Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני באוזניות טובות (פירוט מאד גבוה) של סנהייסר לא מבחין בין 192 ומעלה ובחלק מהשירים גם ב 160 ומלה אני לא מבחין.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

מה המצב...

לדעתי בהשקעה כזאת של 10 K אתה יכול להביא אחלה מערכת!!

קומפוננט של קיקר מהסידרות המתקדמות כמו S או K (בסביבות 2000 ש"ח )

מיד באס לאחורה של קיקר... לא זוכר את הדגם

לדעתי 2 מגברים.. אחד 4 ערוצים לרמקולים של MA אודיו (אפשרי לעשות יבוא אישי מארה"ב ..זה יוצא זול ביחס לרמה.. 100 RMS *4 עולה 1400 ש"ח כולל מיסים ומשלוח וכל השאר..)

ועוד מגבר מונובלוק של HIFONICS 1200 D (לא זוכר את הדגם המדוייק..)אפשר למצוא בזול(משומש בערך 1500 ש"ח..)

סאב של קיקר SOLOBARIC L7 אפשר למצוא ב-1800 ש"ח...(אם אתה רוצה אז דבר איתי ,חדש!!)

ונשאר לך 2300 בערך (בכל תלוי בכמה אתה מביא את שאר החלקים..) לרדיודדיסק של ALPINE 9847 או דגם מעליו(לא זוכר את המחיר המדוייק בסביבות 2300 ש"ח..)

לגבי הרדיודיסק המקורי אפשרי לקנות מתאם המוסך המרכזי של מאזדה שמשם קנית את האוטו..

לגבי ההרכה זה בסביבות ה-1000 ש"ח (למרות שזה כבר חריגה מהתקציב שלך אבל כל חלק שווה את החריגה הזאת..!!)

אם אתה רוצה פירוט מדוייק דבר איתי בפרטי

מאיפה אתה בארץ?

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

אני מחיפה\ תל אביב

לגבי הסאב המליצו לי בחום JL AUDIO מגברים של SOUNDSTREAM

בקשר לקומפוננט אני מתלבט ורדיו דיסק של קלריון

פורסם
הצעה מעניינית :) סתם לא להעלב :) הכל בהומור...

בכל מקרה, ההצעה של אבי טובה.

אבל אסור לשכוח שהתקנה תעלה לך יותר מלמישהו אחר במקרה ואתה רוצה לשים את הרדיו דיסק במקום נורמלי.

אני ראיתי שהתקינו למישהו במאזדה 3 רדיו דיסק בתא כפפות. אם אני לא טועה אפשר להתקין את ה "גוף" במקום אחד ואת הפאנל במקום אחר כך שזו גם אפשרות.

הכול פשוט מאוד "גוזרים" את הפנל המקורית זורקים אותה לפח ושמים במקומה רדיו דיסק לבחירתך, תהליך זה עולה 1500 מרשרשים

פורסם
בסכום כזה יכלו להכניס גם אטימה

אטימה דלתות (לפחות את זה)-700-800 שקל.

התקנה-400 כולל כבלים.

אטימה באמת מומלצת , אבל אז ההתקנה תעלה הרבה יותר מ 400 שקל.

לגבי ההד-יוניט של קלריון - במחירים האלו הייתי הולך על המכשירים מהדגמים הגבוהים של אלפיין. אומנם הם פחות יפים , פחות נוחים אבל הם מאפשרים גמישות יותר בכיוונים. ( קרוסים לדוגמא ).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

10k זה תקציב מאוד גבוה וניתן לרכוש מערכת באמת איכותית ברמה גבוהה

מגבר הייתי חושב על מגבר של חברת NAKAMICHI AUDISON HELIX

קומפוננט של HERTZ FOCAL RAINBOW

סאב וופר JL AUDIO FOCAL HERTZ

רדיו דיסק הייתי הולך על ALPINE או NAKAMICHI , בקשר לקלריון המדובר אני מכיר את הרדיו דיסק ושמעתי אותו בכמה רכבים על כמה מערכות באמת טובות אין מה להשוות המכשירים של אלפיין הרבה יותר טובים (אני לא מדבר על הדקים של CLARION שהם באמת ברמה גבוהה).

