Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, Nmamias כתב:

תודות למגיבים. ראשית "תעויוט" שלי פזו 3008 דיזל מידת צמיגים 225/55R18. כעת שני זוגות שונים . מצרף תמונות ורישוי רכב. אלו הצמגים שהיו על הרכב בעת הרכישה. התנהגו יפה על הכביש. לא הבחנתי בבעיות של החלקה או בלימה.  תקציב 400 - 600 לצמיג כולל הכל=פרוק הרכבה איזון וכיסוי לונטיל.

FALKEN ZE310. צמיג נוח, טוב, ולא יקר (איזור ה 600 לצמיג).

הצמיגים שיש לך כרגע הם זבל וגם לא נוחים (חלק מהם הם צמיגי חורף - קיים כיתוב M+S).

מבטיח לך שתרגיש הבדל משמעותי במעבר ל ZE310.

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 4 שעות, Tom_22 כתב:

סאווה אינטנסה 2 SUV

לפי האתר itire ששייך ליבואן מה שהם מוכרים במחיר כזה הוא מתחילת שנת 2023.

הכי זול שראיתי היה 599 ליחידה באוטו דיפו.

ב-2525 יש רביעיית קלבר dynaxer suv, 

https://autotire.co.il/catalog.asp?page=newshowprod.asp&prodid=2287189

באתרים אחרים מופיע שהוא hp5, אבל באתר הזה לא מצוין ולכן יכול להיות שזה דגם קודם.

בכל מקרה אם אני במקומו של השואל @Nmamias זה כנראה מה שהייתי בוחר.יתר האלטרנטיבות לא מספיק אטרקטיביות ביחס לדגם מוכח, או שהטובות ממש - מתומחרות הזוי.

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, פריג'י כתב:

לפי האתר itire ששייך ליבואן מה שהם מוכרים במחיר כזה הוא מתחילת שנת 2023.

לכן לא צירפתי לינק לשם (והתעצלתי עם אחרים) ;) וגם ממילא לא סומך כבר על רמת העדכון שם.

אגב, שם הצמיג באוטודיפו לא נכון (לא קיים כזה, UHP2, במידה הזו ממה שמוצא), למרות שהנתונים תואמים לאינטנסה SUV 2.

לפני 20 דקות, פריג'י כתב:

ב-2525 יש רביעיית קלבר dynaxer suv, באתרים אחרים מופיע שהוא hp5, אבל באתר הזה לא מצוין ולכן יכול להיות שזה דגם קודם.

למעשה, כל השילובים מתקיימים במידה הזו...יש דינקסר SUV, יש דינקסר HP5 ויש דינקסר HP5 SUV.

האחרון הוא היחיד עם אופציה לקוד 98H בדיוק, לפי מה שמוצא. אבל מה מהכל זמין בארץ? לבדוק.

ובכל מקרה, נכון לבדוק היטב מה מקבלים בפועל.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • רעיון טוב! 1
פורסם

KLEBER DYNAXER SUV 225/55R18 98V 

4 צמיגים כולל הרכבה ואיזון נ(גם פקק על הונטיל)  באוטוטייר 4 שנות אחריות יצרן. ייצור לכל היותר עד 12 חודש. 2500 ש"ח 

האם סביר? בהאם יש זול / טוב מזה?

• רעיון טוב! 1
פורסם

כבר כתבתי קודם - בשיטוט בכמה אתרים מחיר צמיגים סבירים במידה שלך נע סביב 650 ש״ח. אז 625 ש״ח שהוצעו לך נשמעים סבירים. אבל הטלפון בעזרך - תתקשר לכמה צמיגיות באזורך ובקש הצעות מחיר.

לגבי הונטיל - אם הוא מגומי חובה להחליפו בכל החלפת צמיג. זה חלק מהשירות. זה כולל גם את הכיפה. ואם אתה מוטרד תסמין שקית מעלי הזריז, שיהיו לך כמה ספייר. אני מניח שאם תבקש מהצמיגאי הוא יתן לך משהו לשים בתא הכפפות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

נשמע כמו ההצעה הכי סבירה בלוחות כרגע.

תעשה כמו שספריאל הציע, יש לך מחיר יעד, תראה מה יציעו.

טיפים:

אל תתקרב לרייקן, אל תתפתה לדנלופ (שלא משווקים בארץ צמיגים טובים במחיר תחרותי, 99.9% שאם מציעים לך משהו שלהם זה יהיה צמיג פח)

ותיזהר מגודייר איגל (לא סביר שיציעו דגם טוב של היצרן הזה במחיר תחרותי).

לי אישית קשה להאמין שתצליח לאתר מציאה בפחות כסף משמעותית, נגיד פחות מ-600 זה בסימן חשדהו.

לפני 15 שעות, Tom_22 כתב:

שם הצמיג באוטודיפו לא נכון (לא קיים כזה, UHP2, במידה הזו ממה שמוצא), למרות שהנתונים תואמים לאינטנסה SUV 2.

שים לב, הליצנים שעובדים באוטו דיפו כל כך עצלנים שהם יפתחו מקט ומוצר לכל שיט סיני שמשתנה כל מכולה, אבל יאחדו 2 יצרנים שונים שמגיעים מאותו יבואן ושייכים לאותו קונצרן לדגם שאתה לא באמת יודע מה אתה קונה עד שמגיע. לפעמים תזמין את אותו מוצר ותקבל 2 דברים שונים. Sava או Debica.

