Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יוסי, אספרסו כפול או ארוך (זה אותו הדבר) הוא לא גדול יותר או מכיל יותר קפה, זה פשוט אספרסו חזק יותר עם כמות קפה כפולה מאשר באספרסו רגיל.
גם לא מדוייק!

אספרסו כפול=פעמיים אספרסו

אספרסו ארוך=אספרסו קצר עם כמות מים כפולה.

ההבדל בין קפה איכותי לבין קפה דלוח ממכונה הוא הבדל עצום ואין מה להשוות ביניהם...

אני חוזר ומזכיר,אין אפשרות להנחות בדלק(לא ריאלי).

גם האפשרות של עובד שייתן שרות מילוי אוויר לא רלוונטית (יקר מדי בחישובי עלויות מול תועלת).

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש תחנה של "דלק" בא.ת. חדש של ראשון, ששברה את כל שאר התחנות ע"י מכונת ברד,

שצמוד אליה גם בחור שמכין קפה. בנוסף, היא מחלקת עיתונים, ורחיצה במקום צמוד ב-5 ש"ח.

נכון זה ממש צמוד למרכז הישראלי לריהוט,

אבל ממול יש שם תחנת דלק "פז", שעשו פירסום גדול, חילקו פליירים בתיבות דואר בשכונות ועשו דבר כזה:

כל תדלוק מעל 100 ש"ח מקבלים רחיצה חינם, וריחן מעאפן שנגמר תוך דקה, ואם מביאים בבוקר את הפתק (פלייר) שקיבלנו בדואר, מקבלים, עיתון (ידיעות אם אני לא טועה), קפה, ומאפה !

הם מפרסמים חזק אצלנו ברדיו (91 אפ אמ לב המדינה), שמע לי, זאת הצעה מעולה.

אם יהיה לי זמן אני יצלם את הפלייר ויעלה לפה,

יום טוב.

דרך אג"ב, אני מתדלק שם קבוע יש שם אחלה שירות, כמעט כולם מכירים אותי שם :)

אפילו שאימא שלי באה לתדלק הם מבינים שזה "ההוא עם האונו", יודעים שזה קשור אלי אז מקבלים אחלה שירות חחח:lol:

Suzuki Jimny

פורסם

אני מתדלק (פזומט ליסינג, ואני טוחן כשני מיכלים מלאים בשבוע: ~ 100 ליטר) רק איפה שאני מקבל עיתון חינם.

תקראו לי קמצן, אבל ממילא אני צריך לתדלק ביום שישי בד"כ, אז אני עומד 5 דקות בתור ומקבל עיתון ששווה 10 ש"ח בסופ"ש בחינם לגמרי, ולפי התורים אני לא היחיד.

יש הבדל גדול מאוד מבחינה פסיכולוגית בין משהו שהוא חינם לחלוטין לבין משהו שעולה אפילו שקל אחד, אנשים אוהבים חינם.

את הרעיון של ה"טלכרט תדלוק" אתה יכול לקחת קדימה : מי שקונה כרטיס של 100-200 ליטר (במחיר מלא, אמרת שאי אפשר לתת הנחות) מקבל מיידית במקום מתנה נאה. הוא יכול להרגיש מייד שהוא שילם פחות עבור הדלק, כי הרי הוא קיבל מתנה בחינם ורכשת לך גם לקוח קבוע שחייב לתדלק אצלך בינתיים ולא אצל המתחרים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

טוב , נכון לכרגע מסתמן כך:

1.קפה +עיתון מעריב ב-2 ש"ח בימים א-ה בין השעות 6-10 בבוקר.

2.עיתון מעריב סופ"ש ב-1 ש"ח.

3.מבצע צבירה שמתחיל בעצי ריח דרך צלון לרכב,קומקום נירוסטה,DVD,MP3,ומסתיים בחופשה זוגית במלון בארץ.(כמובן הכל לפי צבירה של ליטרים).

4.מבצע לנהגי משאיות ואוטובוסים "תדלק מעל ___ ליטרים קבל קפה+מאפה או שישיית מים מנרליים.