המגברים של סאונד סטרים הם מגברים מצויינים אך המגברים של AUDISON ו- HELIX הם מגברים שיודעים לרסן סטים יחסית חדים כמו FOCAL

אני הייתי בונה מערכת שבנויה מסט קומפוננט קדימה סאב וופר ומגבר 4 ערוצים

בכל מקרה כל מה שהציאו לך עד עכשיו זה לא בידיוק עוזר אלה זה רק רקע בשבילך , אתה צריך ללכת ולשמוע את הרכיבים ולהחליט לבד כי אנחנו לא יודעים מה יקלע בול לאוזן שלך

בהצלחה ותתחדש:wink:

פורסם
10k זה תקציב מאוד גבוה וניתן לרכוש מערכת באמת איכותית ברמה גבוהה

מגבר הייתי חושב על מגבר של חברת NAKAMICHI AUDISON HELIX

קומפוננט של HERTZ FOCAL RAINBOW

סאב וופר JL AUDIO FOCAL HERTZ

רדיו דיסק הייתי הולך על ALPINE או NAKAMICHI , בקשר לקלריון המדובר אני מכיר את הרדיו דיסק ושמעתי אותו בכמה רכבים על כמה מערכות באמת טובות אין מה להשוות המכשירים של אלפיין הרבה יותר טובים (אני לא מדבר על הדקים של CLARION שהם באמת ברמה גבוהה).

המגברים של סאונד סטרים הם מגברים מצויינים אך המגברים של AUDISON ו- HELIX הם מגברים שיודעים לרסן סטים יחסית חדים כמו FOCAL

אני הייתי בונה מערכת שבנויה מסט קומפוננט קדימה סאב וופר ומגבר 4 ערוצים

בכל מקרה כל מה שהציאו לך עד עכשיו זה לא בידיוק עוזר אלה זה רק רקע בשבילך , אתה צריך ללכת ולשמוע את הרכיבים ולהחליט לבד כי אנחנו לא יודעים מה יקלע בול לאוזן שלך

בהצלחה ותתחדש:wink:

חשבת על המחירים של המוצרים שאתה מציע לו , הם בקלות יעברו את התחום מחירים שהוא מבקש.

זרקת המון מותגים , חלקם מועילים , אבל זה לא מתאים לתקציב מוגבל.

מגברים של אודיוסון , סטים של פוקל - אלו רכיבים שיחרגו בסופו של דבר מהתקציב .

ואיך בדיוק מגבר של אודיוסיון מרסן סטים חדים כמו של פוקל ? המגבר מגיע עם אקוולייזר של 30 ערוצים ?

לגבי נקמיצי - לא ממליץ . מדובר במכשיר באיכות גבוהה אומנם , אבל אין לו את החיתוכים והפיצרים הנדרשים למערכת ברמה הזאת. ולגבי האמינות בכלל אין צורך להוסיף.

ושוב , לא לשכוח להשאיר תקציב מכובד להתקנה . איך להתקין חשוב לא פחות ( אם לא יותר ) ממה להתקין.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה רבה על העזרה אנשים,

נראה אם הבנתי נכון, עדיף אלפיין, יותר מעשי,יותר זול, יותר טוב, נכון?

בקשר להתקנה היא תעלה לי בלי בידודים 2900 שקל כולל הורדה של פאנל אוריגינל והתקנה של חדש...(מלא כסף)

פורסם

מציע לך ללכת ל SOUNDBLASTERS בפתח תקווה. מאוד מאוד מקצועיים באיכות של העבודה שלהם, אני מאמין שהמחיר יהיה נמוך יותר, כי מחיר ההתקנה שהוצע לך הוא באמת מחיר שחיטה. דבר איתי בפרטי אם בא לך על זה.

אגב, הם עצמם יבואנים עצמאיים של חברות אודיו שונות ומביאים אותם במחירים נמוכים מהממוצע.

SPL - 143.6DB

"

פורסם
תודה רבה על העזרה אנשים,

נראה אם הבנתי נכון, עדיף אלפיין, יותר מעשי,יותר זול, יותר טוב, נכון?

בקשר להתקנה היא תעלה לי בלי בידודים 2900 שקל כולל הורדה של פאנל אוריגינל והתקנה של חדש...(מלא כסף)

חחחחח תלוי למי

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

• תוכן חדש...