Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חריג ללימוד נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני למדתי נהיגה (לפני יותר מ-20 שנה ) על... אולדסמוביל אומגה.

מאז, לא נהגתי על רכב עם הגה יותר גרוע משלו...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כאן ברחובות מסתובבת אאודי A4 משופרת לכל הרוחות :grin:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ואני רואה שרק אני נידפקתי ולמדתי את שיעורי הנהיגה שלי על קורולה 98 דיזל שכאשר המזגן היה עובד הייתי צריך להדביק את הדוושת אוץ לריצפה בישביל שהרכב יואיל בטובו לזוז קצת יותר מהר מצב....:roll:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני זוכר שראיתי ב.מ.וו 330 דיזל לימוד נהיגה בחולון. מחזה חמוד.

יש מכוניות מושקעות המשמשות ללימוד נהיגה. הכל כדי למשוך תלמידים :)

פורסם
אני לא יודע לגבי החוקיות של דבר כזה:

ביום לומדים עליו נהיגה, ובלילה הילד לוקח אותו להסיע את הח'ברה. :wink:

הרכב נחשב כמקור פרנסה אז הביטוח והטיפולים יותר זולים או על חשבון בית הספר לנהיגה...

אם מישהו יודע דבר יכול לשפוך על הסוגיה הזאת אור.

מורה הנהיגה הוא עצמאי ורק רשום תחת בית ספר, מלבד לשלם שכירות לבית הספר הוא לא מקבל מהם כלום, הביטוחים הרבה יותר יקרים כי מדובר בביטוח ללימוד נהיגה שמן הסתם רמת הסיכון של רכב כזה גבוה יותר....כמו מונית שיש לה ביטוח הסעה בשכר שהוא מאוד מאוד גבוה

הטיפולים וכל זה לא מעניין אף אחד איזה רכב זה מחיר זה מחיר ! צ'מפיון או כל יבואן אחר בטח לא יתחשבו בזה שהוא ל', מה שכן הוא יכול להזדכות על המע"מ ולהכניס את זה כהוצאות למס הכנסה...

מבחינת החוקיות - כל אחד יכול לנהוג על הרכב הזה הוא נקנה במחיר מלא כלל מכס והכל...

פורסם

למדתי על יונדאי אלנטרה..

אבל נתקלתי פעם ברכב של מורה נהיגה באשדוד שאף אחד בחיים לא היה מאמין-סובארו אימפרזה WRX

הייתי בשוק..

19jl6oc.gif
פורסם

אני למדתי על פאסאט 1.8T

דוקא היה נחמד

ואגב הייתי מעדיף רכב כמה שפחות סוחב כמו איזה דייהטסו שרייד ישנה וכמובן שואלים למה?

כי רכבים כמו טיטי, אימפרזה טורבו, יונדאי קופה וכל מה שציינו כאן הם רכבים שבקלות לחיצה חזקה מדי על הגז והאוטו מאיץ לשמים וכמובן נשכלים עוד טסט

לעומת זאת קחו רכב לא חסוב בעיר עד שהוא יגיע ל50...

ואגב אצלנו בקרית גת מסתובבת פיג'ו 307 עם בקליות שקופות ומערכת בבגאז' (חבר שלי למד עליה)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני למדתי על סקודה אוקטביה

1.9TDI בלי שיפורים ובלי כלום, האוטו האידיאלי ללימוד נהיגה (גם בגלל שהוא דיזל והרבה יותר נוטח לשחרר ראשון עם דיזל מאשר בנזין).

והמורה שמלמד על הSTI

הוא מרמה"ש לוקח 150ש"ח לשיעור, ואנשים עומדים בתור.

תאמת לא יודע מה משתלם כ"כ ללמוד על זה, זה לא שיצא להם איי פעם להרגיש את הטורבו נפתח.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

חבר שלי למד על BMW 5, אצל מורה (נקבה).. מרוב שהוא נהנה לנהוג על האוטו, הוא המשיך לשיעור 40 :)

אני אגב למדתי על טולדו TDI, אוטו נהדר..

פורסם
יש גם איפשהו בארץ אאודי TT ללימוד נהיגה.

העיניין בTT הוא לא עצם היותה עוד TT.

לידע כללי, זאת גירסאת הקוואטרו. ואני רציני. בזמנו הסתובבו ברשת תמונות שלה.

פורסם

יש לי את המס' של הבחור עם ה-TT, למעוניינים בה"פ.

יש לציין שיקבלתי את המס' במקרה ולא באמת אימתתי את זה שיש לו TT (אף פעם לא התקשרתי אליו אבל שמור בזיכרון של הפלא').

פורסם

מה זה מצחיק..אני גר באשקלון ואין פה בכלל משהו רציני שמתקרב קצת לS80.

פה אצל כולם גולפים,יונאי אקסנט וסיאטים.אולי יש אחת או שניים שיוצאות מהכלל.ראיתי משהו פה על TT זה בכלל הפתיע אותי :shock:

פורסם

היונדאי והבמוו שייכים לאותו בית ספר בחולון שנקרא הרצל סלע. זהו גימיק, וכולם יודעים שאחוז העוברים אצלם בטסט ראשון הוא לא גבוה במיוחד, לכן הם מחפשים למשוך אליהם אנשים (לא ע"י לימוד איכותי, אלא ע"י מכוניות "ספורט" ). בנוסף יש להם גם כמה גולפים "משופרים" "באגזוזי לחץ " ועוד שטויות.

פליקס

ROOONEEYY

• תוכן חדש...