Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תדאג ניר, למוכר הודתי - ואני מודה, מודה, מודה כל פעם שאני מגיע אליו לקחת חלקים מהביאנקי

השניה שהוא שומר בשבילי (אז תודה משה, למרות שאתה בכל מקרה לא קורא את זה :???: ).

רועי, הביאנקי באמת מדהימה, מצב מצוין...

תגיד, היא לנסיעות יומיומיות או לסופ"ש?

תודה. אצלי אין בדיוק מכונית ליומיום, כל המכוניות משרתות על תקן רכבי סופ"ש

ורכבי יומיום בו זמנית (חוץ מויני, אבל זה רק בגלל שהיא חונה בעיר אחרת :neutral: ).

וממילא, במהלך השבוע אמצעי התחבורה העיקרי (והכמעט יחיד) שלי הוא...

rakevet-(1)_wa.jpg

:razz:

פורסם
אל תדאג ניר, למוכר הודתי - ואני מודה, מודה, מודה כל פעם שאני מגיע אליו לקחת חלקים מהביאנקי

רועי מנשמעל???

אבל יש משהי שתדליף לו :wink:

אירית

פורסם
תביט במודעה הזו מיד 2 - מחיר די סביר לרכב שלם:

יצרן:אוטוביאנקידגם:V 10נפח:1,000שנה:1979מחיר:1,500 ¤יד:3ת. הילוכים:ידניתhidden-spacer.gifPrateiIezeratKesher.jpgאזור מכירה:באר שבע והסביבהעיר/ישוב:טלפון:050-6282754סלולארי:054-5609915איש קשר:דוא"ל:לחץ כאן לפניה למפרסםhidden-spacer.gifBottom_Tmuna.jpgdefault.gifBottom_HezMazigModaa.gifMisModaa.gif196644hidden-spacer.gifdetails_kev_corner_center.gifhidden-spacer.gifdetails_kev_corner_left.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_PratimNosafim.jpgסוג מנוע:בנזיןק"מ:150,000צבע הרכב:בזזמזגן:איןבעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:לאhidden-spacer.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_Teur.jpgיד שלישית הכל במשפחה עברה טסט לפני 3 שבועות משהו משהו

זה דווקא נשמע מעניין בתור "פרוייקט" לשיפוץ, חבל לפרק אותה רק בשביל החלקים -עוד 3 שנים אספנות (כמו הפיירמונט שלי), וכבר עכשיו נדירה! אין "קופצים"? :roll: -דווקא בא לי "צעצוע" כזה פתאום, אבל אין לי יותר מדי משאבים, ואני יותר מחושש, שאצלי היא תשכב ותחליד ללא תזוזה, וחבל!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
זה דווקא נשמע מעניין בתור "פרוייקט" לשיפוץ, חבל לפרק אותה רק בשביל החלקים -עוד 3 שנים אספנות (כמו הפיירמונט שלי), וכבר עכשיו נדירה! אין "קופצים"? :roll: -דווקא בא לי "צעצוע" כזה פתאום, אבל אין לי יותר מדי משאבים, ואני יותר מחושש, שאצלי היא תשכב ותחליד ללא תזוזה, וחבל!

יש במודעה הזאת טעות בדגם או בשנה.

ברור שלא היו Y10 בשנת 79.

Y10 - שנת 89 (או כול שנה אחרת של הדגם).

או A112 - שנת 79.

כמו שכתוב, בטח לא!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
(חוץ מויני, אבל זה רק בגלל שהיא חונה בעיר אחרת :neutral: ).

אפרופו ויני, מה שלומו?

מזמן לא משענו מויני-קשישא (או שאני פשוט פספסתי את שרשור ה"הנה נגמר השיפוץ של ויני ואני כל כך גאה בתוצאה הסופית"?).

:roll:

Fazer

פורסם
יש במודעה הזאת טעות בדגם או בשנה.

ברור שלא היו Y10 בשנת 79.

Y10 - שנת 89 (או כול שנה אחרת של הדגם).

או A112 - שנת 79.

כמו שכתוב, בטח לא!

