Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי קיבל מכה אחורית בטאמבון, נקרע קצת באמצע . כאשר הורידו את הטאמבון יהיה גם מכה קטנה בחלק שמאחורי הטאמבון הפגוש אני חושב. וגם מכה קלה על הפח באמצע.

האם זה נקרא שאסי?

האם שאסי זה רק שתי הקורות שהולכות לאורך כל הרכב?

אני רואה את הקורות האלו הם באמת לא נפגעו, האם גם הפח שישרוחב נקרא שאסי?

אשמח לשמוע מכם פירוט בנושא.

פורסם

כמעט בטוח שלא.

אולי זה "קצה שלדה", אבל באופן רשמי, הרכב עשוי מרכב בלבד, ולא עושים הבחנה בין מרכב לשלדה.

בכל אופן כמעט בטוח שאין פגיעה בקורת רוחב, ולכן זה רק תיקון או החלפת פגוש (פס סופג אנרגיה כזה) מה שיתבטא בכמה אחוזי ירידת ערך בודדים.

לדעתי יש לך מזל, אבל אם תצרף תמונה תקבל תשובות יותר מדויקות

פורסם

הקורות רוחב לא נפגעו ראיתי זאת. מה שנפגע זה באמצע הטמבון מפלסטיק ואחריו הטאמבון מפח ואחריו קצת קצת מכה בחלק התחתון והאמצעי של הרכב אני חושב שזה הפח של המיכל דלק? ממש הפח התחתון מתחת לתא המטען. המכה באמצע ולא בקורות בצדדים.

האם זה נקרא שאסי האם זה נקרא קצה שילדה ? מה דעתכם המקצועית בנושא. האם לקחת זאת לפחח אחר שיראה זאת.

האם השאסי זה רק הקורות בצדדים?

• תוכן חדש...