Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,
אני כרגע עם יונדאי קונה של ההורים, ומתלבט מה לקנות בין יונדאי באיון, וניו, או פשוט עוד קונה, אני מסתכל בעיקר על רמות הגימור הגבוהות יותר.
אני מעדיף רכב גבוה, שמרווח מקדימה (המקום מאוחורה פחות חשוב לי, בלי ילדים) עם פיצרים נוחים (תיקון אקטיבי לנתיב, קרת שיוט אדפטיבית וכו'). הנסיעות שלי מעטות יחסית (פחות מ15 אלף קילומטר לשנה), והם חצי-חצי בין עירוני לבין עירוני.

מבחינתי באיון הוא הנקודה הנוחה בין קונה לבין וניו בגודל ומחיר, אבל החסרון היחידי שאני חושש ממנו שהספיקו להביא אותו לארץ. כמה זה משפיע אם אני ארצה למכור את הרכב בעוד 3-5 שנים?

פורסם

לא נראה לי שהפסקת הייבוא בעייתית - אולי אפילו להיפך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

על איזה שנים אנחנו מדברים?

אתה נעול רק על יונדאי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, zvit כתב:

לא נראה לי שהפסקת הייבוא בעייתית - אולי אפילו להיפך.

ייתכן ופות"ש התכוון לכך שיתכן ויהיה מחסור עתידי בחלקי חילוף לרכב

פורסם

לא יהיה מחסור הייצור ממשיך, והיבואן קיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התשובות
אני מכוון לשנים 2023-2024 לשניהם, התקציב שלי הוא בערך 100 אלף שקל.
אני די נעול על יונדאי, התחלתי מלהתסכל על KIA אבל השנותנים שלהם יהיו יותר נמוכים אם אחפש niro, וספורטג הוא גדול מידי בשבילי. סיניות זה לא אופציה מבחינתי. 

וכן, אני חושש בעיקר מזה שיהיה פחות חלקי חילוף, הבנתי שאת באיון מיצרים בטורקיה, ואז איך יבוא של חלקי חילוף או רכבים חדשים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...