Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לרכוש בזמן הקרוב גלשן רוח ורציתי לדעת איזה אפשרויות יש לאכסן את הגלשן ברכב (על הרכב)

האם יש סוגים של גגונים או רק המכוערים, ( הרכב הוא גולף 2001) רציתי לדעת אם יש לרכבים פרטיים מוטות כמו של הגיפים שהולכים לאורך הגג ולא לאורך?

ואם יש אתרים שמוכרים כאלה אני יודה לכם.

טל

פורסם
אני הולך לרכוש בזמן הקרוב גלשן רוח ורציתי לדעת איזה אפשרויות יש לאכסן את הגלשן ברכב (על הרכב)

האם יש סוגים של גגונים או רק המכוערים, ( הרכב הוא גולף 2001) רציתי לדעת אם יש לרכבים פרטיים מוטות כמו של הגיפים שהולכים לאורך הגג ולא לאורך?

ואם יש אתרים שמוכרים כאלה אני יודה לכם.

טל

?

(חמש תווים)

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

נשמע כמו צורך באינסטלטור

דבר ראשון הגגונים בג'יפים הם לרוחב כמו ברכב רגיל, יש פשוט כאלה שהגגון יכול לזוז על מסילה קדימה ואחורה כמו בטוראג.

ברכבים של היום יש גגונים יפים לדוגמה כמו שיש ב פיג'ו 307 SW וכ"ו. הם יקרים אני מניח אבל הם יפים יותר.

חוץ מזה פשוט תשים גגון וזהו, זה לא אביזר ליופי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ברוך הבא למועדון גלישת הרוח, גם אני נדבקתי בג'וק.

אני קניתי גגון מרכב בפירוק עלה לי 100 ש"ח ועוד השקעתי עליו עבודה קיצרתי, חתכתי, צבעתי, התאמתי ויצא פצצה, יש לי סובארו טנדר עם ארגז ככה שגגונים רגילים של פרייבט לא התאימו לי. לרכבך יש מבחר של גגונים שיכולים לעשות את העבודה, כמו כן ישנם מקומות שבונים עבורך גגון אך הדבר יקר, יש את הגגון הזה בקישור הוא אוניברסלי ויכול להתאים לך

http://www.motocar.co.il/motocar/moto_sale/product_datails.asp?id=31

http://www.motocar.co.il/motocar/moto_sale/index.asp

אם תרצה להיתייעץ שלח לי הודעה

בהצלחה בגלישה וחכה לצפוניות, אם תרצה להצטרף בסוף שבוע הבא 14-16/07 אני יורד עם חברה לכנרת לגלוש אתה מוזמן לבא

• תוכן חדש...