יניב

כנראה זה בגלל שזה הדגם היחיד שמופיע כאופציה תחת אוטוביאנקי.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
אפרופו ויני, מה שלומו?

מזמן לא משענו מויני-קשישא (או שאני פשוט פספסתי את שרשור ה"הנה נגמר השיפוץ של ויני ואני כל כך גאה בתוצאה הסופית"?).

:roll:

Fazer

ויני זו היא :shock:

והיא עדיין אצל הפחח... השאיפה (האופטימית) היא לסיים את הפחחות אי שם בשנת 2010, לפי הקצב הנוכחי :???:

אעדכן כשיהיה מה, בשרשור שייקרא "מכונית ממש ממש ממש, אבל ממש קטנה - וחלקים לה מעט" :wink:

פורסם

אהלן רועי.אני לא סגור על זה,אבל אם קנית מאותו משה שהביאנקי ישבה אצלו בחצר ללא שימוש,יד ראשונה כמדומני,מושב ליד ת"א אני פשוט קורע אותך:-)..

בכל אופן אחי ראיתי את השרשור ואני שמייח לבשר לך שיש ברשותי את בית הפנס אחורי שמאלי כולל בקלית לבנה ולא דהוייה וכן מסגרת שחורה הכללת גם את הסמל שאתה מחפש..

אם כבר העלתה תמונה אני מחפש את חלקי הפלסטיק שבצידי הדלתות למטה.כן כן השחורים וגם את אלו שיושבים על הכנפים אז אם יש למישהו מושג אני אודה מקרב לב.אגב ברשותי אוטוביאנקי 86,83 במצב מעולה.

רועי צור איתי קשר בפרטי..

שבת שלום יוני.

פורסם

טוב קודם כל התהייה לגבי שנת היצור של הרכב שהועלתה כאן בשירשור באיזשהו לוח מכירה..

אכן מדובר באוטוביאנקי שנת 79 שלצערי הרב נמכרה כנראה ב1500 ש"ח.אוי כמה חבל,אותה אשה שענתה לי לטלפון בערב שישי לא רצתה להרחיב מפאת השבת,אך אני מתעד להתקשר אליה יום ראשון,מי יודע אולי אני אאתר את הבעלים החדשים ואפתה אותו למכור,כך אוסיף לאוסף שלי את סידרה 4 של ה A112..

עכשיו אני מתנצל מראש על השאלה אך אני משער שאם כבר נפתח שרשור כאן על אוטוביאנקי אני מאד רוצה לשאול שאלה טכנית שמלכתכילה היתה אמורה להישאל במדור הטכני.

מבין שני האוטוביאנקי שברשותי החדשה יותר שרכשתי לפני כמה חודשים שנת 82 הועברה טסט לפני שבוע..במסגרת הטסט הוחלפו מייסב שמאלי וכן שני תפוחים{ימני+שמאלי}וכן משאבות וחריטה של ברקסים אחוריים{דראמיים}.

או קיי. שאלה א':לפני אותו טסט סבל הרכב ממין סחיבה מזערית,ולא אחידה פעם ימין ופעם שמאל.

התחושה היא של מעין חופש בהגה או לחילופין שילדה לא מאוזנת.אני רק אציין שהגלגלים תקינים ומאוזנים והרכב נבדק עם שני סטים של צמיגים וגאנטים כך שהבעיה לא שם.חשוב להבין שהבעיה עדיין קיימת במיוחד במהירות של 80 קמש ומעלה כאשר הרכב משדר חוסר איזון ואי שמירה על קו הנסיעה,אך לא בצוורה דרמטית.חשבתי בכיוון הבולמים אך משהו אומר לי שאין קשר..לעומת זאת מסרק הגה,נבות,ציריות,משולשים, יישור פרונט,אולי שם נמצאת הבעיה..חשוב לומר שהרכב נכשל בטסט כתוצאה מחופש שבעקבותיו,הוחלפו תפוחים ומייסב.אני צפיתי שלאחר ההחלפה הבעיה ממנה סבל הרכב תעלם,אך היא נשארה ולכן אני פונה אליכם.אבקש מאנשים המחזיקים בידע טכני או לחילופין סבלו מבעיה דומה לחוות את דעתם..תודה רבה לעונים,יוני.

