Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OBD II - דיאגנוסטיקה בבית !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
..(אם יש למישהו פרוץ... אני אשמח)....

הפורום אינו תומך בעניינים שאינם במסגרת החוק, כמו תכנות פרוצות.

נא להתעלם משאלה זו.

תודה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

סורי על ההקפצה, אבל ממש חבל לפתוח ת'רד חדש כשיש כבר ת'רד כל כך יפה וארוך...

מישהו יודע איזה כבל+תוכנה צריך בשביל להתחבר לרכב פיאט מולטיפלה בנזין 16V שנת 2004?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

למולטיפלה נא עיינו בלינק הבא

sites.google.com/site/fiatmultipla/Home/repairs

אפשר להוריד תוכנה חופשית + הוראות מפורטות

כבל קניתי מהמייל הבא

jon.wellingham&bbc.co.uk

צור איתו קשר , אחד הפעילים בפורום מולטיפלה

uk.groups.yahoo.com/group/multiplaowners

פורסם

שלום כולם,

אני תקוע בבעיה שכבר הרבה זמן אני לא מוצא לה פתרון.

אז ככה, ברשותי סיאט איביזה 1.4 ריפרנס 2012.

קניתי כבל דיאגנוסטיקה hex-can. שהגיע כמובן עם תוכנה (גרסה 11.11.3).

התקנתי את התוכנה על הלפטופ (חשוב לציין ווינדוס 8).

לאחר ההתקנה וחיבור הכבל לרכב מתבקשים לבצע test, שמאמת את הכבל והחיבור ומאפשר גישה למחשב.

כאשר אני מבצע טסט מופיעה לי השגיאה הזו:

ImageUploadedByTapatalk1375914077.991904.jpg

עכשיו הרבה אמרו לי לשנות את התאריך במחשב ל1/1/13. בהתחלה לא הבנתי למה אבל זרמתי, וזה לא עזר. אחרי זה הבנתי שצריך לעשות עידכון התקן.... ושאני מנסה לעשות את זה, שוב נכתבת שגיאה:

ImageUploadedByTapatalk1375914238.141243.jpg

חיפשתי תשובות אך ללא מענה...אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי...יכול להיות בגלל שזה ווינדוס 8???

או שהכבל/תוכנה לא תקינים? (חשוב לציין שלחבר יש בדיוק אותו כבל/תוכנה וזה קרה גם לו, גם לא יש ווינדוס 8)

תודה לכל העוזרים...

ImageUploadedByTapatalk1375914048.306069.jpg

פורסם
לא נמכר בצורה מסודרת בארץ. בארץ אף גוף מסחרי, חוץ מהמעבדה של אייל נ., לא מספיק מבין בזה. זה חשמלי וזה מחשבים וזה משוכלל :wink: , ובטוח לא משתלם לייבא ולמכור את זה בחנות, כי מי קונה. למוסכי היבואנים יש מכשיר מיוחד שנותן להם היצרן וכולל את המחשב בפנים, וזהו.

אם אתה רוצה אפשר לקנות בחו"ל, בחנויות אינטרנט או ב-ebay. לא יקר ולא מסובך.

שאלה - במידה ואמצא דבר דומה באיביי, איך לבדוק שזה לא זבל סיני ולא יגרום לקצר חלילה למחשב הרכב?

פורסם
שלום כולם,

לאחר ההתקנה וחיבור הכבל לרכב מתבקשים לבצע test, שמאמת את הכבל והחיבור ומאפשר גישה למחשב.

[ATTACH]349022[/ATTACH]

עכשיו הרבה אמרו לי לשנות את התאריך במחשב ל1/1/13. בהתחלה לא הבנתי למה אבל זרמתי, וזה לא עזר. אחרי זה הבנתי שצריך לעשות עידכון התקן.... ושאני מנסה לעשות את זה, שוב נכתבת שגיאה:

[ATTACH]349023[/ATTACH]

חיפשתי תשובות אך ללא מענה...אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי...יכול להיות בגלל שזה ווינדוס 8???

או שהכבל/תוכנה לא תקינים? (חשוב לציין שלחבר יש בדיוק אותו כבל/תוכנה וזה קרה גם לו, גם לא יש ווינדוס 8)

תודה לכל העוזרים...

יש בעיה עם הדרייוורים של ה USB, יכול להיות שיש קשר לכך שיש לך ווינדוס 8, מכיון שהתוכנה שמקבלים בקנייה מהסוג שאתה עשית היא ישנה יותר מהמקובל בשוק ולא מעודכנת.

תכנס למנהל ההתקנים (אינני יודע איך עושים בווינדוס שמונה) ותבדוק אם יש לך סימן קריאה צהוב על משהו - בדגש על התקני USB

פורסם
שאלה - במידה ואמצא דבר דומה באיביי, איך לבדוק שזה לא זבל סיני ולא יגרום לקצר חלילה למחשב הרכב?

הכל "זבל" סיני, מה אתה מצפה לקבל כאשר אתה קונה משהו בעשרות שקלים בודדים, כאשר הדבר האמיתי נמכר בכמה מונים יותר.

תקנה ממוכר אשר יש לו פידבקים מצוינים וגם אם יש שלילים הם קשורים למשלוח ולא לטיב המוצר.

בנוסף אתה יכול לכתוב איזה רכב יש לך, ייתכן שמישהו קנה (כבל+תוכנה) לאחרונה וייתן לך את פרטי המוכר שלו.

פורסם
יש בעיה עם הדרייוורים של ה USB, יכול להיות שיש קשר לכך שיש לך ווינדוס 8, מכיון שהתוכנה שמקבלים בקנייה מהסוג שאתה עשית היא ישנה יותר מהמקובל בשוק ולא מעודכנת.

תכנס למנהל ההתקנים (אינני יודע איך עושים בווינדוס שמונה) ותבדוק אם יש לך סימן קריאה צהוב על משהו - בדגש על התקני USB

אם תשים לב כתבתי שעשיתי עדכון של ההתקן (ההקתן שמסומן בסימן קריאה צהוב) ובתמונה מראה את השגיאה שזה נותן לי ״...סביר שהקובץ פגום או שעבר טיפול שלא כדין...״

אני ינסה היום להפעיל דרך מחשב עם ווינדוס 7/XP וניראה מה זה נותן

אני יעדכן בהמשך

ואם מישהו יודע או מכיר את הבעיה ויודע איך מטפלים בא אני אשמח לתשובות

פורסם
הכל "זבל" סיני, מה אתה מצפה לקבל כאשר אתה קונה משהו בעשרות שקלים בודדים, כאשר הדבר האמיתי נמכר בכמה מונים יותר.

תקנה ממוכר אשר יש לו פידבקים מצוינים וגם אם יש שלילים הם קשורים למשלוח ולא לטיב המוצר.

בנוסף אתה יכול לכתוב איזה רכב יש לך, ייתכן שמישהו קנה (כבל+תוכנה) לאחרונה וייתן לך את פרטי המוכר שלו.

חשבתי שאפשר להזמין מוצר מקורי, במידה ואכן מדבר בסכומים שציינת עדיף כבר לרדת מן העניין.

פורסם
שלום כולם,

[ATTACH]349022[/ATTACH]

[ATTACH]349023[/ATTACH]

תודה לכל העוזרים...

קבלו עידכון.

כניראה הבעיה שהוא באמת לא מפעיל את התוכנה על ווינדוס 8.

לאחר שהפעלתי על ווינדוס 7 זה הפעיל וזיהה אותו, הצליח לעדכן אותו. לאבחן תקלות וכו׳

• תוכן חדש...