Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וגם בגלל שהמשפחתומטיות דיי זולות, וכשהן מוצפות בשוק הליסינג ואח"כ נמכרות לשוק הפרטי, הן נמכרות במחיר נמוך מאוד.

וחוצמזה, בלי קשר למחירי הדלק, מה תעדיף - רכב עם צריכת דלק נמוכה או רכב עם צריכת דלק גבוהה?

אני אישית כרגע מוותר על התענוג של המנוע 5 ליטר, וגם אם המחירים של הדלק היו נמוכים בהרבה.

הביטוח יקר משמעותית.

מה גם שאין לי ממש מה לעשות חוץ מלבכות (גם עם 1600) כשאני עומד בפקק שכמה מתולתלי פיאות החליטו לייצר....

פורסם

המדינה הזאת מגזימה לגמרי עם כל המיסים האלה. יש יותר מידיי מיסים. עדיף שיבקשו מכל אזרח, על פי השכר שלו, לשלם כל שנה X שקלים, ולא להוציא כסף מהכיסים בכוח. לוקחים אחוזים מהמשכורת, לוקחים על דלק, לוקחים מע"מ, לוקחים על רכישת רכב חדש(אחוזים מטורפים). איפה נראה דבר כזה בעולם? ועוד יש את ה"חוק חינוך חובה" שכביכול אמור להיות חינם... חינם עלק!

אני זוכר שבצרפת רצו לעלות את מחירי הדלק באיזה כמה גורשים ישר התחילו עם שביתות, סגרו כבישים, בלה בלה בלה והחזירו את המחיר. פה מעלים חופשי, מתלוננים, אבל לא עושים כלום.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
ולכן האמריקאים נוסעים במכוניות גדולות ובזבזניות, וצורכים 25% (!) מהאנרגיה בעולם, בזמן שהם מהווים 5% בערך מהאוכלוסיה. הם גם המזהמים הכי גדולים.

הם נוסעים במכוניות גדולות כי לרוב האנשים יש שם ישבן רחב

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
סטיקר חדש

יהודי לא מתדלק יהודי

:roflmao:

זה מצחיק אותי ,זה משעשע.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אין מה להגיד שמדינת ישראל היא מדינה שעל הפנים ליחויות בה.באיחוד שאתה חובב נהיגה וכל הרכבים הביטוחים והדלקים יקרים.

נקווה שיבוא יום ואולי החוק המוטורי יצא לפועל , ואולי יהיה לחובבי הנהיגה פה קצת נחת ..

פורסם
המדינה הזאת מגזימה לגמרי עם כל המיסים האלה. יש יותר מידיי מיסים. עדיף שיבקשו מכל אזרח, על פי השכר שלו, לשלם כל שנה X שקלים, ולא להוציא כסף מהכיסים בכוח. לוקחים אחוזים מהמשכורת, לוקחים על דלק, לוקחים מע"מ, לוקחים על רכישת רכב חדש(אחוזים מטורפים). איפה נראה דבר כזה בעולם? ועוד יש את ה"חוק חינוך חובה" שכביכול אמור להיות חינם... חינם עלק!

אני זוכר שבצרפת רצו לעלות את מחירי הדלק באיזה כמה גורשים ישר התחילו עם שביתות, סגרו כבישים, בלה בלה בלה והחזירו את המחיר. פה מעלים חופשי, מתלוננים, אבל לא עושים כלום.

התשובה של המדינה היא: אין לך כסף ? סע באוטובוס. אתה לא חייב אוטו פרטי.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

עולה פחות

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ואוטובוס למה לא עולה כסף?

אוטובוס עולה כסף ולפעמים יותר ממה שצריך

לדוגמא:אני בתור תלמיד תיכון(לשעבר) הייתי צריך אוטובוס מיהוד לסביון כדי להגיע הביתה עכשיו המרחק הוא בקושי 3 קילומטר וכרטיס עולה 4.60!! שזה בערך ליטר וחצי של סולר!!! יוצא יותר יקר לנסוע באוטובוס מאשר במכונית!! איפה דבר כזה נשמע?!

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

לא מדוייק. התחבורה הציבורית באוטובוסים די טובה בארץ לפי מה שהבנתי.

ואם אתה קונה כרטיס חופשי-חודשי, זה יעלה לך הרבה יותר זול מהוצאות על אוטו שכוללות דלק,ביטוח,טסטים וחניות. המינוס הוא אי-נוחות, הצורך לשבת באוטובוס עמוס אנשים (או לעמוד אם לא התמזל מזלך), והתפשרות על שעות נסיעה (לאוטובוס לא מעניין באיזה שעה נוח לך לנסוע).

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

לרוץ ולמלא הערב זה לא פתרון- אין לנו מיכל של 1000 ליטר בבית!!!

כל נושא הדלק זו הפקרות אחת גדולה וכל זה מתחיל מכך שאנחנו ציבור הנהגים נרדמנו בשמירה!!

צריך לחסום כבישים ולהפגין כמו באירופה!!

5.5 ש"ח לחליטר זה ממש יקר!!!

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...