Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברים... הדלק שוב מתייקר !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב בחיפה זה היא קצת קשה לעבור לאופנעים אבל אין מה לעשות.....

NEON.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיום ליום פשוט יותר קשה לי להחזיק אוטו במדינה הזאת!

ומיום ליום חלק נכבד מהכסף של המשכורת שלי הולך יותר ויותר על הנוזל הירוק הזה שנקרא דלק!

וזה פשוט מגעיל, מה כל הכסף שלי צריך ללכת על דלק?

מה עם כסף שצריך ללכת ללימודים,לבילויים,לחברה ,לחסכונות ועוד ועוד ועוד...............

אז עד מתי ימשיכו השילטונות להתאכזר באזרחים הקטנים ולהנפיץ על כל מוצר מיסים שבכלל לא קשורים למציאות? :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

פשוט בזיון!

אין לי מילה אחרת להגיד .

יוגב 205

פורסם

אני כבר מזמן התרגלתי לעליות במחירי הדלק. נמאס כבר להתלונן. בסופו של דבר לא יוצא לנו מזה כלום.

בזמן האחרון אני כמעט ולא נוהג. על כל סיבוב מיותר אני חושב פעמיים או יותר. נוסע רק לאן שצריך. בינתיים. עד שתבוא הישועה... (אךך הימים שהדלק היה עולה 4.20. ממש לא מזמן. אני זוכר את זה כאילו זה היה לפני שנים).

אולי הדלק ירד שוב כמו בימים של פעם. מי יודע.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אי אפשר לגרום למכונית ליסוע מגז טבעי שכל אחד מאיתנו מייצר?,תחשבו על זה הרי כל דבר בגוף שלנו נועד למטרה מסוימת....:-P

גאון מי שימציא את הפטנט ולא לומר שהוא יהיה עשיר ביותר....

פורסם

יאללה זה כבר עובר כל גבול וכל יכולת

זה ממש מוגזם מה שקורה.

אם המדינה הייתה יכול לקצץ במקומות הנכונים ולספוג את ההפרש בכדי שהצרכנים בעלי המכוניות יוכלו ליסוע עם הרכב נורמלי ולהנות ממה שיש להם. גם זה בקושי עכשיו.

I feel LEGACY

פורסם

לדעתי המדינה עושה את זה כדי לגרום לצרכנים לרכוש פחות דלק, ובכדי לנשום אוויר יותר נקי, הרי גם הגוף של איכות הסביבה אחראי לזה, ככה שתחשבו על הצד החיובי, ניסע פחות, נזהם פחות וננשום יותר טוב.

אין לנו מה לעשות, גם אם נעשה חרם צרכנים אז אולי המחירים ירדו ב 10 אחוז ואז דלק יעלה 5.40

מה זול בזה?

סך הכל היה ככה לפני שלושה חודשים.

ושוב תיהיה עליה דרסטית, לדעתי לעבור למנועי גז.

עלות חד פעמית של 5 אלף שקל אבל חוסך לך אלפים במשך שנה וכמה שנים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לדעתי המדינה עושה את זה כדי לגרום לצרכנים לרכוש פחות דלק, ובכדי לנשום אוויר יותר נקי

מקווה שאתה צוחק. ואם לא,

אז אתה כנראה לא מודע לממשל שמולו אתה עומד.

אתה באמת ובתמים חושב שלמישהו כאן אכפת מאיכות הסביבה עד כדי תרגיל מתוחכם כזה של העלאת מחירי הדלק?

לאף אחד כאן לא אכפת מזיהום האויר, ובטח ובטח שלא לאף אחד מ120 הפינגווינים שדואגים לכסא שלהם ולא למדינה.

אותם פינגווינים לא מורידים את המיסים על הדלק, כי הם פשוט לא רוצים. כלי הרכב זו המחלבה הכי גדולה שקיימת בארץ.

הרי גם הגוף של איכות הסביבה אחראי לזה, ככה שתחשבו על הצד החיובי, ניסע פחות, נזהם פחות וננשום יותר טוב.

שום גוף איכות סביבה שום נעליים. למשרד איכות הסביבה אין שום כח על הנושא הזה. יש לו כח אולי על אכיפה של זיהום (הורדות מהכביש של רכבים מעשנים, סגירת תחנות דלק מזהמות וכו'), אבל אין להם שום יכולת להתערב במחירי הדלק, והאמת? לא נראה לי שגם בכלל רוצים שם.

בסופו של היום- אותו משרד נותן קנסות לאותם מזהמים, ואותם קנסות- הם כסף למדינה.

בקיצור

מערבולת אחת ענקית הולכת כאן.

מחירי הדלק- רק יעלו. אני לא רואה בשנים הקרובות מישהו שיעלה לשלטון וידאג לטפל בנושא הזה.

מערכת גז- אישית אני צופה שגם מחירי הגז יעלו ולא עוד הרבה זמן.

לא נשאר הרבה

או לעשות משהו (כן, בטח)

או לברוח מכאן. (כן, בטח)

ישראלים אנחנו וישראלים נישאר. נמשיך לשלם מה שיגידו...

נמאס.

-ארז-

פורסם

אל תשכחו שכמות נכבדת ביותר מהמכוניות שנוסעות על הכבישים הן רכבי חברה, ככה שלנהגים בכלל לא אכפת כמה עולה הדלק - כי יש להם דלקן/פזומט/WHATEVER..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...