Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חריג ללימוד נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקוריות של מורי הנהיגה לא מפסיקה להדהים אותי...

זה שמלמדים נהיגה ברכבי מנהלים כדוגמת וולוו S-80

או בג'יפים ענקיים כאלה או אחרים, אני יכול עוד להבין...

אבל אתמול ראיתי בתל-אביב ילדונת לומדת נהיגה על יונדאי קופה חדשה אדמדמה, עם חיוך מאוזן לאוזן...

מה השלב הבא?!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש גם איפשהו בארץ אאודי TT ללימוד נהיגה.

זה רק בשביל יותר תלמידים, הרי רוב הילדודס שבאים ללמוד נהיגה מתרגשים מלנהוג ברכב כזה והעניין של לספר לחבר'ה אצלם בעדיפות ראשונה.

למרות שלדעתי אין הבדל בבלמוד נהיגה באאודי TT לבין ללמוד נהיגה על סבוארו DL, לדעתי לנהוג ברכב כזה זה רק מלחיץ ומסית את תשומת הלב של התלמיד מהכביש אל האוטו.

אני למדתי על בורה, עדיין יש לי כאב ראש מהמנוע סולר שלה.

פורסם

ראשית, להחזיק רכב יקר יותר ללימוד נהיגה עולה יותר כסף לכן כדאי שיהיו הרבה תלמידים או שישלמו יותר...

לפי דעתי יותר חשוב המורה... נכון שאף אחד לא ירצה ללמוד על רכב מתפרק, אך מצד שני רכב כמו אוקטביה מספיק בהחלט...

פורסם

כנ"ל

אוקטביה זה אחלה אוטו , אני זוכר בתקופה ההיא שכשהייתי נוסע טיפה מעל המותר המורה שלי היה צועק "מה אתה נהג מונית ?"

אז הייתי תמיד עונה לו : "יש לי אוקטביה , מה אני לא?"

בקשר לכל הפוזות האלה , אני ראיתי BMW חדשה נוצצת מסידרה כל שהיא , שאני לא זוכר איזה פשוט כי השלט המצחיק על הגג הסיח את דעתי יותר מהאוטו ונדהמתי לגלות שאכן יש ל' כזה .

ממש פיגור לדעתי , פשוט מגוחח, הכל כדי למשוך עוד תלמידים .

אני מכיר מורה שלקח גולף SDI שם לה קיט חצאיות (לבנה של הרצל סלע , למי שמכיר), וגאנטים .

פורסם

גם פה אצלנו מסתובבת גולף TDI עם בקליות שקופות,סאנרוף פתוח,גאנטים ואגזוז לחץ וכל ההשקעה על רכב ללימוד נהיגה.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

אני לא יודע לגבי החוקיות של דבר כזה:

ביום לומדים עליו נהיגה, ובלילה הילד לוקח אותו להסיע את הח'ברה. :wink:

הרכב נחשב כמקור פרנסה אז הביטוח והטיפולים יותר זולים או על חשבון בית הספר לנהיגה...

אם מישהו יודע דבר יכול לשפוך על הסוגיה הזאת אור.

Audi A3 Sportback עם כסאות תינוק מאחורה :wink:

פורסם

אתם שוכחים דבר אחד

שהאוטו שהמורה מלמד עליו זה גם האוטו (או אחד מהם) שהוא נוסע עליו בזמנו הפנוי והחופשי .

אז נכון שאוקטביה / טולדו / גולף הן הבחירה היותר מוצלחת וטובה עבור המורה

אבל יש כאלה שמעדיפים לקנות אוטו שהם גם יהנו ממנו מחוץ לשעות העבודה

פורסם

שמעתי גם על מורה נהיגה מאוזר המרכז שמלמד על...אימפרזה טורבו !

אחלה גימיק למשוך לקוחות.

כמו כן יש מורה נהיגה, אבא של ידידה שלי, שמלמד על פאסאט עם ספויילר אלומיניום, בקליות שקופות, ג'אנטים 18 עם צמיגי 225 וכל מיני חלקי כרום בפנים הרכב :|

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

שמעתי גם על מורה נהיגה מאוזר המרכז שמלמד על...אימפרזה טורבו !

אחלה גימיק למשוך לקוחות.

כמו כן יש מורה נהיגה, אבא של ידידה שלי, שמלמד על פאסאט עם ספויילר אלומיניום, בקליות שקופות, ג'אנטים 18 עם צמיגי 225 וכל מיני חלקי כרום בפנים הרכב :|גם אני שמעתי על STI לימוד נהיגה.

אגב, הפסאט כחולה? :wink:

Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם
גם פה אצלנו מסתובבת גולף TDI עם בקליות שקופות,סאנרוף פתוח,גאנטים ואגזוז לחץ וכל ההשקעה על רכב ללימוד נהיגה.

זאת לא TDI, גולף 2000 סמ"ק בנזין. הרכב מושך הרבה תלמידים, תלמידות בעיקר.:-)

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

בטח שיש הבדל בין אודי TT לבין פסאט TDI...

נתחיל מהשדה ראיה, נמשיך בתנוחת הישיבה, נעבור לכוח זמינות וכו'...

סביר להניח שהילדון לא יהיה יכול לנהוג ב TT. הוא רגיל שהאוטו שלו "אחר"...

בקיצור, לא ממש "תענוג"...

חוץ מפוזה וכו' אין לזה פלוסים, רק מינוסים....

אני אתן דוגמא, פעם כשלמדתי נהיגה על 500CC למדתי על ג'אווה שהוא טוסטוס מגודל, קל לניהוג, עושה בדיוק מה שאתה מצפה ממנו, לא מפתיע, לא בועט... טוסטוס... :roll:

אחרי שהוצאתי רישיון לקחתי עוד 2 שיעורים, אחד על GS :-P והשני על בנדיט :shock:

אין לי מושג איך מישהו יכול לתת לתלמיד לנהוג על בנדיט...

לי היה טיפה קשה (ורכבתי על אופנועים חזקים בחיים שלי 8) )

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

של "אבי" מאשקלון, נכון?

• תוכן חדש...