Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כל הכבוד,כמה סאבים שמעת?

אני שואל כי לא נראה לי שאתה יודע מה זה עוצמתי ומה זה איכותי.

לפני שאתה מוציא 10 K על מערכת תיקח את הזמן שלך, תגיע למפגשים תישמע מערכת מוגברת...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
קודם כל ידידי היקר, אל תשפוט פה אף אחד עפ"י חדש או ישן בתחום זה פטתי ...

ההמלצה היא רק עפ"י תקציב...

אין לי שום בעיה להמליץ על מגברים של audioson,genesis,zapco,arc-audio,brax וכו'... השאלה היא רק על איזה תקציב מדובר.

כאשר מדובר על מערכת של עד 10K כולל התקנה +איטום+קומפוננט+HU+חיווט+סאב על איזה בדיוק PPI אתה ממליץ שיתכווץ לתחום ההשקעה הנ"ל??

ובקיצור, אם אתה לא מסכים אם דעה של מישהו ,אל תסכים, זו זכותך, אבל זו דעתו ואין לך שום סמכות לבטל אותה.

ועוד משהו קטן.

מה זה המשפט הלא קשור הזה: "

היפוניקס כמו לאנזר כמו JBL כמו רבות אחרות ממזמן איבדו מגדולתן".

עוד אחד שבא וקובע שטות מוחלטת....

אם זאפקו היו מוציאים עכשיו מגבר שנותן 4-50 וואט RMS ב200 דולר, גם אותם היית שורף במשפט אחד????

אולי במקום לשלוח אנשים לפורומים בחו"ל "ללמוד משהו" , תעבוד עם איזה מגבר או שניים לצורך השוואה....לכל חברה יש את הסדרות הגבוהות והנמוכות שלה, אבל זה לא המדד ההשוואתי...

גל לJBL יש מגברים מטורפים כמו לכל חברה אחרת שמכבדת את עצמה כמו JBL שכבר עובדים עוד לפני שחשבו עלייך ועליי ביחד...(בערך 50 שנה...:)).

ובקיצור, תנוח עם הערות שלך..

תצליח בהמשך הדרך....

הבנת הנקרא שלך חלשה מאוד.

איכן בדיוק ראית המלצתי על PPI?

אין להשוות בין מוצרים כמו לאנזר,JBL (מהליינים נמוכים והביניים), היפוניקס לבין PPI.

אתה לא מסכים - סבבה. חוסר ידע הוא לא משהו להתבייש בו אך אל תטעה בן אדם אחר.

בקיצור - את הפלאברה שלך, הרוח והדאווין - שמור למקום אחר.

ל-Mazdik - סאב כמו L7 לא רוכשים בגלל מחיר ו/או בגלל שאתה רוצה בנוסף לאיכות גם עוצמה.

תאמין לי שסאבים כמו האנפיניטי, JL וכל השאר יעשו לך מספיק רעש ובומים.

פורסם

סליחה שאני משגע אתכם ככה אבל נראה לכם שהמגבר הזה JBL GTO 75.4 יפתח את הקומפוננט (מורל הייבריד 175 RMS)?

ולמען האמת לא שמעתי שום דבר עדיין....

פורסם

כל השאלות האלה נובעות מחוסר ההבנה שלי בדברים בסיסיים, מזה אומר אום? למזה קשור?

איך לעזעזל אני רואה לפי הנתונים איזה מגבר מתאים לי לקומפננט!?

פורסם

אם כך, למה אתה רוצה להשקיע 10 K במערכת?

למה אתה רוצה לקנות פאנל מיוחד שנותן אופציות שלא תדע אפילו איך להתחיל להתעסק עימן?

כמו שאמרתי, מערכת ב 10K תישאר איתך יותר מיוםיומיים, ניתן להעביר את הרכיבים (מלבד ההתקנה) לרכב הבא.

חבל לעשות טעות ואחרי חודשיים בתחום (ואתה תיכנס לתחום לאט לאט :) זה לא נגמר תאמין לי...) לשדרג הכל או אפילו חלק אחד יותר מידי.

עוד שבועיים יהיה מפגש ברמת גן, תגיע, תשמע, תתיעץ והכי חשוב; תלמד.

קיבלת בתרד הזה הרבה המלצות תעבור עליהן, תקרא נתונים תברר מחירים. תגבש לך דעה על מה אתה רוצה (רק אחרי ששמעת מערכת SPL ו SQ אחת מכל אחת לפחות! )

החיפזון מהשטן

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
הבנת הנקרא שלך חלשה מאוד.

איכן בדיוק ראית המלצתי על PPI?

אין להשוות בין מוצרים כמו לאנזר,JBL (מהליינים נמוכים והביניים), היפוניקס לבין PPI.

אתה לא מסכים - סבבה. חוסר ידע הוא לא משהו להתבייש בו אך אל תטעה בן אדם אחר.

בקיצור - את הפלאברה שלך, הרוח והדאווין - שמור למקום אחר.

QUOTE]

תגיד לי , אפרופו הבנת הנקרא, איפה בדיוק רשמתי שאני ממליץ על ההיפוניקס??, ואם כן אנא ציין בבקשה איזה דגם???

אם תחזור בבקשה לתחילת התרד' תראה בדיוק מה המלצתי ומה לא, אל תכניס לי מילים לדף...

ודבר שני, אתה לא מכיר אותי = אל תשפוט אותי,אל תניח הנחות אל תשווה אותי אתה מקסימום יכול לחלוק על הדעה שלי, וגם זה בליווי הסבר למה אתה חולק...כי סתם דיבורים באוויר בלי הוכחות זה כמו...סתם דיבורים באוויר,אתה חושב שאתה צודק, תוכיח.

אם לא ---"חוסר ידע הוא לא משהו להתבייש בו,ואל תטעה אחרים".

ואת זה ידידי אתה כתבת, ועד שלא תוכיח את עמדתך ,עדיף שתשמור את "הרוח שלך " למקום אחר ולא לפורום.

ואגב ידידי, אך חברה ,כולל PPI לא נמדדת רק במוצרים הגבוהים שלה...

under construction..

• תוכן חדש...