Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'ורג'י, לגבי המשאיות והאוטובוסים,

רובם מקבלים הנחיות ברורות מבעלי הבית שלהם איפה לתדלק.

הם מתדלקים בתחנות קבועות על פי עיסקאות מסוימות.

אני לא יודע בדיוק איפה אתה נמצא, אבל אם תוכל ליצור קשר עם אנשי התעשייה שעובדים קרוב אלייך עם משאיות ולהגיע איתם להסדר כלשהו זה יעזור לך.

קודם כל, תבטיח גם לנהגי המשאיות מקום להתרעננות. שתייה קלה ומאפה - אחרי הכל, נהגי המשאיות הם לא אלו שמשלמים על הדלק ולכן לא כ"כ איכפת להם אם זה עוד 20 אגורות לליטר או פחות, להם איכפת להיכנס לתחנה שיוכלו קצת לנוח בה. הם כל היום מאחורי ההגה וזה הזמן שלהם לנוח.

למעסיקים תבטיח שתיתן שירות מעולה לנהגים שלהם שיכנסו לשם, וכמובן תסגור איתם על עיסקה משתלמת בשבילהם ובשבילך. אל תחשוב עליהם כמו על צרכנים רגילים אלא על משהו גדול הרבה יותר - התידלוקים שלהם אחרי הכל זה לא ליטר או שתיים, אלא יותר לכיוון 200+ ליטר בכל תדלוק.

אגב,

אהבתי את הרעיון שהמתדלק עצמו מגיש את השתייה הקרה לנהג בזמן שהאוטו מתודלק. זה יעלה חיוך על פני הנהג ויגרום לו לחזור בשנית לשם.

ותתן הנחיה לעובדים שלך שיעבדו מהר.

אני הכי משתגע כשהמתדלק לוקח את הזמן שלו ואני סתם עומד כמו שמוק ומחכה שהוא יתחיל לתדלק את הרכב שלי. יש תחנה מסוימת שאני לא נכנס אליה כי הזמן שלוקח להם להגיע אליי הוא פשוט מוגזם...

חלק גדול מהפעמים אני גם לא מחכה למתדלק שיוציא את הפיה של הדלק מהטנק דלק שלי, אלא אני יוצא מהאוטו בעצמי, מחזיר את הפייה למקום, ונוסע. אין לי כח לחכות להם שעות...

Back to the original - NC again.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מתדלק בפז, וכל פעם כמו תוכי אני חייב להגיד את כל המבצעים שיש בעל פה, לדעתי סתם זה יציק למתדלקים שלך.

כמו כן, 85 אחוז מהנהגים באים רק כדי לתדלק ואולי לקחת עיתון, לא מעניין אותם לא צבירה, ולא מי עדן, ולא רחיצה, ולא תוספים וכל הדברים המעפנים האלו, שאם אני לא יגיד אני יפול בביקורות הזו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אתה ממש לא צודק ואני מדבר מנסיון של שנים בדלק.

מבצע צבירה כן מושך נהגים וגם יוצר מחוייבות לתחנה מסויימת.

לגבי מונולוג המלאן שאתה מדבר עליו,נכון הוא דורש מהמלאן לבצע המון דברים , אבל זה חלק מהשרות אליו אנחנו מחוייבים...

ד"א , העובדים שלי לא יעבדו יותר קשה הם בסך הכל יחלקו פלייר לנהג...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אתה חי ????

י-ש-י ?!?!

ההוא עם התלתלים ???

:shock:

נזפתי בו אתמול על זה שהוא לא כותב כמעט בפורום. מסתבר שיש לי מילה אצל האיש והליפה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם הנחות במחיר ומבצע רחיצה לא באים בחשבון, אז לדעתי מה שנשאר זה:

1. כוס משקה קר או ברד (לא חייב להיות מותג קוקה קולה וכו' - אפשר סתם מיץ תפוזים שאתה מכין מתרכיז בעלות נמוכה) לכל תדלוק. אם אפשר לקבל אותה לחלון הרכב בזמן התדלוק - הכי טוב.

2. בחורף כמובן קפה חם או שוקו במקום.

הערות: חשוב מאוד שהכוס תהיה מהסוג הנסגר (סטייל מקדונלדס) כדי שהמשקה לא יישפך בנסיעה.

3. אפשר לתת עץ ריח חינם לכל תדלוק. (במקום השתיה או בנוסף, תלוי בעלויות כמובן)

4. מבצע צבירה כאשר רצוי להשתדל לתת מתנות נחמדות גם בסכומים לא אסטרונומיים - לנהג פרטי לוקח המון זמן לצבור 3500 ליטר. הרבה יותר אטרקטיבי לקבל משהו נחמד בסכומים יותר סבירים (איזור ה 500-700 ליטר)

הצעות למתנות לא יקרות:

1. ערכת עזרה ראשונה לרכב (פלסטרים, מספריים, פדים, תחבושת וכו' - עולה 30 שקל בהום סנטר, לך בטח תעלה חצי או פחות)

2. כבלים להתנעה (אבל טובים! שגם יעבדו...)

3. מיכל נוזל מגבים (נמכר באוטו דיפו ושות' ב-13 שקל; אתה בטח יכול להשיג הרבה יותר בזול)

4. חבלי קשירה ייעודיים לתא המטען לעיגון חפצים שלא יעופו מצד לצד.

5. קומפרסור למילוי אוויר בצמיגים (יש כמה סוגים - הזול עולה 30-40 ש"ח בהום סנטר ושות)

6. שואב אבק קטן לרכב.

7. מקרר קטן לרכב. (זה כבר לא זול...)

8. סוכך שמש "אקורדיון" לשמשה הקדמית, אפשר גם עם פרסומת לתחנה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נתת את כל רשימת המוצרים שחסרים לך כרגע ? :D

אני עדיין בעד רחיצה (ג'ורג'גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג האוטו מלוכלך תעשה רחיצה אני אבוא לתדלק :D)

פורסם

רחיצה באמת משתלם, בנס ציונה יש תחנה של דלק והם עשו מבצע ממש לתקופה ארוכה. תדלע מעל 100 ש"ח קבל שטיפה חיצונית ב 5 ש"ח.

אתה לא מאמין איזה תור היה שם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש לי בעייה עם הבעלים של הרחיצה בתחנה הוא לא כל-כך רוצה לעבוד...

הוא לא נתן לי הצעה אטרקטיבית ופשוט "ניפנף" אותי.

נכון לכרגע לא יהיה מבצע רחיצה.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...