5.בהמשך יהיה מבצע הגרלה שבועי של סל קניות ששוויו 500 ש"ח או חופשה זוגית.

מזכיר:אין אפשרות להנחות בדלק מעבר למה שיש כרגע ואין אפשרות לעיתון חינם...

דעתכם?

תודה

ג'ורג'

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לך על עניין השתייה (ולא רק חמה) ,עיתון בחינם למי שמתדלק מעל סכוםXXX ,

ותנסה להגיע להסדר על הרחיצה זה דבר שמאוד משחק לאנשים .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אין אפשרות לעיתון בחינם.(נקודה),הצלחתי לקבל עיתון ביום שישי בשקל...

לגבי שטיפה אני אדע יותר אחרי פגישה איתם ביום א'.

ג.

•  

פורסם

אפשר לדעת כמה עולה עיתון פלוס קפה ללא מבצעים?

אני חושב שאם תיתן שישיית מים של בקבוקים קטנים (נביעות חצי ליטר) במקום זה ישחק יותר תפקיד אפילו אם זה ב 2 שקלים במקום הקפה והעיתון, אנשים עם ילדים באוטו יהנו מזה מאוד לדעתי וזה יגרום להם להגיע גם בשביל להביא את זה לילדים וגם כדי להתרענן בדרכים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ג'ורג'.

אל תשכח, שרק במרחק 700 מטר, על דרך ז'בוטינסקי, יש "אלון" עם 15 אג' הנחה לליטר ומכונת מזל...

בנוסף, לא גובים שם דמי שרות להבדיל מ"פז האצטדיון" 2.5 ש"ח !!!

(אני לא יודע אם בתקופתך, אבל לא מזמן).

בנוסף, היה איזה סיפור עם "בולדוג" שבתחה הספציפית הזו לא הסכימו להתקין איזה מכשיר לניטור דליפות... זה טופל?

אני לא מנסה לעשות לך פירסומת שלילית חלילה, אני פשוט יודע מה שאני ראיתי, יהיה נכון או לא, אני לא היחיד שחושב ככה ומה שהציבור חושב, קובע...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

גם אני לא מבין למה בכל תחנות הדלק גובים 2 ש"ח דמי שירות, ודווקא בפז בצומת סביון (או שגם בשאר תחנות פז לא זוכר) גובים 2.5 דמי שירות.

גם דמי השירות לא הולכים למתדלקים. אז למה בכלל גובים אותם? סתם עוד דרך להרוויח? האם תחנה שפתוחה בשעות האלה מפסידה יותר כסף, או שמצאה (כל תחנה) עוד דרך להרוויח כסף על חשבון הלקוח? גם ככה הדלק היום יקר מאוד ודמי שירות לא ממש עוזרים לנו.

אני לא מתלונן על דמי השירות כנגד ג'ורג' (חלילה) או כנגד פז. אלא כנגד כל תחנות הדלק באשר הן. למה בכלל גובים דמי שירות? הייתי מבין אם זה היה הולך למתדלק שמסכים לעבוד לילה (גם אם זה בשביל 125 או 150 אחוז משכורת). יוצא לי לראות לא פעם איך ערסאוותים מתווכחים עם מתדלקים ומאיימים עליהם. סתם כי בא להם לשלם פחות או בכלל לא. או סתם כי בא להם לריב עם מישהו. אני באמת מרחם על מתדלק שעובד לילה. לפעמים זה ממש מסוכן. לדעתי מגיע לו לקבל 2 שקלים על כל רכב שעובר. או לפחות כמה אחוזים מזה.

אבל לנושא המקורי, דמי שירות. למה?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ג'ורג' אם אתה עושה שטיפה כל פעם שאני אוסף את חברה שלי מהילו אני גם דופק תדלוק :D

אגב, ג'ורג' בימים אלו שהחום דופק על מצחם של אנשים טובים - דווקא הקור מוכר ! ברד\ארטיק קרח (שעלותו פחות משקל בסיטונאות) יקפיצו מכירות ויהוו גימיק בן ז**ה אין עדיין תחנת דלק שמחלק קרחון או ברדון !