קנינו מהם Debica לסובארו xv של ההורים שלי אחרי שבשיטת אלימינציה הבנתי מה יהיה הדגם שנקבל והוא היה 100 שקל פחות ליחידה מכל מקום אחר... אבל פייר, זה היה הימור.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 17.4.2026 בשעה 10:42, sperial כתב:

לגבי הונטיל - אם הוא מגומי חובה להחליפו בכל החלפת צמיג. זה חלק מהשירות. זה כולל גם את הכיפה. ואם אתה מוטרד תסמין שקית מעלי הזריז, שיהיו לך כמה ספייר. אני מניח שאם תבקש מהצמיגאי הוא יתן לך משהו לשים בתא הכפפות.

מה החשיבות של הכיפה?

כבר שנים אני תוהה הם לטרוח להבריג חזרה אחרי ניפוח

פורסם

לא בטוח שהבנתי. 

כשאני מחליף צמיג, גם הפנימית שלו מוחלפת, מגיעה יחד עם הצמיג- מה אני מפספס פה? 

והכיפה מגיעה יחד עם הצמיג החדש... 

להבנתי הדלה, החשיבות היא שהפייה לא תיסתם מלכלוך (או חמור מזה, הליכלוך יגרום לה לפרוק לחץ אם משהו קטן וקשיח ימצא את דרכו לנקודה לא טובה במיוחד). אני מקפיד להחזיר את הפלסטיק הזה כל פעם, ואם מאבד מנסה להתארגן על חדש (באופן מפתיע יש הרבה כאלו "הומלסים" על הרצפה ליד המשאבת אוויר בתחנות).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז - אני לא יודע כמה שנים לא נתקלתי בצמיג למכונית עם פנימית. כולם tubeless.

לגבי הכיפה - אתה צודק. אבל כל צמיגאי ייתן לך כמה חדשים, כך שיתברגו כמו שצריך על הוונטיל. בעליאקספרס הם עולים בין 5 ש״ח ל-10 יחידות ל-10 ש״ח ל-100 יחידות ואתה אפילו יכול לבחור צבע.

• מעניין 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 דקות, sperial כתב:

ברווז - אני לא יודע כמה שנים לא נתקלתי בצמיג למכונית עם פנימית. כולם tubeless.

טעות שלי כפי הנראה, לא ממש בעל ידע נרחב לגבי צמיגים מהסוג שלא מחייב דיאטה.

אבל כל צמיגאי ייתן לך כמה חדשים,

בכל החלפת צמיג, עד היום, קיבלתי גם כיסויים לכל ונטיל. לא ביקשתי ספיירים, גם אין לי נטייה לאבד את אלו שלי. עד היום הייתי צריך להחליף אחד עקב אובדן בדיוק פעמיים במהלך מעל 20 שנה. 

ואתה אפילו יכול לבחור צבע.

וצורות, ותאורה... יש כל כך הרבה דברים מגניבים (וגניבים).

לפני שנים רבות מאד, באחד ממפגשי הפורום, יצא לי לצלם פיאט ספיידר כלשהי עם כיסויים לונטיל בצורת קוביות משחק. 

לעצמי רציתי בעבר הרחוק בצורת גולגולת.

פורסם
לפני 8 דקות, ברווז כתב:

טעות שלי כפי הנראה, לא ממש בעל ידע נרחב לגבי צמיגים מהסוג שלא מחייב דיאטה.

לאלה וואחד פנימית, לכן הם דורשים דיאטה.

לפני 8 דקות, ברווז כתב:

בכל החלפת צמיג, עד היום, קיבלתי גם כיסויים לכל ונטיל. לא ביקשתי ספיירים, גם אין לי נטייה לאבד את אלו שלי. עד היום הייתי צריך להחליף אחד עקב אובדן בדיוק פעמיים במהלך מעל 20 שנה. 

קרה לי שההברגה הפנימית נשחקה. בכל זאת, מפעם לפעם מתדלקים אוויר.

לפני 8 דקות, ברווז כתב:

וצורות, ותאורה... יש כל כך הרבה דברים מגניבים (וגניבים).

לפני שנים רבות מאד, באחד ממפגשי הפורום, יצא לי לצלם פיאט ספיידר כלשהי עם כיסויים לונטיל בצורת קוביות משחק. 

לעצמי רציתי בעבר הרחוק בצורת גולגולת.

מגיע לרמה מגגוחכת. אבל היתה בפורום תקופה שבה אנשים השקיעו בכיפות נוצצות עם צורות מוזרות.

פורסם
לפני שעה, ברווז כתב:

בכל החלפת צמיג, עד היום, קיבלתי גם כיסויים לכל ונטיל.

בכל החלפת צמיג אמורים להחליף את כל השסתום...כולל גוף הגומי. ובמקרה של גוף ממתכת/חיישן, להחליף את גומיית האטימה.

לפני שעתיים, razi_pazi כתב:

מה החשיבות של הכיפה?

כפי שכבר נכתב, למנוע כניסת לכלוך/מים שיכולים לגרוע מהאטימה של השסתום.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, Tom_22 כתב:

בכל החלפת צמיג אמורים להחליף את כל השסתום

בגלל זה השתמשתי ב"גם" החיבור :lol:

למיטב ידיעתי, בכל החלפת צמיגים שלי הדבר המקורי היחיד שנשאר מהצמיגים הקודמים זה רק הג'אנט :rofl:. והברגים שלו.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

מגיע לרמה מגגוחכת. אבל היתה בפורום תקופה שבה אנשים השקיעו בכיפות נוצצות עם צורות מוזרות.

עד שהגיע תקופת החופש הגדול שבה כל בני הנוער המשועממים היו מסתובבים בלילות עד השעות הקטנות של הלילה ופשוט גונבים אותם ואז היית חוזר לפקקים השחורים הרגילים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...