Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברים... הדלק שוב מתייקר !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק חרם צרכנים.

זה מה שאני אומר, כבר עשו את זה במקומות אחרים. ברור שלנו בתור חובבי רכב ולקוחות פרטיים אין הרבה כח.

אני מדבר על השבתה של הציי רכב של החברות, המשאיות ומה לא (עד שיגמר החלב במכולת) ואז יהיה שינוי

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למי שיש דלקן החברות בנתיים שותקות, אבל בסופו של דבר גם הן ישברו, כל עליה של אגורה במחיר הדלק, החברה משלמת פי כמה על דלק לכל צי המכוניות שלה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
אל תשכחו שכמות נכבדת ביותר מהמכוניות שנוסעות על הכבישים הן רכבי חברה, ככה שלנהגים בכלל לא אכפת כמה עולה הדלק - כי יש להם דלקן/פזומט/WHATEVER..
שטויות במיץ.
פורסם
.

ושוב תיהיה עליה דרסטית, לדעתי לעבור למנועי גז.

עלות חד פעמית של 5 אלף שקל אבל חוסך לך אלפים במשך שנה וכמה שנים.

מדובר 9000 ש"ח למערכת עם הזרקה נקודתית בדקתי את העיניין שבוע שעבר וזה גדול עלי הרי את המערכת הזולה והפשוטה אני לא אתקין כי מה זה שווה היא צורכת יותר גז.

בכל אופן גבירותי ורבותי קניתי אופנוע אני מקבל אותו בסוף השבוע

אופנוען

פורסם

הדלק עולה למחירים שקשה כבר לעמוד בהם לי יש אוטו חסכוני יחסית ואני ממש מפחד ללחוץ על הגז בתגובה לזה יורד לך המון מהמיכל וקשה לעמוד בזה לדעתי אנחנו צריכים וחובתנו היא לא לתת למצב הזה להמשיך . אני קורא לכל הנהגים בואו נעשה חרם על תחנות הדלק נשבית כל כלי רכב אפשרי המונע בבנזין המס על הדלק הוא 50% לפחות שיקצצו אותו בואו נארגן חרם .:twisted:

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

תמיד אני על הגבול של האימפטי .....(אני סטודנט מה לעשות) ... אבל יש לי חריגה ממנהגי כשהדלק מתיקר קצת לפני חצות אני זז לשים פול אך איזו חגיגה ....

Offer Nissim In the mix

פורסם
אם אתה רוצה או לא - תאמין. אבל זה נכון.

לבנאדם שמקבל רכב חברה או רכב מהעבודה לא כ"כ אכפת ממחיר הדלק. יש לו דלקן.

אני מעריך שאם הדלק יעלה מעל רמה מסויימת שנקבעה מראש, גם שווי השימוש ברכב יעלה, כלומר העובד ישלם יותר כסף עבור רכב הליסינג שלו...

כבר היום חברות שמות גבול עליון של 25-30 אלף ק"מ לשנה .

מיום ליום האופציה לדו גלגלי נראית מושכת יותר ויותר............................

-

.

כמה עולה השתלת פלטינה? ניתוח לאיחוי עצמות מרוסקות וכו' ?

הרי דו גלגלי זה רק עניין של זמן עד התאונה/נכות/מוות...

החיים שלי שווים קצת יותר מעוד שקל למיכל דלק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...