Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר קפה, אז קפה ברד... חולה על זה!
יש בזה משהו.

אבל אם נחשוב טיפה על הרעיון, לי לא ישנה כוס קפה ומאפה בילו, כי כשאני עוצר לתדלק אני רוצה להמשיך בדרכי כמה שיותר מהר, אבלאם תדלוק מעל סכום מסויים יזכה בכוס קפה ברד סגורה טוב עם קש או כוס קפה עם כיסוי שתגיע אליהם עד הרכב - זה גימיק שאנשים יאהבו. אם יש תחרות בין תחנות באיזור שלך, אז מי שיודע שיקבל אצלך כוס שתיה לדרך יעדיף לעצור אצלך.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רזמל,

אם בשבילך עיתון בסופ"ש הוא שקלים בודדים - מעולה. נראה לי שזה מתקרב ל-10 שקלים.

תכפיל את זה בארבעה שבועות זה יוצא 40~ שקלים בחודש.

אם אתה ממילא צריך לתדלק, אז מה זה משנה - אתה מקבל עיתון חינם לפי המבצע הזה נכון? זה דבר טוב בעיניי (ואני מדבר על מישהו שמנסה לחסוך).

דבר שני, אצלי בתחנה (קבועה, ליד הבית) יש עיתון יומי חינם מתדלוק של 100 שקל. בגלל שאני כבר קבוע שם, אז גם אם ייצא לי תדלוק של 70 שקל - אני מקבל את העיתון...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אמנם יש לו תלתלים , אבל עליך מתרוצצות שמועות שהיית בניקולודאון עם רוני סופארסטר ......

:wink:

:lol:

ואני חשבתי שלא רואים ת'ערוץ הזה . מה לך ולזה ?

כבר הייתי בהרבה מקומות האמת... ערוץ 5 , טבע הדברים :shock: וערוץ 10 כנראה

ולעניינינו ,

פרסום על מחיר נמוך . רק זה .

עיתון חינם או במחיר נמוך = פרסום על מחיר נמוך...

פנה לכיסו של הצרכן .

מצבו של הצרכן הישראלי הוא לא משהו ולכן הוא ירצה לשלם כמה שפחות .

מה גם שהישראלי לא מוכן להיות פראייר ככה שלמה לו לשם יותר אם מאחורי הפינה הוא יכול לשלם פחות ?

במיקום שלך לפחות , הכסף משחק .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תכפיל את זה בארבעה שבועות זה יוצא 40~ שקלים בחודש.

אם בשביל 40 שקלים בחודש, אתה מוכן לעמוד בתור 30 דקות בכל פעם, 4 פעמים, ברכב, אתה עושה חשבון לא טוב.

אני לא מדבר על חישוב הדלק המתבזבז, או על החישוב של כמה שקלים הרווחת פר שעה (הרבה פחות ממה שאתה חושב), אלא על הבזבוז של זמן יפה, ביום פנוי, בבוקר, בעמידה בפקק מיותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

האמת אוהד , קיבלתי מידע מודיעיני שהופעת שם אבל לא הספקתי לראות

אז בבקשה תספר לחברי פורום זה מה עשית בניקולודאון עם רוני סופרסטאר ואלון ליטבק.

:-P

פורסם

המבצעים והמתנות באמת נשמעים טוב, אבל...

בשורה התחתונה, הייתי מעדיף לשלם שתי אגורות פחות בתדלוק עצמי.

לא רוצה עיתן, לא רוצה מתנות שמחייבות אותי לאסוף ים של תלושים באוטו, ועוד לעקוב אחרי התדלוקים שלי כמו מטורף. רוצה לשלם פחות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הייתי מציע לך ללכת בכיוון של שיתוף פעולה עם גוף גדול יותר שיישלח אליך לקוחות דרך מבצע מסויים.

סתם לדוגמא כדי להסביר את הרעיון:

כל הרוכש מוצרים בסכום הגבוה מ-200 ש"ח במגה יהוד ו\או היפר נטו סביונים ו\או.....

יקבל צידנית X ליטר עם הצגת חשבונית הקנייה בתחנה + תדלוק בתחנה במזומן\אשראי בסך 100 ש"ח.

תשחק עם המוצר והסכומים לפי חשבונך כדי שישתלם לשלושת הצדדים.

לדעתי כח הפרסום שלך די קטן והצטרפות לגוף גדול יותר, חזק יותר (מהיר יותר :-P ) ייתן זריקת מרץ ויזרים אליך חלק מהלקוחות של אותו מגנט קהל. מה גם שפתאום תראה את תחנתך מככבת כחלק מהפרסום של אותו סניף.

החלק הקשה יהיה וודאי למשוך ולשכנע את הגוף הגדול לשיתוף הפעולה אך ישנו מצב ששניכם תפיקו

ערך מוסף מהשת"פ. זה יהיה בהחלט קשה אך אני מעריך, משתלם מאוד.

מעבר לזה שירות טוב ויעיל (מהמתדלק ועד איכות הדלק) יבנה לך בסיס לקוחות יציב.

בהצלחה,

חי סולומון, שמחר יראה בפעם הראשונה את התחנה המשופצת שלך.

אהלן חי

לידיעתך אני כבר לא בתחנת סביון אלא בתחנת אצטדיון פ"ת אבל בכל מקרה אתה מוזמן לראות את היצירה שלי...

לשמחתי יש לי עזרה מלאה בכל נושא הפרסום מגוף גדול מאוד בשם פז...

אכן הצעתך מעניינת ואשקול שת"פ עם סופר גדול באיזור(אני לא כל-כך קטן,אני נחשף לכ-5000 לקוחות ביום ומבצע כ-1200 עסקאות תדלוק+ילו בכל יום).

