Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק של קנווד והקליטה בתחנות ממש לא טובה

נניח את 100 fm ו-91 fm אני קולט פצצה

ואת 99 וכל השאר אני קולט או שפעם כן פעם לא או שהקליטה נשמעת כאילו מישהו מגביר ומוריד

או שזה עם מלא רעשים

איך אני יכול לסדר את זה?

תודה לעוזרים

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

תראה בעיקרון זו בעיה ידועה בארץ.

יש מה שנקרא אנטנות מוגברות , שצריך להתקין(אפשר לדעתי באוטו דיפו).

חוצמזה אתה יכול לגשת לחנות אלקטרוניקה(לדוגמא דקדה) ולקנות מגבר RF פשט של 12VOLT ולחבר אחרי יציאת האנטנה בגדול , לא ניסיתי את זה אבל זה יכול לעבוד.

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

פורסם

אתה לא יכול לסדר את זה.

יש חנויות (כגון אוטו דיפו) ומתקינים שמוכרים מן מגבר כזה... עד כמה הוא יעיל? רק ג'ה יודע...

פורסם

זה לא קשור לאיזור

ברדיו דיסק השני גם של קנווד אבל מהשנה הזאת משהו פשוט ב-800 שקל

כל התחנות נשמעות מעולה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

שמע יש רדיו דיסקים שיתפסו טוב ויש כאלה שפחות,

מה שכן, בטח שזה קשור לאזור.. תחנת רדיו שקרובה למגורייך

תיהיה קליטה הרבה יותר טובה.

• תוכן חדש...