Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה רבה לעונים!

חן פרחי-תודה על התשובה המלומדת.אכן אני מכיר את "המחלה" אך בכל זאת חושב שהבעיה לא שם מכיוון שכמו שציינתי המשיכה לא דרמטית,וגם לא מלווה ברעשים ודפיקות למינהם המעידים על סדקים.אני אקח זאת לצומת לביבי ואבדוק זאת במוסך{ריבונו של עולם,היום כבר אי אפשר לסמוך עליהם}אתה נכנס,והם פשוט מוצאים לך בעיות מתחת לאדמה..

רן,שושנים-תודה גם לך על התשובה הקצרה והקולעת-ייתכן ששם תמון הכלב ולכן זהו הדבר הראשון שאני הולך לעשות.

אני אשמח לעדכן בקשר לתוצאות,ולשמוע תגובות נוספות..

דרך הגב הנה רשימת עליות חלקים+עבודה שביצעתי במהלך הטסט..

האם המחירים ששילמתי סבירים או שפשוט זימברו אותי.

תודה שוב.

מייסב:20 ש"ח-עבודה {החלפה}150 ש"ח

זוג תפוחים:120 ש"ח-עבודה160ש"ח

צינורות ברקס אחוריים:70 ש"ח-עבודה 160ש"ח

חריטת ברקסים אחוריים +משאבות-220ש"ח ע.חוץ+40 ש"ח לכל משאבה במסגרת ה220ש"ח,+עבודה במוסך:200ש"ח נוספים.

המחירים לפני מע"מ ובסןפו של דבר סגרתי עם בעל המוסך על 1050ש"ח סה"כ

מה דעתכם-מוגזם,בעיקר בתעריפי העבודה,כי החלפים דיי זולי וסטנדטים.

תודה לעונים,ובקרוב תמונות-יוני:wink:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש ביאנקי, שנת 83, בצמוד לבתי מגורים הגובלים, מכיוון מזרח, בחניון המגנט באוני' ת"א.

הביאנקי נראית כי לא נסעה כבר זמן רב - יושבת מוזנחת מתחת לעץ בתוך אחת החצרות.

באופן כללי, יש שם די הרבה מכוניות זרוקות סביב הבתים הללו (כנראה של סטודנטים להנדסה שקיבלו לפתע רכב ליסינג..).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

}.

או קיי. שאלה א':לפני אותו טסט סבל הרכב ממין סחיבה מזערית,ולא אחידה פעם ימין ופעם שמאל.

התחושה היא של מעין חופש בהגה או לחילופין שילדה לא מאוזנת.אני רק אציין שהגלגלים תקינים ומאוזנים והרכב נבדק עם שני סטים של צמיגים וגאנטים כך שהבעיה לא שם.חשוב להבין שהבעיה עדיין קיימת במיוחד במהירות של 80 קמש ומעלה כאשר הרכב משדר חוסר איזון ואי שמירה על קו הנסיעה,אך לא בצוורה דרמטית.חשבתי בכיוון הבולמים אך משהו אומר לי שאין קשר..לעומת זאת מסרק הגה,נבות,ציריות,משולשים, יישור פרונט,אולי שם נמצאת הבעיה..חשוב לומר שהרכב נכשל בטסט כתוצאה מחופש שבעקבותיו,הוחלפו תפוחים ומייסב.אני צפיתי שלאחר ההחלפה הבעיה ממנה סבל הרכב תעלם,אך היא נשארה ולכן אני פונה אליכם.אבקש מאנשים המחזיקים בידע טכני או לחילופין סבלו מבעיה דומה לחוות את דעתם..תודה רבה לעונים,יוני.

תושבות בולם גמורות...

היה לי את זה ב306-שים לב שהנטייה לרכב להימשך הצידה תלויה בפניה/פרסה האחרונה שביצעת.

למשל אם עשית פניית פרסה ימינה-הרכב ימשוך מעט ימינה עד הפנייה הבא שמאלה.

רועי

פורסם

קודם כל רועי תדה על התשובה.

תראה כנראה שלא הבהרתי את עצמי מספיק טוב.אותה הרגשה של סחיבה נוצרת ומורגשת בסביבות ה80 קמ"ש ומעלה..ובעיקר בנסיעה בקו ישר..אותה בעייה שאתה מעלה בה ישנה משיכה לאחר ביצוע פרסה או בעצם נעילה של ההגה לאחד הצדדים מוכרת לי מהאוטוביאנקי החדשה יותר שלי{86'} בה החלפתי בולמים לפני שנתיים ובאמת היתה בעיה לפרק את התושבת או לחילופין היא נישברה או משהו כזה{עד היום לא ברור לי,אני הייתי באילת ואבא שלי לקח את האוטו למכון כיוון פרונטים שם החליפו את הבולמים.אבא שלי סיפר לי רק שהוא הפך חצי עולם למצוא בולמים וכשכבר מצא והחלה עבודת ההחלפה הוא סיפר לי ששוקרון מהפרונטים לא הפסיק לקלל ,ועד שהבולם יצא,יצאה לבחור הנשמה.:lol:}בכל אופן לאחר ההחלפה נוכחתי

לדעת ישנה משיכה לאחד הצדדים{לא זוכר כרגע}לאחר פניות פרסה למינהם במהירות איטית.הפתרון הוא פשוט משחק עם ההגה וסיבוב נגדי שפשוט גורם לשיחררו.

והנה תמונות שהבטחתי לצרף..

DSCF0521.jpg

DSCF0524.jpg

• תוכן חדש...