Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.בבעלותי רכב פג'ו 205 שנת ייצור 94 (הזרקה). 1400 סמ"ק, 180000 ק"מ. ברכב מותקן מזגן. לפני יומיים בנסיעה במעלה ההר בחיפה עם מזגן פועל בהילוך 3, נדלקה נורת אזהרה התחממות יתר. וזה קרה כבר בפעם שניה החודש. בנוסף שמעתי צלצולים ממנוע. בבדיקת רכב לפני קניה נמצא כי לרכב יש 54 כוח סוס, במקום 75 .אני רוצה לבקש עצה כי לפני שבויים אני ניקיתי רדיאטור + פלשינג והחלפתי למים ירוקים של פרסטון וגם שמתי טרמוסטת חדש. חשבתי לשים טרמוסויטצ' אחר שיפעיל מאווררים בטמפרטורה נמוכה יותר. האם יש משהו לעשות בנידון ואיפה הבעיה? בתודה..

Peugeot 205 GT, 1994, 1.4l

פורסם

ניקזת אוויר מהמערכת קירור אחריי החלפת הנוזל ... ?

תבצע ניקוז למערכת , ויתכן ואחד המאווררים שלך לא עובד ( בפגיו 94 ישנם 2 מאווררים שאמורים לעבוד כאשר המזגן פועל , ותוודא שאם הם עובדים אז על המהירות הגבוהה ) .

פורסם

בדקת אם יש חוסר בנוזל קירור מאז ששמת בפעם האחרונה?

נסה באמת לנקד אוויר מהמערכת ותיגע ברדיאטור אם הוא חם, אם יש איזורים קרים כנראה שהוא סתום. או שהמאווררים לא עובדים. אם כן, בכמה מעלות הם נכנסים? הם עבדו כשנסעת עם המזגן?

פורסם

אל תשים יוניט קר יותר למאווררים. זה לא הפיתרון האמיתי, אלא עבודה של חאפרים.

יש לך בעיה במערכת הקירור - כדאי למצוא אותה, ולא לעקוף אותה!

180K קילומטר - האם הוחלפה ברכב רצועת טיימינג ומשאבת מים?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על תגובות.

את האוויר נקזתי וגם לא חסר נוזל קירור,הרדיאטור תקין ולא סתום, המאווררים עובדים אך אין לי מושג עד כמה טוב, כי בכיבוי מנוע אפילו שהוא חם הם מפסיקים לעבוד. לידיעתי ברכבים אחרים הם ממשיכים לפעול גם אחרי כיבוי מנוע.

בקשר לטיימינג ומשאבת מים, בזמן הקרוב צפוי החלפה. כי הגיע זמן, אבל איך זה משפיע על התחממות?י מישהו יודע אם כיוון שסתומים יוסיף הספק למנוע וכמה? מה כדאי לעשות להוספת הספק? כי 54 כוח סוס זה לא הרבה.

Peugeot 205 GT, 1994, 1.4l

פורסם

לגבי הכוחות סוס לדעתי אתה סתם בוכה אם רציתה יותר היתה צריך לקנות אוטו ספורטיבי gti למשל

כך ש לדעתי צריך להנות ממה שיש לך לי אישית יש פיאט אונו עם 39 כ"ס ואני נהנה ממנה יופי

לגסי ההיתחממות הייתי מחלים את היונית של המאווררים של ה2 מהירויות אולי הוא תקול וגם את הטרמוסוויץ ואת החדש הייתי שם לטמפ יותר נמוכה לא יזיק במדינתנו החמה

פורסם

למה משאבת מים קשורה?

כי כמו כל חלק מכאני, שהיא מזדקנת התפוקה שלה יורדת, ואז הסירקולציה חלשה במערכת.

אגב, לדעתי, ואני "שואל" את המשפט מצביקה קרבורטורים, אין צירוף מקרים, אלא הצטרפות מקרים, ולא מקרי שמיד לאחר החלפת הטרמוסטט שלך החלו בעיות ההתחממות. זה ההימור שלי.

וודא כי הטרמוסטט החדש תקין ונפתח בטמפרטורה הנכונה, והחלף בהקדם טיימינג ומשאבת מים, כי עם טיימינג לא משחקים!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
למה משאבת מים קשורה?

כי כמו כל חלק מכאני, שהיא מזדקנת התפוקה שלה יורדת, ואז הסירקולציה חלשה במערכת.

אגב, לדעתי, ואני "שואל" את המשפט מצביקה קרבורטורים, אין צירוף מקרים, אלא הצטרפות מקרים, ולא מקרי שמיד לאחר החלפת הטרמוסטט שלך החלו בעיות ההתחממות. זה ההימור שלי.

וודא כי הטרמוסטט החדש תקין ונפתח בטמפרטורה הנכונה, והחלף בהקדם טיימינג ומשאבת מים, כי עם טיימינג לא משחקים!

כמובן שאני מחזק את תגובתו של צביקה פיק , ומוסיף אין להחליף את התרמו סוויץ / יוניט מאורר ,ליוניט בעל הפעלה בטמפרטורה נמוכה, אתה לא פותר את הבעיה , אתה עוקף אותה, כוון שסתומים נכון יכול רק להועיל, אך אינו יכול לפתור את הבעייה שהחלה כזכור לאחר החלפף תרמוסטט והחלפת נוזל קירור!

יש לחפש שם את הבעייה !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...