גם שתיה קרה במחיר מוזל יכולה להוות רעיון סבבה ! נגיד : בקבוק חצי ליטר קולה קר ב2 וחצי שקל או משהו כזה (העלות יוצאת עדיין שקל בערך...בהתחשב במחיר הקניה הבסיסי)

בכל מקרה עכשיו שחם - דבר לקור !

פורסם
ג'ורג'.

אל תשכח, שרק במרחק 700 מטר, על דרך ז'בוטינסקי, יש "אלון" עם 15 אג' הנחה לליטר ומכונת מזל...

בנוסף, לא גובים שם דמי שרות להבדיל מ"פז האצטדיון" 2.5 ש"ח !!!

(אני לא יודע אם בתקופתך, אבל לא מזמן).

בנוסף, היה איזה סיפור עם "בולדוג" שבתחה הספציפית הזו לא הסכימו להתקין איזה מכשיר לניטור דליפות... זה טופל?

אני לא מנסה לעשות לך פירסומת שלילית חלילה, אני פשוט יודע מה שאני ראיתי, יהיה נכון או לא, אני לא היחיד שחושב ככה ומה שהציבור חושב, קובע...

לצערי בכל תחנות פז גובים דמי שירות וכך גם בסונול ודלק...

אני חייב להתמודד עם עובדה מוגמרת!

לגבי סיפור "בולדוג" לא היה בתחנה זו,אכן היה פעם סיפור בתחנה זו עם איכות הסביבה אך נפתר ,תם ונשלם ובכל מקרה לא היה קשור אף פעם לאיכות הדלק מה גם שמותקן בתחנה מכשיר ניתור לדליפות,מים וכ"ו!

לצערי סוטים מהנושא המרכזי שהוא לא דמי שירות!!!

הנושא הוא גם לא מה האחרים נותנים...

אין לי יכולת (גם מול פז וגם כלכלית) להוריד מחיר בדלק ואין לי יכולת לתת עיתונים בחינם(פז לא מאשרים לי),הפעלתי מספיק לחץ וקיבלתי עיתון יום שישי בשקל!

בקשתי אליכם היא פשוטה(אך מסובכת:wink: ) לחשוב יצירתי ולחרוג מהסטנדרט של הנחות בדלק ועיתונים חינם!!!

למי ששאל- קפה הפוך עולה בילו 9 ש"ח עליו יש להוסיף עלות עיתון יום חול4.8 ש"ח סה"כ:13.8 ש"ח

אני אתן את שניהם ב-2 ש"ח על תדלוק מעל 150 ש"ח (גם לפזומטים!) סה"כ הטבה:11.8 ש"ח,לא רע...

ג'ורג'

•  

פורסם

כמו שכבר אמרו פה ואישפוז שכלל את הרעיון...

שתייה... ביום קיץ חם הנהגים מאוד ישמחו לקבל איזה כוס ברד או שתייה (עדיף מן כוס שנסגרת כמו שאישפוז אמר שאפשר יהיה לקחת באוטו) שהמתדלק יביא להם... כלומר מישהו תדלק מעל 100 ש"ח או 150 המתדלק מביא לו כוס ברד (אפילו אם זה שקל זה רעיון נחמד)...

העיתון הוא רעיון טוב לפי דעתי, אבל למה מעריב... עדיף כבר ידיעות...

לגבי כל הפרסים זה יכול להיות רעיון טוב, כמובן שחשוב לארגן פרסים שימשכו את הלקוחות...

פורסם

נו הטבה של 12 ש"ח. מחיר של ששיית מי עין גדי, נשמע לי מוקד משיכה טוב בהתחשב בעובדה שתחנות אחרות מוכרות את המים האלה במחיר מלא ולפעמים אפילו יותר.

אני יכול להגיד לך שהרבה אנשים קונים את המים האלה ב 12 ש"ח בסופר, וממילא הם צריכים לתדלק את האוטו להגיע לסופר, אז למה שבתדלוק לא יקנו את זה ב 2 ש"ח ויחסכו 10 שקלים פעם בשבוע?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...