי קאפה פרפקט הם הטובים ביותר לדעתי בטווח המחירים האלה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לפי דעתי לך על הv-max סליל אחד סאב מדויק ותאמין לי כול שניה שהוא יעבוד אצלך ברכב רק תהנה

עוד דבר עם אתה יכול להתגמש טיפה במחיר לך על dls

בהצלחה

הכול יהיה בסדר

• תוכן חדש...