תודה

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
המבצעים והמתנות באמת נשמעים טוב, אבל...

בשורה התחתונה, הייתי מעדיף לשלם שתי אגורות פחות בתדלוק עצמי.

לא רוצה עיתן, לא רוצה מתנות שמחייבות אותי לאסוף ים של תלושים באוטו, ועוד לעקוב אחרי התדלוקים שלי כמו מטורף. רוצה לשלם פחות.

כמו שטענתי .

פחות כסף , הנה דוגמא חיה .

וללירן ,

לא כולם כאן בפורום מעל גיל 18 אז אם תרצה אני אפרט בפרטי...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אותי מעניין למה אתם רואים ניקולודאון, פעם אחת ראיתי את הערוץ וקיבלתי הלם תרבותי.

יאשה ממך לא היתי מצפה ליותר מניקולודאון זה בסדר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ג'ורג', בתור המלצה - תעשה כרטיס תדלוק מבוסס ליטרים, לדוגמא כרטיס של 100 ליטר, שבעקרון אמור לעלות 566 שקל (לפי המחיר שתדלקתי אתמול) - תמכור ב500 שקל..

זה גם יגרום לאנשים לחזור לתחנה שוב ושוב כי הם צריכים לגמור את ה100 ליטר האלו, וגם תקבל את הכסף מראש, וידעו שאתה יותר זול מאחרים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ג'ורג', רעיון נוסף, שיעלה לא מעט אך יחזק את הקשר שלך עם הלקוח.

המון אנשים לא רוצים להתלכלך ולמלות אוויר, כך שהתוצאה היא שהם נוסעים עם לחץ אוויר לא תקין,

מה שכמובן גורם לכבדות של הרכב, משיכה לצד, צריכת דלק מוגברת, היגוי כבד ופוגם בנוחות נסיעה.

לדעתי צריך להוסיף בתחנת דלק עובד שהתפקיד שלו הוא למלות אוויר לכל נהג שמבקש (לאחר שהמתדלק הודיע לנהג על השירות היחודי)

ברגע שהלקוחות ידעו על השירות היחודי, ינסו, ויגלו את היתרונות שבנסיעה על לחץ אוויר תקין, רוב הסיכויים שיחזרו אליך.

יתרון נוסף הוא שקומפרסור מילוי האוויר יעבור פחות וונדליזם במידה ועובד יהיה צמוד אליו מרבית היום.

מקווה שהרעיון מעשי.

No worries 8)

פורסם
שלום לכולם!

קיבלתי את האפשרות לקחת עליי את כל קידום המכירות של תחנת הדלק שאני מנהל,ברצוני לשאול את דעתכם לגבי מבצעים שיכולים למשוך אנשים לתדלק דווקא בתחנה שלי.

נתונים בסיסיים שצריך להתחשב בהם:

1.אין אפשרות לתת הנחה במחיר הדלק מעבר למה שיש היום(145 אג' לסולר ו-60 אג'-98).

2.כנראה שלא תהיה אפשרות למבצע רחיצה.

3.התחנה ידועה באיכות הדלק שלה ואין ספק בעניין(עניין "חם" וחשוב מאד לאנשים).

האפשרויות העומדות על הפרק:

1.מבצע קפה חינם בילו בתדלוק מעל סכום מסויים.

2.מבצע צבירה- קבלת מתנות לפי כמות הליטרים שנצברו.

3.מבצעים שונים למשאיות ואוטובוסים.

אשמח לשמוע את דעתכם היצירתית על מבצעים מעניינים שיוכלו לדעתכם להביא לקוחות חדשים!

תודה מראש

ג'ורג'

אני לא יודע אם זה המקום והזמן, אבל הזכרת קפה ותחנת פז באותו משפט, אז אני חייב לשאול!

כשלמדתי במגמת קולנוע בשנה שעברה בבית הספר, היינו צריכים לעבוד גם בלילות על הסרטים. לילה אחד המורה ביקש ממני לקנות לו קפה ומאפה (אני חושב שהיה כבר בוקר, לא משנה).

הגעתי ליילו שבתחנת פז הקרובה לבית ספרי, ביקשתי את מה שהמורה שלי רצה "אספרסו ארוך כפול + מאפה".

הכל בסדר. המחיר בסדר. רק דבר אחד נראה לי מוזר, איך אספרסו ארוך כפול הוא בסה"כ מין משקה שבקושי ממלא חצי כוס (אפילו פחות) פלסטיק\קלקר סטנדרטית?

אספרסו ארוך כפול = חצי כוס קטנה.

אני מקווה שאני מובן. זה אני שטמבל פה, או שזה סטנדרטי שמשקה כפול הוא נכנס בפחות מחצי כוס ועוד פלוס מאפה (שעולה שקל\שתיים במכולת) עולה 9 שקלים?

לא הייתי רוצה לראות את האספרסו הרגיל :roll:

אני קצת מתגעגע לימים שלפני היילו, עם מכונת הקפה בתחנה שבעבור שקל היית יכול לקבל כוס קפה\שוקו שווצרי\ לא מעט סוגי משקה. קצת לפני שדחפו לזה מאפה ו"עיגלו" ל9 שקלים.

לפחות ממשיכים עם המבצע של "מעריב" בשקל אחד? לדעתי זה מה שמושך את הלקוחות. לי היה קשה להאמין שמעריב ביום שישי עולה רק שקל אחד. זה דבר שגורם לרצות לחזור (חוץ מהנחות בדלק כמובן).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי, אספרסו כפול או ארוך (זה אותו הדבר) הוא לא גדול יותר או מכיל יותר קפה, זה פשוט אספרסו חזק יותר עם כמות קפה כפולה מאשר באספרסו רגיל.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...