Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע , את הסיירונת שלי אני שוטף עם סבון לכלים של קלין הצהוב ויוצא בובה וגם הוא עושה הרבה קצף,

אבל לא משנה איזה סבון אתה שוטף יש כאלו שוטפים עם סבון פנטסטיק גם בצבע צהוב הוא נוזלי אבל סבון זה סבון אז מה זה חשוב!!העיקר שאין שחור על האוטו

יקי!!!

פורסם

מים וסבון

מחכה שהאוטו יתייבש ואז עושה ווקס - קארפלאן טפלון

האוטו נראה כמו דנדש.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה כיף לעשות ווקס רק חבל שאני חוזר עייף מת מהצבא ואז אני עובד כמו חמור במקדולנדס אז אין לי זמן לעשות ווקס!!

יקי!!!

פורסם
אתה סאנג'ר טוב...אההה בחור טוב :D

וואלק אתה....כל סופ"ש אתה עושה וואקס ?

חבל שאני עצלן :(

ווקס - לא כל שבוע

כל חודש-חודשיים.

במקרה מחר יום הווקס :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מים וסבון כלים,משפשף עם מברשת טוב טוב ובסוף שם ווקס.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מים וסבון כלים,משפשף עם מברשת טוב טוב ובסוף שם ווקס.

לטעמי זה ממש לא רצוי...אתה הורס את צבע הרכב, יוצר בהדרגה שריטות ומגדיל את הצורך בשימוש בווקס להסתרתן...

פורסם

הכי טוב זה לעשות ווקס מהתחלה, אח"כ פשוט פעם באיזה שבועיים לשטוף את האוטו עם מים בלבד רק כדי להוריד את האבק ולחזור שוב על פעולת הווקס, תחלס זה הרבה עבודה כל פעם, אבל זה שומר על הצבע בצורה פנטסטית.

מי שיצא לו לראות את הצבע אצלי באוטו מבין על מה אני מדבר,תמיד שואלים אותי עם עשיתי צבע לאוטו...

under construction..

פורסם
הכי טוב זה לעשות ווקס מהתחלה, אח"כ פשוט פעם באיזה שבועיים לשטוף את האוטו עם מים בלבד רק כדי להוריד את האבק ולחזור שוב על פעולת הווקס, תחלס זה הרבה עבודה כל פעם, אבל זה שומר על הצבע בצורה פנטסטית.

מי שיצא לו לראות את הצבע אצלי באוטו מבין על מה אני מדבר,תמיד שואלים אותי עם עשיתי צבע לאוטו...

ניר, חשבתי שהאוטו שלך עבר צבע מחדש :shock:

סחתיין על הפדנטיות

אתה עוד מעט ברמה שלי :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חוץ מכמה דפיקות קטנות ומעצבנות הצבע כמעט במצב חדש, וזה בעצם ההוכחה שככה הצבע נשמר יותר טוב,יש לזה יתרון עצום,גם לגבי חלודה וכאלה,סה"כ ברכבים יותר ישנים, שיש חלודה, שימוש במים יכול לנזוק את פח הרכב...

אני זוכר איזה קטע מצחיק שהיה לחבר שלי, יש להם 2 פיגו 205 בבית , אחת של האמא ואחת של חבר שלי, שניהם בצבע כחול מטאלי, של חבר שלי שנת 97 ושל אמא שלו 98, חבר שלי עושה ווקס לרכב שלו כל סופ"ש שני, והצבע נראה חדש.

אמא שלו עושה שטיפה כל שבועיים בשטיפת מכוניות אצלנו בעיר..

נחשו למי יש קילופי צבע על הגג ומכסה מנוע(שכיח בפיגו')??נכון, לאמא שלו, למרות שיש לו קילומטראז כמעט כפול משלה והוא שנתון נמוך בשנה, עדיין הווקס עשה את ההבדל...

under construction..

• תוכן חדש...