Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער אם זה לא קשור לפורום הזה אלה לטכהי, אם באמת טעות בפורום אז אם אפשר תעבירו...

אוקיי ברכישת רכב כרגע עומד אצלי גם הקריטריון הבא שלפני זה לא היה: צריכת הדלק :(

כל ים אני אצטרך לנסוע כ 60 ק''מ והנסיע תהיה בכביש בין עורוני שהמהירות המותרת בו היא 90 קמ''ש (ז''א אפשר עד 110)

הרכבים הם:

סיאט אביזה 1.6 (94)

פג'ו 205 GTI 1.6

פג'ו 205 GTI 1.9

פג'ו 106 1.4 XSI דור ראשון

סיטרואן ZX 1.9

אלה הרכבים לבנתיים והאפשרות הכי טובה זה 106 (רק בגלל הצריכת דלק של 205)

נגיד שכל הרכבים מכוונים טוב (שמעתי אפשר לעשות 11 ל 1 ב 205 1.9)

אממממ וזהו, תנו תגובות!

רמי.

פורסם

הממ...לא נראה לי שמי שקונה 205 1.9 מתכוון לנסוע רגוע.

בכל מקרה הייתי ממליץ על ה106.(רק זאת תהיה משימה לא קלה למצוא אחת במצב טוב ולא יד תשיעית עם 250000 ק"מ, כי אז בכל מקרה צריכת הדלק לא תהיה הבעיה.:))

under construction..

פורסם

אם אתה מחפש ליהנות מנהיגה אז אין לך מה לבדוק צריכת דלק.

אם אתה בקטע של חיסכון תקנה סוזוקי אלטו 800 ידנית:wink:

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

נו באמת אי אפשר תגובה אחת נורמלית לעניין?

תגובות כמו פה אה?

http://psi.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8613

מה שכתבתי שם אני מעתיק לפה...

'' כנראה לא הבנתם אותי נכון... מהרכבים האלה מה הצריכת דלק שלהם? את תחליטו בשבילי מה טוב ומה לא ולא להציע שטויות כמו 106 KID !!! בחייאת...

אחד השיקולים הוא צריכת דלק מה שלא היה מקודם... בגלל השיקול הזה אני לא מתכוון לקנות לי 1.1!!! זה לא קריטי בשבילי ואם יש הבדל קטן בין הרכבים מן הסתם אני אתפשר (לגבי דלק) על ההעדפה שלי... יש לי גבול שלי לגבי כסף על דלק ואם הרכב לא עובר את הגבול אני אקח את ההכי חזק.

זה ברור לי ש 1.4 צורכת הכי פחות דלק אבל לא שאלתי איזה רכב צורך הכי פחות אלה כמה כל רכב צורך... השיקולים יהיו כבר שלי בלבד אז אם אפשר תשובה מדוייקת בלי לדחוף לי רכבים פה ובלי תשובות עקפיות...

ואני קצת תוקפני אני יודע... פשוט כל פעם שאני שואל שאלה פשוטה שהתשובה עליה היא כמה מילים לגבי כל רכב, ישר דוחפים לי תשובות לא קשורות... תענו מדויק ולא מעבר לזה!!!

תודה מראש!

רמי. ranting.gif

''

''

רכב ספורטיבי אבל מה לעשות שזה אחד השיקולים... זה לא שיש בעיית כסף... אבל מן הסתם שאם זה 5 ל 1 אני לא אקח... זה אחד השיקולים המינימליים אבל זה גם שיקול וזה ממש לא אומר שאני לא צריך לקחת רכב ספורטיבי!!!

פשוט יש לי גבול ואני לא מתכוון לעבור אותו לכן אני שואל, לא בגלל שאין כסף או משהו פשוט יש גבול להשקעה בדלק!!!

כי זה גם רכב לנסיע יומיומית... אם זה היה לסופי שבוע מיצידי שיזלול 5 ל 1 אבל זה לא.

תודה על התשובה... ולגבי התגובה הקודמת, פשוט שכותבים מצפים לתגובה רצינית ואתם כותבים שטויות וזה מעצבן... זה מראה על חוסר רמה... תענה על התשובה ובאותה תגובה תכליל את ה''צחוק'' אבל תגובות כמו אלה לא תורמות לא לשואל השאלה, לא לפורום ולא לאף אחד.

עוד תגובות...''

פורסם

כל קשר בין צריכת הדלק היום של רכבים בני 10-15 להצהרות היצרן דאז הוא מקרי.

צריכת הדלק של הרכבים הללו כיום תלויה אך ורק במצב התחזוקתי של המנוע/מערכת הדלק/מצב הצמיגים וכו'.

צריכת דלק לא יכולה להיות השיקול העיקרי בבחירת רכב, בטח שלא מהקטגוריה שציינת.

כל אחד מהרכבים שציינת יכול להיות זללן במיוחד, או בזבזן ממוצע (נניח 1:9) - תלוי במצבו, וגם אז, תלוי בסגנון הנהיגה שלך.

בכל מקרה, אם חסכון בדלק הוא השיקול העיקרי שלך, אז קח בחשבון שגם במצב טוב שאולי מתקרב להצהרות היצרן כל המכוניות שציינת נחשבות בזבזניות ואוהבות סל"ד גבוה לעומת הגרסאות הלא ספורטיביות שלהן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נו באמת... למה אתם לא קוראים מה כתוב בכלל?

אם זה היה השיקול העיקרי שלי היית רואה אותי עכשיו על פיאסטה 1.1

בכל מקרה ענו לי כבר לגבי כל הרכבים חוץ מ XSI 1.4\1.6 אז בבקשה מידע ממישהו בעל רכב... הרכב אני יודע שלא אוכל דלק כמו בנתוני יצרן ולכן אני שואל פה...

רכב במצב ממוצע עד טוב...

רמי.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...