Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב חדש במקום C3


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

חברה שלי רוצה להחליף את ה-C3 1.6 שלה ברכב קטן וחדש.

הניסיון עם הצרפתיה הזאת לא היה נעים במיוחד - אז אני מחפש רכב יותר אמין שיהיה ראש שקט...

אשמח להמלצה לרכב קטן חדש וטוב, כי אני שמעתי הרבה דעות סותרות בין הגטס, הג'אז וכו'.

אין ממש צורך למקום למשפחה, אבל פעם אחרונה שהייתי ב-206 היה לי ממש לא נוח מאחורה... ?

 

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

C3 עדיפה על 206 בהכל חוץ מהנאה מנהיגה (מה שהיא בטח לא מחפשת), לכן רד מ206.

 

הייתי בודק בתקציב הזה את הסיריון החדשה. יאריס וJAZZ יהיו מחוץ לתקציב.

 

גיא

פורסם

דווקא סיריון? נשמע כמו ירידת מדרגה רצינית מול ה-C3 לא?

כמו כן, לא שמעתי עליה שום ביקורת, אבל השם דייטסו לא מעלה מחשבות נעימות...?

מה-206 ירדתי בגלל המרווח וכן האירופאיות, הספיקה לי צרפתיה אחת... :)

...Carpe Diem

פורסם

ה-C3 היא אמת מידה בכל מה שקשור במרווח לסופר מיני, אז אם אתה לא עולה ל-JAZZ אתה רד יורד.

 

אם ידני בא בחשבון תבדוק את הפאביה 1.4 16V ואתה היאריס 1.3 טרה.

חוץ מאלה והדייטסו אני חושב שאין עוד אפשרויות.

 

נ.ב

נזכרתי באוואו :roll:

פורסם

הגטס זללנית דלק, הסיריון עדיפה עליה. מדובר בסיריון חדשה, לא מה שאתה מכיר. מול הC3 היא אכן ירידה, אבל אתה ביקשת לרדת מC3.

 

גיא

פורסם

גיא, תודה רבה, כנראה מחר/מחרתיים ביקור באולמות תצוגה... ראיתי הרבה דעות חיוביות לגבי הסיריון בחיפוש בפורום ככה שאני רואה מה אתה אומר..

יש טיפים מה במיוחד להסתכל ומה לבקש באולם תצוגה?

 

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

תנסה להסתכל על מה שקריטי לך, ואת זה אתה יודע. תא מטען, מרחב רגלים, וכו'. נסה לקבוע מראש נסיעת מבחן, וככה לא תצטרך להגיע פעמיים.

 

גיא

פורסם

טוב, אז היום ביקרתי בערך בכל אולם תצוגה שקיים בירושלים, הנה התמצית:

 

דיהטסו סיריון - נחמדה, מרווחת, מחיר בין הזולות (כ-98K), יחסית יפה, עיצוב קצת מוזר בפנים, ואכן יש כונס אוויר שלא ברור מאיפה הגיע, אבל זה הרכב שקיבל הכי הרבה מחמאות כאן בפורום - נחמד.

 

יונדאי גטס - חביבה אבל יקרה, לא משהו מרווחת, ולא "מפנקת" במיוחד בפנים".

 

טויוטה יאריס, סיאט איביזה, הונדה ג'אז - כולם יקרות מדי למרות שהם חביבות כל אחת בפני עצמה. מחיר שאפשר כמעט להשיג בו אוטו משפחתי, לדוג' בסיאט אמרו לי שהקורדובה באותו מחיר כמו האיביזה 5 דל'!

 

פיאט פונטו / פנדה - פונטו נחמדה ואף הכי זולה, כ-95K כי יש מבצע 5K מתחת למחיר הרגיל. מאובזרת יפה, מרווחת, אבל קצת תחושה שהיא בין המיושנות בחבורה. דגמי פנדה 2006 לא הגיעו כלל עדיין לארץ (רק בחגים בערך) אז לא יכולתי לראות אותם אבל המחיר הוא ממש הכי זול (84 לאוט', לפני מבצעים למיניהם) אז ממש מענין אותי אם האוטו הזה שווה משהו? האם יש בו מקום או שהוא באמת קטן מדי כמו שאומרים? מה לגבי אמינות וכו'?

 

סוזוקי איגניס - צעצוע קטן וחמוד, עם הרבה תוספות אפשריות למראה "קרבי" אבל גם הגרסה הפשוטה יחסית נחמד, וגם לא יקרה במיוחד (כ-98K) - מה דעתכם על הרכב הנ"ל? אמינות, ביצועים ובכלל האם הוא שווה?

 

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

איך אתה משווה איביזה ליאריס? אין שום קשר בינהם...

אני עדיין אומר שלך על היאריס אפילו שנתון אחד אחורה! אתה לא מצטער היא עדיפה כמעט מבחינת הכל על המתחרות... למרות שדיהטסו היא בעצם גם טויוטה בתחפושת...

 

השקט הנפשי שהטויוטה תתן לך שווה הכל למלא דלק ולנסוע בלי תקלות, אמינות זה השם השני של האוטו הזה...

פורסם

אני בכל זאת ממליץ לך על הדיהטסו סיריון החדשה...

גם די זולה...

 

ודבר אחד שחשוב להדגיש בקשר אליה...בארץ זה דיהטסו ובחו"ל זה טויוטה...או במילים אחרות טויוטה מייצרת אותה...ככה שאמינות יש בשפע!

 

עם הייתי במצב שלך לא הייתי חושב על משהו אחר...חוץ מהטויוטה יאריס אבל אתה אומר שהיא יקרה...

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

הפנדה שזכתה לתואר מכונית השנה היא אכן מכונית מעולה,מרווחת יחסית לגודלה ומהווה פתרון תחבורתי עירוני מצויין.

 

לטעמי היא גם נאה ומעוצבת.הנדסת אנוש שעולה על כל היפניות בטווח המחיר. בחו"ל זוכה להצלחה לא רעה ואין חוות דעת רעות.

 

המון יתרונות,אבל יש גם חסרונות והם שניים,האחד ירידת ערך שתהיה מן הסתם מעט גדולה יותר מאשר ביפנית מקבילה,השני איכות ייצור שכנראה טרם מגיעה לסטנדרט היפני.

 

אם הייתי מחפש פצפונת חדשה ולא מלוכסנת עיניים,הפנדה היא אופציה לא רעה,שווה לבדוק ולעשות נסיעת מבחן.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

×
×
  • תוכן חדש...