Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ממשיכים משם לאכול איפשהו? קצת פרטים? גיוון?תפתיעו אותי ..

כן כמו שעשינו "על האש" בפעם הקודמת.....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליטל את קודם תבואי ואחרי זה תשיגי בעזרת הרגליים זכויות דיבור

לשבת בבית ולהקליד לא יפה בעעע עליך :D:D

(הילו יחכה) :D

פורסם
את בכלל באה שאת פותחת פה שלך???:evil:

:-D אני כבר התנצלתי שאני לא מגיעה, אני הוזמנתי לטיול של פורום אחר, מקווה להעלות תמונות ממנו אם הן תהינה באיכות טובה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אוקיי תהני לך יבוגדת [כאפות יבואו בהמשך בהיזדמנות הראשונה שאני רואה אותך..] בכל אופן מה בנוגע לאחר המפגש להמשיך ולסיים אותו בארוחה טובה ..?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
חברה מה עם מפה? מבחינתי אני אפילו אגיע באוטובוסים!

אבל תעשו טובה תארגנו מפה או לפחות תנו איזה הדרכה קטנה.

אני בא מנתניה...

2.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

אין הרבה מה להסתבך בהגעה אל המקום:

לבאים מאיילון דרום:

יש לצאת במחלף משה דיין/ראשון לציון (לשים לב, לא לצאת במחלף משה דיין/חולון - קוממיות, שקודם למחלף ראשון), יוצאים במחלף ימינה כיון מערב, ולוקחים שמאלה ברמזור השני שיש לכם, זה יהיה שדרות מרילנד, ויש גם שילוט לסופר לנד.

אני לא מאמין שיש מישהו שבא מאיילון צפון, אבל אם יש, אז אותו הדבר כמו איילון דרום, רק ביציאה מהמחלף לוקחים שמאלה נו דה...

מי שבא מגהה: עולה בגשר ראשון, ממשיך המון המון ישר לכיון מערב ראשון, לשים לב כל הזמן לשלטים, אחרי שתעברו את הגשר של איילון, תחפשו את הרמזור שמאלה לשדרות מרילנד.

מי שעדיין מסתבך, מוזמן ליצור עמי קשר טלפוני, 0502430077

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...