Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חריג ללימוד נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכב של לימוד נהיגה נקנה באותם תנאים שמונית מקבלת (בלי כל המיסים מסביב).

אגב רכב שהולך להציף את השוק הזה זה האיפרזה על גז , יש בכרמיאל כבר איזה 6-7 כאלו.

לא להמציא שטויות

רכב ללימוד נהיגה אינו נחשב (עדיין) כרכב עבודה כמו מונית

ע"פ חוק למונית אסור לבצע טיול מישפחתי בארצנו

ואילו לרכב ללימוד נהיגה מותר אין כל איסור לבצע נסיעות פרטיות.

ירון מאיר

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא להמציא שטויות

רכב ללימוד נהיגה אינו נחשב (עדיין) כרכב עבודה כמו מונית

ע"פ חוק למונית אסור לבצע טיול מישפחתי בארצנו

ואילו לרכב ללימוד נהיגה מותר אין כל איסור לבצע נסיעות פרטיות.

ירון מאיר

אוקיי טעיתי.

אבל בקשר לחוק שאסור לבצע טיול משפחתי במונית זה חוק טיפשי , הרי קודם כל הוא לא מבוצע ע"י נהגי המוניות ושנית אין דרך לאכוף את החוק הזה .

פורסם
אני למדתי על פאסאט 1.8T

דוקא היה נחמד

ואגב הייתי מעדיף רכב כמה שפחות סוחב כמו איזה דייהטסו שרייד ישנה וכמובן שואלים למה?

כי רכבים כמו טיטי, אימפרזה טורבו, יונדאי קופה וכל מה שציינו כאן הם רכבים שבקלות לחיצה חזקה מדי על הגז והאוטו מאיץ לשמים וכמובן נשכלים עוד טסט

לעומת זאת קחו רכב לא חסוב בעיר עד שהוא יגיע ל50...

ואגב אצלנו בקרית גת מסתובבת פיג'ו 307 עם בקליות שקופות ומערכת בבגאז' (חבר שלי למד עליה)

אני גם קרית גתי....למדתי אצל אותו המורה על ה-307.

מורה מצויין.

מי זה החבר שלך?

פורסם

לדעתי זה רק ימשוך יותר תאונות?

תשאלו למה?

כי תלמיד שלומד על אודי TT יחשוב שגם המאזדה לאנטיס של ההורים מתנהגת ככה יקח אותה לאיזה סיבוב לא נכון, ועדיף שלא נדע...

זה סתם גימיקים, בחדרה הרבה מורים קנו ג'יפים, אבל כולם עברו טסט רביעי, כי נראה אותם בלי ניסיון מנסים להשחיל דבר כזה גדול כמו יונדאי טראקן לחניה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לגבי הTT היא של חבר טוב של אבא שלי, היא לא סתם TT היא משופרת והדיינו עמד על 300 כ"ס!!

את השיפורים הוא עשה בגרמניה, אודי עשתה את השיפורים.

נהגתי על האוטו הוא חזק ומהנה מאוד אבל באיוו 8 התחושות יותר חדות...

תמונות אני יעלה בהמשך כי הם גדולות מידי..

אז עד אז שיהיה לנו שבת שלום:-)

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

אני למדתי על ג'יפ מיצובישי פאג'רו קצר V6 3.0 ,היה תענוג,עברתי טסט שני ד"א,לא ממש יודע על מה נכשלתי בראשון ,אבל גם טסט שני זה מכובד.

פורסם

מה השלב הבא לימוד נהגיה בלימוזינה?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

יש גם בפתח תקווה ב.מ.וו סידרה שלוש ללימוד נהיגה, ואני למדתי על סיוויק רגילה ולא ערסית

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם
אני למדתי על ג'יפ מיצובישי פאג'רו קצר V6 3.0 ,היה תענוג,עברתי טסט שני ד"א,לא ממש יודע על מה נכשלתי בראשון ,אבל גם טסט שני זה מכובד.

אני בדיוק כמוך רק שלמדתי על פאג'רו ארוך(אין לי מושג איזה מנוע), גם עברתי טסט שני וגם לי אין מושג על מה הכשילו אותי בראשון(מי ידע שלנסוע בשמאלי בעיר במהירות 50 זו עבירה?!:wink: )

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

בטח שיש בכל רכב לליוד נהיגה יש את שלושת הדוושות בכל צד

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

• תוכן חדש...