פורסם

תודה. אצלי אין בדיוק מכונית ליומיום, כל המכוניות משרתות על תקן רכבי סופ"ש

ורכבי יומיום בו זמנית (חוץ מויני, אבל זה רק בגלל שהיא חונה בעיר אחרת :neutral: ).

וממילא, במהלך השבוע אמצעי התחבורה העיקרי (והכמעט יחיד) שלי הוא...

rakevet-(1)_wa.jpg

תגיד, גם כשאתה ברכבת אתה עושה נסיעת מבחן? אני מבין, עיתונאי רכב, אבל תשתחרר קצת..לפחות ברכבת...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

יוניקס 250,תבדוק יטב את השילדה במכונית שלך.

ברובן המוחלט של ה A112 היתפתחו סדקים בשילדה,בדרך כלל בצד שמאל,בחיבור תושבת המנוע.

לעיתים הסדק מיתפתח לרמה שבה הוא מעוות את השילדה ופוגע בגיאומטרייה של הגלגלים.

אין הרבה מה לעשות,ובמקרים חמורים פשוט הישביתו את המכונית.

דגמי האבארט יוצרו עם שילדה מחוזקת במקור.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
טוב קודם כל התהייה לגבי שנת היצור של הרכב שהועלתה כאן בשירשור באיזשהו לוח מכירה..

אכן מדובר באוטוביאנקי שנת 79 שלצערי הרב נמכרה כנראה ב1500 ש"ח.אוי כמה חבל,אותה אשה שענתה לי לטלפון בערב שישי לא רצתה להרחיב מפאת השבת,אך אני מתעד להתקשר אליה יום ראשון,מי יודע אולי אני אאתר את הבעלים החדשים ואפתה אותו למכור,כך אוסיף לאוסף שלי את סידרה 4 של ה A112..

עכשיו אני מתנצל מראש על השאלה אך אני משער שאם כבר נפתח שרשור כאן על אוטוביאנקי אני מאד רוצה לשאול שאלה טכנית שמלכתכילה היתה אמורה להישאל במדור הטכני.

מבין שני האוטוביאנקי שברשותי החדשה יותר שרכשתי לפני כמה חודשים שנת 82 הועברה טסט לפני שבוע..במסגרת הטסט הוחלפו מייסב שמאלי וכן שני תפוחים{ימני+שמאלי}וכן משאבות וחריטה של ברקסים אחוריים{דראמיים}.

או קיי. שאלה א':לפני אותו טסט סבל הרכב ממין סחיבה מזערית,ולא אחידה פעם ימין ופעם שמאל.

התחושה היא של מעין חופש בהגה או לחילופין שילדה לא מאוזנת.אני רק אציין שהגלגלים תקינים ומאוזנים והרכב נבדק עם שני סטים של צמיגים וגאנטים כך שהבעיה לא שם.חשוב להבין שהבעיה עדיין קיימת במיוחד במהירות של 80 קמש ומעלה כאשר הרכב משדר חוסר איזון ואי שמירה על קו הנסיעה,אך לא בצוורה דרמטית.חשבתי בכיוון הבולמים אך משהו אומר לי שאין קשר..לעומת זאת מסרק הגה,נבות,ציריות,משולשים, יישור פרונט,אולי שם נמצאת הבעיה..חשוב לומר שהרכב נכשל בטסט כתוצאה מחופש שבעקבותיו,הוחלפו תפוחים ומייסב.אני צפיתי שלאחר ההחלפה הבעיה ממנה סבל הרכב תעלם,אך היא נשארה ולכן אני פונה אליכם.אבקש מאנשים המחזיקים בידע טכני או לחילופין סבלו מבעיה דומה לחוות את דעתם..תודה רבה לעונים,יוני.

כיוון פרונט במכון מקצועי אמור לפתור לך את הבעיה וגם להצביע על כל ליקוי הקשור ביציבות הרכב ושמירה על קו ישר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...