Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Liviur כתב:

כי TP Link ליצנים בהקשר הזה ויש להם כמה טכנולוגיות מש :)

הזוי

אז פשוט לקנות מערכת של נניח 3 יחידות mesh ואחת מהן גם תהיה הראוטר הראשי?

יש המלצה למשהו כזה עם Tri-Band ו-WiFi7?

עריכה אחרונה על ידי Yondalar
  • תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני משתמש בזו של Eero - 7 max כמו שציינתי.

(2 יחידות 7 מקס + 3 יחידות 6 פרו ישנות יותר שהיו לי קודם כמשניות למיקומים בעייתיים - מרתף , חדר אוכל בקצה הבית ובגראג׳)

לא יודע אם קיימת בישראל.

נותנת את התוצאות ששמתי למעלה בעקביות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בתאריך 17.5.2026 בשעה 14:33, borsood כתב:

אני ממליץ להמנע מציוד של הספקיות.  מקסימום לשכור רק ממיר מדיה.

אני ממליץ בחום להזמין מתאם סיב מעליאקספרס, אחת הרכישות הטובות שעשיתי.

אני מדבר על מצב שהסיב של בזק ויש חיוג ב PPPOE. לא מכיר סיבים אחרים בארץ נכון להיום. יש גם DHCP של אנלימיטד וכו', לא מדבר על זה.

https://he.aliexpress.com/item/1005005968011194.html

פורסם (נערך)

בעליאקספרס זה עולה 61 ש"ח (תקנה APC, לא UPC)

בארץ מי שקונה ב 238 ש"ח ב KSP זה רק מי שממש דחוף לו

שילמתי 130 ש"ח כולל עמלת המרה ועמלת פייפל ויש לי 2 יחידות מעליאקספרס, אחת לגיבוי. היחידה הראשית עובדת רצוף מסוף 2023.

אתה מתקשר לבזק או לגילת טלקום תלוי אצל מי אתה, ואומר את הסיריאל של המכשיר או שולח תמונה לבקשתם והם מאשרים את ה GPON

פרטנר על בסיס בזק לא מאשרים את ה GPON הזה. כנראה שלא מאשרים אף GPON. עברתי מהם לגילת.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

להבנתי לכל המתאמים, חוץ ממי שברשת פטנר הישנה, צריך לעשות אקטיביציה אצל נותן השירות.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

עשיתי את זה, גילת ביקשו לשלוח בווטסאפ תמונה של הסיריאל, וחיברו אותי. לא פרוצדורה מסובכת.

לי זה הגיע כמו שצריך APC עם הקושחה המתאימה V12 אם אני לא טועה, להבנתי הם כבר שנים שולחים עם הקושחה המתאימה ולא צריך לעדכן כלום ולא צריך לחבר מחשב ישירות למתאם ולהתחיל להגדיר.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, גולדן191 כתב:

עשיתי את זה, גילת ביקשו לשלוח בווטסאפ תמונה של הסיריאל, וחיברו אותי.

מאשרים כל מתאם, או שבזק עלולים להתחכם?

עריכה אחרונה על ידי Yondalar
פורסם (נערך)

בזק ו/או גילת *אישרו לפחות 170 יחידות של GPON ONT מסוג ZXHN F601 גירסא V6.0.1P1T12 והמספרים כנראה הרבה יותר גדולים - כי יש כאלה שלא משאירים ביקורת כלל. 

170 אנשים , מדובר בכמות הביקורות שאני ראיתי, ז"א בפעם הראשונה היו 120, בלינק אחר היו כ 50 והיום גם יש לך כמות אם תסתכל. בעיקר כאלה שכותבים על גילת, כי זה אותו אינטרנט בחצי מחיר בערך.

קניתי 2 מתאמים, אחד אחרי השני בהפרש של חודש.

*יש מצב שאנשים סתם שמו 5 ביקורות מישראל כשהם קיבלו את המתאם - אבל הרבה כן כתבו שזה עובד חלק.

פורסם
בתאריך 22.5.2026 בשעה 20:10, גולדן191 כתב:

פרטנר על בסיס בזק לא מאשרים את ה GPON הזה. כנראה שלא מאשרים אף GPON. עברתי מהם לגילת.

פרטנר נותנים ממיר מדיה בחינם.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

גם סלקום (אני עם סלקום על תשתית בזק, התחברתי בקיץ 2024).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, borsood כתב:

פרטנר נותנים ממיר מדיה בחינם.

היום, דגש על היום. לא בקיץ 2023. בטח כל כך הרבה ישראלים קנו ממירי GPON כאלה מעליאקספרס שעזבו אותם בכמויות.

שילמתי על הממיר הזה כמו גדול כמה חודשים, לא עוד. גילת טלקום מחורף 2023 ללא ניתוק אחד.

כמובן שהרוב זה על התשתית, כן? שיציבה.. ולא הספק.. אבל עדיין.
גילת שוכרת את התשתית כביכול מבזק כידוע.. לפי החוק מ 2015.. 

פורסם

@outnexאלא אם כן אתה מוצא מסמך רשמי ששם כתוב שהדגם מאושר, זה ככל הנראה לא יעבור את משרד התקשורת ויחזור חזרה.

עדיין יש בעליאקספרס דגמים של 6E שמשרד התקשורת עושה בעיות - נכון לתחילת 2026.

אני לא יודע אם יש לטנדה יבואן רשמי בארץ. עוד לא הצטרכתי לקנות משהו כזה בארץ.

הכל תלוי במחקר שתעשה ונשמח אם תשתף אותנו אם תמצא משהו.

• תוכן חדש...