Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חריג ללימוד נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגידו,מה זה המכוניות האלה שמלמדים עליהם נהיגה????

אני רואה פה אימפרזה, יונדאי קופה, גרמניות למניהן, s-80...

עוד שנייה בא לי להזמין שיעור (אפילו שיש לי כבר רישיון :wink: )

יוגב 205

פורסם
כאן ברחובות מסתובבת אאודי A4 משופרת לכל הרוחות :grin:

דני, זאת פאסאט, לא A4 8-);-) .

Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

מה מיוחד בגולף? בלוד חצי מהמכוניות לימוד הם גולפים למינהם.

המורה שלי רק עם גולף, כבר השלישי שלו, נהגתי בשני שלו רוב הזמן, ועשיתי שני שיעורים בחדשה.

פשוט שכונה, אפשר לזרוק קלאץ' חופשי והאוטו יסע כאילו לא קרה כלום.

אחרי שעברתי טסט ונסעתי במכוניות ישנות יותר ומתפרקות, נדהמתי כמה משעמם היה לנסוע בגולף, לא מרגישים כלום.

פורסם

לפי דעתי זה פשוט פשע ,נותנים לנהגים חדשים ,רובם נערים שמתלהבים מעצם העובדה שיראו אותם נוהגים,ונותנים להם לנהוג על ג'יפים,ואני כבר לא מדבר על אי אילו מכוניות ספורט שהוזכרו כאן.

העניין הוא שבג'יפ כל קנה המידה שלך שונה,הכח שונה,הראות שונה.

לירון

פורסם
יש באשקלון מונית פאסאט אם בודי קיט וכל מיני שטויות

אני יודע על מה אתה מדבר

יש לה סימן גם של משרד התיירות של המרגלים שהחזיקו ענבים

יצא לי לראות אותה הרבה כאשר הייתי מאושפז בברזילי אחרי ניתוח שעברתי...היה יוצא לי לראות אותה הרבה בבית חולים

וגם אצלנו בקרית גת גם מונית של אוקטביה שהנהג החליט לפי המדבקה שמעטרת את השמשה הקדמית שהוא "מהיר ועצבני"

אמנם מדבקה מטופשת אבל שנסעתי במונית זה פשוט מדהים יש לו DVD לנוסעים, רמקולים ב-2000 שקל ומחשב דרך

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני למדתי על סקודה אוקטביה

1.9TDI בלי שיפורים ובלי כלום, האוטו האידיאלי ללימוד נהיגה (גם בגלל שהוא דיזל והרבה יותר נוטח לשחרר ראשון עם דיזל מאשר בנזין).

והמורה שמלמד על הSTI

הוא מרמה"ש לוקח 150ש"ח לשיעור, ואנשים עומדים בתור.

תאמת לא יודע מה משתלם כ"כ ללמוד על זה, זה לא שיצא להם איי פעם להרגיש את הטורבו נפתח.

זה נורא פשוט זה כי אין טורבו בגולף SDI רק בגולף TDI

פורסם
מה מיוחד בגולף? בלוד חצי מהמכוניות לימוד הם גולפים למינהם.

המורה שלי רק עם גולף, כבר השלישי שלו, נהגתי בשני שלו רוב הזמן, ועשיתי שני שיעורים בחדשה.

פשוט שכונה, אפשר לזרוק קלאץ' חופשי והאוטו יסע כאילו לא קרה כלום.

אחרי שעברתי טסט ונסעתי במכוניות ישנות יותר ומתפרקות, נדהמתי כמה משעמם היה לנסוע בגולף, לא מרגישים כלום.

מסכים איתך במאה אחוז.

אם תשים לב , כול יום בבוקר בערך בשבע כול הגולפים האלו עוברים דרך הכיכר בבן גוריון (לא נמל"ת ,אלא הרחוב שאני גר בו )

כול שתי דקות אני שומע את הרעש המייבב של הדיזל

למרות שכבר זה לא ממש מפריע לי , אבל בכול זאת הגולפים האלה בקושי זזים.

פורסם

מבחינת החוקיות - כל אחד יכול לנהוג על הרכב הזה הוא נקנה במחיר מלא כלל מכס והכל...

רכב של לימוד נהיגה נקנה באותם תנאים שמונית מקבלת (בלי כל המיסים מסביב).

אגב רכב שהולך להציף את השוק הזה זה האיפרזה על גז , יש בכרמיאל כבר איזה 6-7 כאלו.

פורסם

אני למדתי על מאן ומסי פרגסון....יותר כוח מלכולכם ביחד.....

מה לעזאזל קורה בשירשור הזה?!

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...