Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקשר הוא 50% מס על ליטר דלק.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מושחטים בזה שהם יראו את המחיר של חבית כתירוץ להקפיץ לך את המחיר בעוד כמה אחוזים בלי קשר לעלות האמיתית אלא רק בגלל ה"עיניים היפות" של כולנו ...

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

מושחטים כותבים ב-ת'. מושחתים.

כנראה שהכסף מהמיסים לא מגיע למערכת החינוך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז תודה על התיקון,..

אנחנו יוצאים מושחטים אחרי כל הטריקים של הממשלה המושחתת.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
מושחטים כותבים ב-ת'. מושחתים.

כנראה שהכסף מהמיסים לא מגיע למערכת החינוך.

36_11_6.gif

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

במוסף הכלכלה של מעריב השבוע היתה ידיעה על הערכה של אחד המומחים בתחום האנרגיה, שחוזה שבחורף הקרוב מחירי הנפט יגיעו ל-100 דולר לחבית. זו אמנם הערכה של מומחה אחד ואני די בטוח שרוב המומחים לא יסכימו איתו, אבל הכיוון של המחירים ברור - למעלה, ודי מהר. הדרישה לאנרגיה בעולם רק הולכת ועולה (במיוחד מאז שסין התחילה במגמת הפיתוח המואץ שלה), הנפט בעולם הולך ואוזל, וגם הנפט שיש כבר לא נמצא במקומות שקל להגיע אליהם וצריך לחפש אותו במקומות שקשה לקדוח בהם, אם בגלל עומק רב יותר או בגלל תנאי סביבה קשים יחסית.

תתכוננו, לא יהיה קל להיות חובב הגה בעתיד. בעצם ראיתם את המורגן המונעת במימן ב-ynet השבוע?

אגב, לגבי תחבורה ציבורית - עד שלא תהיה תחבורה ציבורית 7 ימים בשבוע אי אפשר להתייחס אליה כאל אלטרנטיבה אמיתית למכונית פרטית.

פורסם

אני בעד לעבור לגז במקום נפט ומהר! גם יותר זול, גם לא מתכלה, וגם משהו שלא אמור להיות נדיר או יקר...

הרי בסופו של דבר, הנפט בעולם ייגמר...

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני בעד לעבור לגז במקום נפט ומהר! גם יותר זול, גם לא מתכלה, וגם משהו שלא אמור להיות נדיר או יקר...

הרי בסופו של דבר, הנפט בעולם ייגמר...

ליתר דיוק גז כן מתכלה אך מאחר שלא "חרשו" אותו כמו נפט אז יש מספיק

חוץ מזה אפשר להירגע הנפט ירד ב5 אחוזים

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

הייתי ממלא ב-100 שקל 20 ליטר וקצת (תחנת- 'דלק')

היום באותו מחיר 18 ליטר וקצת... 2 ליטר פחות!! משמעותי מאוד!

• תוכן חדש...